Ha minden eddigi dologtól elkülönítem a fejezetet akkor nagyon jó fejezetet kaptunk!
Ha hozzáveszem az előzményeket, akkor már annyira nem.Sok irreális dolog jelentkezett.
Furcsa, hogy máskor utáltam volna ezt a fejezetet most mégis tetszett minden ellentmondás ellenére.Ma elért a krisztmösz szpirit és nagyon toleráns lettem
Egyébként el kell, hogy mondjam, Baby 5 jeleneteinél éreztem, hogy jönni fog egy kis flashback.Ezt volt is időm érezni mivel pont ma fogyott el a mobilnetem és hazafelé a buszon próbáltam elolvasni elsőre
Sőt még azt is pontosan tudtam, hogy mi lesz a flashbackben mielőtt elolvastam volna, semmibe nézték kiskorában, csak azt hajtogatták neki, hogy useless meg még el is hagyták emiatt.Kicsit durva ha x éves kis gyerek vagy és édesanyád otthagy egy hegyen, hogy hát shit vagy.
Baby 5 múltját (azt a 3 képkockát) jobbnak tartom mint a szereplőgárda 80%-ának múltját.Jobban érezhető számomra rajta a fájdalom amit el kellett szenvednie, és egyáltalán nem volt túlerőltetve mint szinte az összes.Koalának volt hasonló sorsa rabszolgaként, utána láthattuk Tiger hajóján, hogy mennyire benne maradtak a dolgok.
A Sai Chinjaos többi dologhoz már nem szólnék hozzá mert sok dolog nonszensz de élveztem az olvasást.
Különösen tetszett amikor Lao G meg akarta menteni baby 5-t és amikor Sai válaszolt rá.
Baby 5 karakterével nekem semmi bajom, azt leszámítva, hogy a gyümölcse 1 forintot nem ér.
Valahogy elviseltem minden retardált karaktert a OP-ben és valamennyire őt is annak kezeltem amikor "hasznos" akart lenni mivel poénosra volt véve de, hogy most Sai ellen nem volt túl poénos az öngyilkosság része így nem nézett ki hülyén a flashback sem.
Úgyhogy 4/5-t mond a mai toleráns énem
Zoro vs Picából meg már fogalmam sincs mit akar kihozni Oda azon kívül, hogy Zoro nyer mert már tuti akar valamit...