24 nov 27, 15:37:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 289 290 [291] 292 293 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1117303 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #4350 Dátum: 14 nov 17, 18:19:52 »

Már írták előtted. Ennek ellenére, ha nem hívják fel a figyelmemet rá nem jövök rá, hogy van jelentősége.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4351 Dátum: 14 nov 17, 21:09:26 »

Upsz, akkor sorry. Nem is emlékesztem rá. Úgy tűnik az én örömpillanatom későbbre szólt.

(Ha már így irogatjuk az apró észrevételeket akkor elmondom, hogy Japanban már versenyt es tv műsort is csinláltak/nak. Olyan dolgokat kell eszre venniük, hogy a magazinban megjelent fejezetben Moria homlokán 2 x varrat van, míg a kötetben 3. Vagy elmondani Shirohige sebesüléseit amiktől meghalt. (Ebben spec nem vagok biztos) És egyeb idézéseket elszavalni. Nagyon állat. Na az ilyeneknek biztos sok szabadidejük van.)
Naplózva
viri13
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Hadnagy

« Válasz #4352 Dátum: 14 nov 18, 07:00:19 »

Annyira nem hasonlít Drake-re a csávó, pedig logikus amit mondotok. Mondjuk nekem Dellinger jutott róla eszembe... Mikor fordítottam én is megakadtam kicsit, hogy most kit is hívnak Dorry-nak? Nehéz ennyi D-re emlékezni :S
Amúgy itt is feltűnt már: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/765/14 ---> Egyértelmű, hogy nem bántak vele túl jól, nem csoda, hogy elszaladt.
Naplózva

Pierre
Chuunin
*

« Válasz #4353 Dátum: 14 nov 19, 13:11:11 »

http://www.mangapanda.com/one-piece/768 Mosolyog
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #4354 Dátum: 14 nov 19, 13:25:41 »

Ki az a Hyaku?! Vmi elírás?

Ezt az oldal mennyiséget kissé kevésnek tartom.. Na mindegy. Annyira amúgy nem volt rossz. De remélem majd vmikor lesz még néhany flashback oldalacska vagy képkocka mert azért kívancsi vagyok h mi volt azok után. Annyival bővültünk h Law tudja hasznalni a busoshokut. Meg néhány jó kis támadás. (Doffy keze mintha vérezne mikor megfogja Law kardját.. Szóval az ő hakia nem is annyira erős?) Oszt ennyi. Mást vártam, szóval egy picit csalódott vagyok.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4355 Dátum: 14 nov 19, 14:32:12 »

Számomra totál frissítő volt, hogy végre vége a flashbacknek, és ezzel is egy kicsit közelebb kerültünk Dressrosa végéhez. Jöhetne már egy kis pörgés. Vagy 20-adszorra van körbemutogatva, hogy ki hol van és mit csinál. És az eddigi 19 alkalommal szinte semmi olyat nem csináltak, ami előrevitte volna a cselekményt. Csak szenvednek és szenvednek.
Azért remélem, hogy a végső Doffy vs Luffy harc ütős lesz.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4356 Dátum: 14 nov 19, 14:57:45 »

Igazad van kicsit olyan érzésem van mint Lucci vs Luffy harcnál mindig mutogatnak belőle egy kicsit, de keveset ahhoz, hogy bele éljem magam. Semmit nem látunk a harcokból nem tudom miért nem tud Oda megállapodni egy helyen és az levezetni. Utálom mikor összevissza dobálja a helyszíneket. Szóval szerinted Luffy vs Doffi lesz? Law-t kivonja a forgalomból?
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #4357 Dátum: 14 nov 19, 16:30:21 »

Nyakamat tettem volna arra, hogy ez a fejezet, vagy nagy része még flashback lesz. Tényleg elég rövid volt ez a fejezet mind mennyiségileg mind tartalmilag. Ahol még haladt is előre a történet az is vicc kategóriába sorolható...

Egyetértek, tényleg idegesítő az, hogy már ezerszer mutatja, hogy ki kivel harcol meg ilyenek. Azt viszont tényleg nem értem, hogy minek kell már harmadjára őket bemutatni ebben az arc-ban, itt azt értem, hogy a ebben a fejezetben újra ki írták a Donquixote család tagjainak a nevét.

