24 nov 14, 19:05:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1109847 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
oky
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #4980 Dátum: 15 feb 25, 19:02:36 »

Hmm, erre én nem is emlékeztem. Érdekes elmélet és nem az első hasonló eset lenne a mangában, hogy valaki a háttérből irányítja a cselekményeket. De nem hinném, hogy Kaidou lenne az, nem látom benne a logikát, hogy miért egy üzleti partnert csinált volna belőle, és nem egy erős alárendeltet.

Csak én gondolom azt, hogy Trébol több, mint aminek mutatja magát?  Gondolkozik http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/767/4
A felső panelek miatt nekem úgy tűnik, hogy végig ő befolyásolta Dofit. Lehet Kaidou egyik fő megbízottja és lehet emiatt sem hoz össze neki egy értelmes ellenfelet Oda?
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4981 Dátum: 15 feb 25, 20:23:47 »

Akkor még egyszer:
Valaki összefoglalná Jinbei sztoriját? Mert hogy elvesztettem a fonalat. (Igaz, hogy elolvashatnám újra, de hát...a lustaság nagy úr. Meg úgy alapjáraton, szerintetek ki akar még ebből hozni Oda valami komolyat? )
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #4982 Dátum: 15 feb 25, 21:22:05 »

De nem hinném, hogy Kaidou lenne az, nem látom benne a logikát, hogy miért egy üzleti partnert csinált volna belőle, és nem egy erős alárendeltet.

Csak azért írtam Kaidout, mert nekem senki más nem jut eszembe, akit még összeköthetnénk Dofival ikszdé De örülök, hogy te is látsz ebben rációt Nevet

Valaki összefoglalná Jinbei sztoriját? Mert hogy elvesztettem a fonalat. (Igaz, hogy elolvashatnám újra, de hát...a lustaság nagy úr. Meg úgy alapjáraton, szerintetek ki akar még ebből hozni Oda valami komolyat? )

Az egésznek annyi volt a lényege, hogy bemutassa Oda mi történt a Hodis harc után a nem mutatott ívbéli mellékszereplőkkel, legalábbis szerintem  smirksweat Egyenlőre én sem látok benne fontosságot, de már számtalan side-story csak arról szólt, hogy mi történt az adott esemény után, szóval nem feltétlenül kell komolynak lennie Mosolyog
Egyébként én sem értettem teljesen a sztorit, de nem is nagyon érdekelt ikszdé Fusd át ezt, biztos segít: http://onepiece.wikia.com/wiki/Solo_Journey_of_Jinbe,_Knight_of_the_Sea
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4983 Dátum: 15 feb 25, 23:22:01 »

Kösz szépen, de inkább átfutom a mangában. Amúgy a Kaidos elméletedben van ráció.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4984 Dátum: 15 feb 26, 07:46:40 »

Kétlem h Trebol Kaido egyik embere lenne, ahhoz agyafúrtnak kell lennie, hogy több év együttműködés után se keltsen gyanút Doffy, Trebol ehhez a feladathoz túl buta.... bár az is benne van a pakliban, hogy csak megjátssza az eszetlent, de kétlem....

Érzem h valami váratlan fordulat fog majd történni Trebollal, nem Luffy fogja kiütni.....
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #4985 Dátum: 15 feb 26, 08:55:48 »

Na, hát körülbelül az is történt amit vártunk, annyi különbséggel hogy azért - szerencsére - nem csak annyi volt hogy Zoro suhintott egyet, és viszlát, hanem komolyabban meg lett oldva, ami tetszett. Mosolyog
Azonban ez se volt egy olyan nagy, szuper csata mint az Enies Lobby harcok. Én már csak Luffyékban bízok, hogy az jó lesz...
BTW ebben az arcban nekem eddig a Luffy vs. Chinjao tetszett a legjobban.
Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Pierre
Chuunin
*

« Válasz #4986 Dátum: 15 feb 26, 10:09:37 »

http://www.mangareader.net/one-piece/778 Mosolyog
Naplózva
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4987 Dátum: 15 feb 26, 10:13:05 »

Örülök, hogy Zoro nem tud úgy "repülni" mint Sanji Mosolyog   Azért igen badass volt, hogy többször is tudta egymás után használni a "szuper" vágását ( nem jut most eszembe a neve), ha jól rémlik régen max egyszer használta, de most zsinórban 3-szor is, ez a szint már már elég ahhoz, hogy admirálist verjen szerintem.. Tudom nem ismerjük Kizaru teljes erejét, meg Akainu iss biztos erősödött de az eddig látottak alapján ez már nem semmi.

