Hmmm, na ilyen fejezetre nagyon nem vártam... Azt hittem, hogy az lesz a címe: "Pink" és letudjuk az "elméletileg" utolsó nem főtisztet, de úgy látszik, Jora is jobban lett útközben hazafelé...
Maga a fejezet egyébként nagyon jól fel lett építve és nem volt teljesen időhúzás, hisz megtudtuk a hercegnő képességét és meg is menekült, de nekem maga az ellenfél, Jora nem tetszett, ugyanazt éreztem, mint amikor Sugart kellett 2. jára is kiütnie Usoppnak. Amúgy már az első oldalnál, amikor kérték Bartot Dofi egyszerű katonái, hogy hadd vigyék el Gladiust, már akkor lehetett sejteni, hogy itt lesz valami

Hatalmas pont Oda-nak, itt minden kis képkockára figyelni kell

Leo és Kabu-san amúgy elég ütősen berontott végre Manshelihez, aki egyébként tényleg kis aranyos törpilla, de Oda már egy ideje ilyen "szélesvásznú" fejeket rajzol a csaj kariknál, ami engem már eléggé zavar

A képessége nagyon kemény, már-már én is elhittem, hogy kezdődik az egész elölről. Meg ezzel már azt is megmagyarázta Oda, hogy Sugar hogy kelt fel olyan gyorsan. És egyetértek, biztos lesz még Dofin használva a képessége, vagy épp Luffy-n?

Manshelly és Law gyümölcse együtt több, mint isteni erőkkel bír

Rövid, de tartalmas és jó kis fejezet volt, adok rá egy
4/5-öt. Egyedül Jora zavart, remélem, már soha többé nem pocsékolja rá Oda a drága tintát...

Trébolt meg biztos nem Usopp fogja legyőzni (bár ez a mesterlövés párbaj tetszett, utoljára Lougetown Dandy fillerben volt ilyen

), hisz ő már elintézte
KÉTSZER IS Sugart, aki valljuk be nem kicsit volt kulcsfigura Dofi kezében

Bőven kitett magáért, nem kell neki Trébol. Őt szerintem Law fogja valahogy legyőzni, Dofit meg Luffy ugyebár

De jövőhéten már 99.99% (még van 0.01% esély Buffalora is.........), hogy Senior Pink vs Franky lesz

Ideje lenne már, nagyon elhúzta őket Oda, kíváncsi vagyok miért