Lassan elkezdhetnék már ki iktatni a Dellinger meg a Lao G szintű ellenfeleket. Visszatérve amit az előbb írtam hát az egyik vicc kategória az az, hogy Lao G  simán elveri Don Chinjao-t. Ez azért tényleg elgondolkodtató, hogy egy kis hal a Donquixote családból ennyire elver egy olyan kaliberű kalózt mint Don Chinjao. Az tény, hogy megöregedett, de hasonló korú ellenfele van.
Egyébként Franky bohóckodása is kicsit unalmas, már elég régóta gyepálják egymást Senor Pinkkel... Technikai KO

A másik dolog ami kiakasztott az Law. Remélem nem lesz igazam, és nem azért magasztalta fel ennyire Oda a flashback előtt a műtét gyümölcsöt, hogy most Law legyőzze Doflamingo-t. Nem fogom még egyszer felsorolni meg részletezni, hogy milyen sérüléseket kapott be Law, mert már egyszer megtettem. Rendben azt még lenyelem, hogy tud még harcolni ilyen állapotban, de az azért vicc, hogy így szívatja Doflamingot. Azt is kétlem, hogy jobban elsajátította volna a Haki-t ennyi idő alatt mint Doflamingo.

Én se szúrtam ki azt a heget Dorry állán. Így jobban átgondolva, már én is hiszem, hogy lehet ebben a Dorry=Drake dologban valami. Ezen a képen elég nagy a hasonlóság:
https://31.media.tumblr.com/e0a2be73a98891e5d8efa7b07a8a5c73/tumblr_inline_nf041xZgpc1qlnf7w.png
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4358 Dátum: 14 nov 19, 17:05:50 »

what, mi bajod van a sérülésekkel?o.o
Law szinte friss még, egyszer átszúrta a fonal erdő de az semmi (a golyó ütötte sebből rég felgyógyult  Pojén). Itt úgy vannak a szereplők az ilyennel hogy elmetszik a végtagjuk/törzsük gerincig, és azt mondják "gyermelyi, kérek még"

nekem se adta lao G, ez a felgyógyult fejű miatt +500 milka, és nincs is benn a top4be !

Én azt nem értem mi az hogy bekerült mingo a gyümölcs hatókörébe???!, végig benne harcolt, és a fikaevő észreveszi a nagy szamárságot ő meg nem.
Most már hajlanék arra hogy law szerzi meg a győzelmet, de akkor luffynak ki jut? Vagy végre megérjük azt a csavart hogy nem luffy lesz a megmentő, még ha csak 1-2% is.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4359 Dátum: 14 nov 19, 17:51:52 »

Bírom, ez a remény, hogy nem Luffy gyűri le az aktuális bosst, minden egyes ívben él az emberekben. Nevet
Én is szeretném, de Oda olyan szinten makacs, és szabályokhoz ragadt, hogy ilyet SOSEM fog kijátszani. ebben biztos vagyok.
Tök egyértelmű, hogy most azért lett összekötözve odébb dobva Luffy, hogy Trafi kicsit játszhasson Doffyval (Jaj ez a sok -FFY), majd az ISMÉT elverje, erre Luffy még jobban bedinkuljon, és szokás szerint győzzön.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #4360 Dátum: 14 nov 19, 18:18:37 »

Valószínűleg igazad van, de Luffy-t képtelennek tartom arra, hogy Law nélkül megverje Doffit. Ahhoz túl hülye.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4361 Dátum: 14 nov 19, 18:22:08 »

Nem lehet, hogy Luffy-t a Bird Cage megszűnésekor megérkező Big Mom ellen tartogatja Oda?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4362 Dátum: 14 nov 19, 19:27:42 »

Zoro epic jelenete nálam most halt meg.Minek kell egy olyan jelenet után, ahol kiderül, hogy Zoro fényévekkel erősebb még ilyeneket bejátszani?

Luffynak kell leütnie Doffy-t. (tényleg sok az -ffy) Azt elfogadhatatlannak tartom, hogy 2en verjék le Doffyt.

Végülis ez az arc a szalmakalaposok time skip utáni IGAZI nagy visszatérése.Az, hogy a Pasifistákat lecsapták lazán az csak egy kis ízelítő volt.