Majd most ne írjátok, hogy jaj milyen harc volt ez, hogy egyből lerendezte, mert idáig az volt a baj, hogy miért nem intézi el már egyből Nevet    És én a Diamante gyors ?halálát? sem értettem, hogy miért volt baj..    Rebecca ( akit sokan a csapatba gondolnak de nem fog menni) APJA akit valószínű, hogy max a végső arcban látunk majd győzte le Diamantet...   Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy nem valami fontos szereplője az egész történetnek ( nem az arcnak).   Szóval nem is kellett volna látnunk tőle semmi extrát, nagy fizikai ereje van, ezért tudta egy vágással elintézni.  Diamante meg nem az erejéről volt híres mint láthattuk, hanem a képességéről.

Ez olyan mintha Usopp vagy Nami túlélne egy ilyen vágást vagy felállna.  Ők is a képességeik miatt erősek, tudnak harcolni, nincs emberfeletti "testük" mint Sanjinak meg Zoronak. Diamante megmutatta a képességeit de amint közel került Kyros vége lett.. Ez így oké szerintem.

De amúgy én is egy CP9 kaliberű harcot vártam ebben az ívben mindenkitől.  Szerencsére Barto megadta ezt, meg Luffy is meg fogja az tutti.  
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #4988 Dátum: 15 feb 26, 10:22:08 »

Na ez a harc jobban tetszett, bár ezt hamarabb is lerendezhette volna Zoro még az elején, de jó volt ez így is nem oszt nem szoroz....

Márcsak az a kérdés, hogy Trebol-lal mi lesz, én itt nagy fordulópontot várok, vagy Luffy egymaga intézi el Trebolt meg Doffyt is? Law eléggé lesérült, szal sztem őt nyugodtan kizárhatjuk.....
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4989 Dátum: 15 feb 26, 11:51:58 »

Végre láttuk a hakiját a kardokon, ez tetszett.
Maga a harc is, a rövidsége ellenére.

Most már értem miért húzta ezt oda, mert luffy harc>zoro>mindenki más (mondjuk ezt tudtam eddig is, de a lepkefingekkel minek játszadozni)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4990 Dátum: 15 feb 26, 15:02:43 »

Hát valahogy többet vártam de még így sem lett rossz Nevet Az tetszett, hogy Pica az utolsó pillanatig tartotta magát és probálkozott meg az is, hogy végül kiállt Zoro elé szemtől szembe.Mondjuk nem volt sok választása de nem futott el.Amikor ennyit pofázik valaki mint ő a hakijáról akkor már tudod, hogy fel lesz vágva  Ördögi bár itt amúgy is tudtuk Nevet

Az emberek reakciója tetszett a legjobban imádtam, hogy Zorot ennyire berakta a középpontba, kb egész Dressrosa őt figyelte ahogyan szétvágja Picát Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #4991 Dátum: 15 feb 26, 15:26:03 »

Nem volt rossz?? Ez eszméletlen jó fejezet volt. Persze ha valaki azt várta el ettől az ívtől, hogy Enies Lobby szintű majdmegdöglünk harcok lesznek, az lehet, hogy összességében csalódott picit, de én abszolút nem ezt vártam. Sokkal inkább a Crocodile elleni arccal állítanám párhuzamba (igaz, hogy ott is majd belehaltak, de na ikszdé ).
Azt már sokszor elmondtam, hogy egyáltalán nem értek egyet azokkal, akik szerint ez a harc eldőlt volna akkor, amikor Zoro levágta Pica szobor karját. Annyi történt, hogy Zoro megállította Pica támadását, meglepte, majd benyomott egy menő szöveget, tudva azt, hogy erősebb, mint az ellenfél, de ezt mi is tudtuk.
És hadd tegyem hozzá, hogy Zoro egyáltalán nem játszott Pica ellen, ezt a mai fejezetből is láthattuk. Nem tudott egyszerűen hozzáférni, Pica menekült, bujkált, a kőtestét meg hiába aprítja.
Mindezeket figyelembe véve, vagyis inkább így nézve a dolgokat (merthogy én így néztem eddig is) ez a mai fejezet állat volt. Zoro szétvagdosta a hegyméretű Picat, ezzel kikényszerítve, hogy előjöjjön az igazi, majd (miközben a hülyéje pofázik  ikszdé ) szétszedi az igazit is Nevet Badass, de mint állat. És ja, az emberek reakciója azért befigyelt Nevet
Nagyon jó fejezet volt, összességében pedig egy nagyon jó harc, és szerintem egy méltó ellenfél (Diamantéval ellentétben). Nem jött még el az ideje, hogy Zoro a vérében fetrengve győzzön. Amúgy is, a harc után lihegett. LIHEGETT. Szerintem az időugrás óta először Nevet Nevet
Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4992 Dátum: 15 feb 26, 17:37:00 »

Végre egy jó fejezet! Örülök, hogy nem egy random vágással intézte el Picat, hanem okosan feldarabolta a szobrot. Jó, hogy Orolumbus is segített neki, így áthidalva a repülés témát, bár ezelőtt sem gondoltam, hogy geppou-t használna. Sima győzelem volt, de nem ment volna az admirális segítsége nélkül, és arra valószínűleg nem gondolt, hogy mi lesz a fél várossal a fejük felett. Láthattuk Zoro hakiját is, szóval maradéktalanul elégedett vagyok. A rész egyetlen hibája a kevés oldal, de jelen esetben nem nevezném rövidnek, szóval legyen 10/9.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #4993 Dátum: 15 feb 26, 19:29:32 »

Na végre. De rég vártam erre és nagyon jó lett. Azt kell mondjam taktikázás terén az egyik legjobb harc a One Piece-ben így összességében. Nevet
Zoro támadásai nem voltak semmik. Nevet Az, hogy ennyiszer betolta egymás után az meg nem semmi. Bár még mindig nehéz megértenem, hogy lehet 3 karddal egy db egyenes vágást ejteni de ok. Nevet Mondjuk ez is majdnem 800 fejezet után jut eszembe. Na mindegy. ikszdé
Zoro amúgy elég kemény. Nem tudja megjegyezni merre van a balra meg a jobbra, de azt igen, hogy kinek milyen képessége van és azt szépen ki is használja (Orlombus, Elizabello)
Az emberek reakciói nem voltak semmik. Azért jó, hogy ezt mindenki aki ott van a városban beleértve a tengerészetet is végignézhette, ahogy Zoro badass módon felaprítja az óriást.
Ezek után megint érdekes elgondolkozni, hogy Zoro vajon megállná e a helyét egy admirális ellen. Mert azért lássuk be az admirálisok képességei elég kemények. (gravitáció, fény, láva)

Jah és majd elfelejtettem. Láttuk Zoro hakiját. VÉGRE Nevet

Szerk.: Ami még eszembe jutott. Ebben a fejezetben jöttem rá Pica méreteit elnézve, hogy nagy butaságot mondtunk, mikor arra számítottunk, hogy Zoro a kalitkát is kettévágja majd. Szerint még Mihawknak sincs olyan erős repülő vágása, ami ketté tudná vágni a kalitkát.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 26, 19:35:16 írta hagabi » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4994 Dátum: 15 feb 26, 21:02:54 »

Na jó ez mindennek a legalja. Annyival lettünk előrébb, hogy Zoro tudjuk, hogy képes hakit használni. Hulladék Pica és már csak Doffiban bízom, hogy lesz értelmes harc ebben az arcban. Mondanám, hogy Zoro menő volt, de igazából mérhetetlenűl csalódott vagyok, hogy megint nem harcoltak egyenlő féllel és továbbra is kérdés milyen erősek is valójában. Amúgy ha képes volt erre eddig miért nem vágta darabokra azt a nyomingert?
Jah és ha Zoro ilyen showt tartott, aki eddig kételkedett Sanjiák sikerében biztos lehet benne elpicsázták Big Mom hajóját. Ez a sziget megint csak egy laza erő demonstráció és Luffyék csak egy Yonkou ellen fognak megizzadni. Esetleg az admirálisok ellen még... talán... amúgy pár sör után a harag beszél belőlem, mert ennyi időmet és energiámat elrabolták erre az arcra ezért...

szerkeszt itt a válasz Jinbei kalandjára. Ezért kellett látnunk.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 26, 22:48:29 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 331 332 [333] 334 335 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins