Most, hogy újra elolvastam, nemcsak, hogy jónak látom, hanem egyenesen remeknek
Mármint a heti fejezetet.
Nem értem az embereket, miért botránkoznak meg a Sai- DC - Lao G erőviszonyokon. Minden le van írva, meg van magyarázva a fejezetben. DC elmondja, hogy a Luffy-val való harca óta nem épült fel, ergo sérülten harcolt. Elmondja, hogy Sai éppen akkor ébresztette fel a képességet, ami egy családi örökség, és a lábába koncentrálja azt az erőt, amit DC régen a fejébe. Azaz ez a Colusseum alatti harcnál még nem volt meg neki. Teljesen logikus az egész, nincs benne szerintem semmi durva erősorrend felborítás.
Ennél nem lehet egyértelműbben megfogalmazni. Nem háborogni kell, hanem odafigyelni.
Nekem az nem tetszett, hogy a harc az egy kép kocka volt, de rájöttem (amikor már nem csak kapkodva olvastam), hogy ennek így kellett lennie. Jól demonstrálta Sai új erejét. Jó szövetséges lesz még belőle
És akkor még egyszer: Ez a Sai-Baby5 páros nekem nagyon bejön
(Mondjuk sztem akárkivel jött volna össze Baby5, én örültem volna neki, csak jöjjön össze valakivel.)
Jövő héten lesz fejezet?
A népszerűséggel kapcsolatban, voltak olyan karakterek, akiken meglepődtem, hogy ennyire elöl vannak (Sabo pl., aki nekem eddig eléggé jellegtelen karakter), és voltak olyanok is, akik nem értem, hogy mit keresnek olyan hátul (Garp, Fehérszakáll).
Én nem igazán tudnék listát állítani, de azok a karakterek, akiket nagyon szeretek, azok kb. ezek:
Luffy, és az egész mugiwara csapat, Ace (mi az, hogy lejárt lemez??? OMG, Ace szála nem lehet lejárt lemez...), Fehérszakáll, Smoker, Law, Hanckock, Buggy, Kurehai, és nekem most nagyon bejön Fujitora, de ezzel még várnék.
Most gondolok bele, hogy hihetetlen, hogy mennyi karaktert szeretek a OP-ből... szinte nem is utálok senkit (na jó, Akainu, Feketeszakáll -pedig eleinte, a háborúig mennyire szerettem...- ,meg persze a komplett isten-komplexusos bagázs). Az is elképesztő, hogy mennyi, viszonylag részletesen kidolgozott karaktert alkotott meg Oda...nem semmi, le a kalappal
Szerk.: Jaj, Bartolomeot kifelejtettem
Most már nem látom esélytelennek, hogy csatlakozzon. Habár remélem, Oda nem népszerűség alapján dönt majd. Nagy hülyeség ez, ha ez alapján döntött volna, akkor nem lenne meg a csapat fele kb.
De engem nagyon zavarna az, hogy van csapata. Mármint Bartolomeonak. Habár ki tudja, ő még nem harcol, lehet, hogy majd akkor részletesebben be lesz mutatva a karakter élete.