Már látom is, ahogy Doffy leverése után minden tengeren és minden egyes helyen ahol eddig jártak a szereplők olvasni fogják, hogy Mugiwara no Luffy leverte a nagy Schicibukait Doflamingot meg a vérdíj növekedéseket.Egyszerűen kell a hype nekik.

Ha trafó veri le Doffyt az csak abban az esetben elfogadható ha egyből jön Big Mom és Luffy leveri, hogy ő kaphassa a nagy hype-t.De ez el lenne kapkodva.

a fejezet pedig nem tetszett, szerintem nyilvánvaló miért.

Off:
A supernovákat ha behozzák remélem nem egyenlő szinten lesznek Luffyékkal.TS előtt épp az lett bemutatva, hogy hogy megszívják azok akik sietnek az új világba, és tuti erősödtek ők is különben halottak lennének de ez a fejlődés még sem lehet akkora mint azoké akik 2 évig edzettek mint az állat ráadásul nem is akár kikkel.

Ez valahogy eszembe jutott mert nem olyan régen azt álmodtam, hogy a maradék mugiwara Big mom után megy akik elfogták Sanjiékat de 2 felé oszlanak és az egyik kis csapat az Zoro és Franky egy ladikon ikszdé gondolom befojásolta a dolgokat, hogy 2 kedvencem ikszdé és ők ketten győzték le a Kid féle szövetséget míg Luffyék megtalálták Big momot és ott harcolnak.Rohadtul logikátlan mert miért válnának szét meg stb de nekem bejött Nevet ikszdé
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4363 Dátum: 14 nov 19, 19:49:37 »

Hiei nagyrészt egyet szoktam titkon azzal amit írsz de mi az hogy luffy hülye?Nevet
Ha harcra kerül a sor nem igazán hiszem hogy bárki felülmúlja (nem erőre értem elsősorban) ebben a szériában. Crocki ellen pl, meg gear 2-3, sokkal rafináltabb mint ahogy tűnik. Első 1-2 menetbe csak felméri a viszonyokat mint goku, aztán lesöpri az ellent.

kis off:
ha a d-k elutasítják a halált, akkor doflamingo is az, anyai ágon Faceg Mikor kiszögezték őket megmondta hogy addig nem hal meg míg bosszút nem áll. Nem semmi !!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #4364 Dátum: 14 nov 19, 23:05:47 »

Megmondom őszintén nekem tetszett a fejezet. Persze, a történet semmit sem haladt előre kb., de egyrészt kellemes meglepetés volt, hogy vége a flashbacknek, másrészt, rám fért már egy ilyen összegzős fejezet, ami letisztítja a dolgokat.
Viszont nagyon remélem, hogy a harcok nem lesznek szétszabdalva, és mindegyik kap legalább egy fejezetet. Ugye van 10 ellenség, de sokan csoportban vannak, vagy párosával.
Szóval van a Diamante vs Kyros, Pica vs Zoro, Senor Pink vs Franky, Gladius vs Robin, Cavendish és Bartolomeo (így van ugye? Egy kicsit soknak tűnik a 3v1...), és Lao-G, Dellinger, Baby 5 és Mach Vise vs a harcosok (szerintem biztos, hogy nem győzte le Lao-G ilyen könnyen Don Chinjaot, csak most éppen előnyben van). Ez 5 harc, amire minimum rá szánhatna 5 fejezetet. Sőt, a Diamante vs Kyrosra szerintem kettőt is. Csak az a lényeg, hogy ne szedje szét őket. És a végén Trébol és Doffy vs Luffy és Law, ami szerintem bőven lesz 5 fejezet. Nem sok maradt ebből az arcból, talán 15 fejezet. Ja, meg még a Tontatták. Mi lehet a hercegnő képessége, ami ilyen fontos lehet? Mármint nem tudok elképzelni neki egy olyan képességet, ami nagyban javítja az esélyeket Doffyék ellen.
A nagy harccal kapcsolatban, ha Law leverné Doffy klónját és Trévolt, Luffy pedig magát Doflamingot, én meg lennék elégedve. De most nem vagyok benne biztos, hogy így lesz. Persze az nem kétséges, hogy Luffy fogja leverni Doflamingot, csak na...
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 289 290 [291] 292 293 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins