hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #4380 Dátum: 14 nov 21, 14:12:26 » |
|
Nem volt rossz ez a fejezet. Jó, hogy Law elég komolyan nyomja a harcot és sikerült kihozni Doffy-t a sodrából így meg is tudta sebezni. Azért érdekelne egy kicsit, hogy akkor mégis ki mennyire erős. Az eddig látottak alapján kb Law-nak van a legerősebb hakija. Mert ha megnézitek Vergot is legyőzte akinek igencsak durva hakija volt és most Doffy-t is megsebezte. De Luffy pl nem volt képes rá amikor a Fegyverzet színét használta Doflamingo. Bár azért az is igaz, hogy Law karddal vág, míg Luffy ököllel üt ami azért nem ugyanaz. Mondjuk valószínűleg az van, amit ecsetelgettetek, hogy Luffynak csak az alapot tanították meg, de még nincs benne elég tapasztalata. Pedig Luffy hakija baromi erős. Hiszen Don Chinjao-t is helyretette. Igaz, hogy nem éppen a legerősebb állapotában volt, de Chinjao tapasztalt haki használó és azért ez is szép teljesítmény, hogy így legyőzte. A többi harcterek bemutatása nekem azért tetszett. Bár lassan már egy-két helyszínt lezárhatnának. PL Senor Pink igencsak a határán van már. Franky lerendezhetné végre. Vagy Pica és Zoro küzdelme. Amúgy az nem igaz, amit mondott valaki, hogy Zoro nemrég alázta Pica-t és most meg szenved vele. Nézzétek meg Zoro csak szeretne egy kicsit harcolni és még húzza, de erőlködésnek nyoma sincs. Túl unalmas lenne neki, ha néhány vágással padlóra küldené Pica-t. Szerk.: Az meg, hogy nem mutatták be az erejüket Luffyék erős túlzás. Főleg ha Luffyt nézzük. Elég csak visszagondolni a Colosseumra. PL amikor kiütötte Hajrudint. Igaz, hogy használta a fegyverzet színét és a G2-t de ez ettől még egy sima ütés volt még csak nem is mondjuk Jet Pistol. Szóval, ami Luffyt illeti az erődemonstráció már megvolt. Majd jöhetne Zoro meg Sanji is. Amúgy annyira jó lenne, ha újra látnánk Sanjiékat és, annyit látnánk, hogy eljutottak Zou szigetére és Sanji véresen összeverve cigizik és egy flashback-ben megmutatnák, ahogy mondjuk kiüt egy két erős tisztet meg egy jó kis csatát vív mondjuk az oroszlán ellen és leveri. (Az az oroszlán, aki Big Mom egyik tisztje, nem jut eszembe a neve.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 21, 14:19:03 írta hagabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4381 Dátum: 14 nov 21, 17:05:27 » |
|
Persze biztos h fejlődnek a történet haladtával, hisz a time jump előtt is lehetett látni fejlődéseket és ez most is van (pl Usopp érzékelő hakija), meg ha emlékeztek Luffy Zero egyik emberét (azt a 4-6 karút) nem tudta lenyomni erőből, utána meg lenyomta maga Zero-t aki Admirális volt a tengerészetnél....
Engem inkább csak Lao G ereje érdekelne, egy senki, egy púp Don Chinjao-hoz képest és most erre veri? Legalábbis a képből ítélve nem áll túl jól Don Chinjao..... nagyon remélem Oda nem rontja ezt el..... Don Chinjao ereje normál esetben Pica-hoz van egy szinten, vagy még erősebb.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4382 Dátum: 14 nov 21, 17:37:45 » |
|
Akkor velem van a baj biztos. Hiba volt elvárnom egy mangától, hogy legyen benne értelmes harc, mikor ez benne a lényeg? Time skip óta csak szerencsétlenkedés megy. Kiszúrta szememet egy Geppouval meg egy suhintással, ami megsebzett egy Logiát... ha két év alatt eddig jutottak és innen kell tovább fejlődni, akkor megint ott leszünk mint a Grand Linenál. Beharangozták, hogy ilyen kemény olyan kemény ennyi megannyi hajó nem tért vissza azt összességében egy igen ratyi hely lett. Ha ez elég az újvilágba és most Doffi ellen fog mindenki fejlődni, akkor elég szomorú. Dofflamingo meg a pereputtya ezek szerint egy kemény edzés a csapatnak ? Szerencsétlen még szánalmasabb véget ér mint vártam:D Ne hogy már 2 év alatt nem fejlődtek semmit, amit meglehetne mutatni. Egy új csúzlival és nagyobb mellekkel senki nem fogja beérni. Igen is dobbantani kell, mert ez már az "ÚJVILÁG" nem taknyos kölykök játszó tere. Ezért mentek el két év szünetre. Az rendben, hogy Usopp hakija felébredt, de Sanji és Zoro is olyan embertől tanult akik igen nagy kutyának számítanak. Robin pedig a legnagyobb kutyánál volt elméletileg... Kuma gyakorlatilag mindenkit olyan helyre juttatott, ahol a képességeiket a legjobban tudják fejleszteni. Ennek tükrében összegezzük a szünetutáni részeket és nevezzük tömören szerencsétlenkedésnek. Információban gazdag szerencsétlenkedésnek, ahol a legnagyobb megmozdulás 50 ezer ebihal kiütése volt és egy telefonhívás Mamitól. Ezt leszámítva nem emlékszem már Gyojin szigetre és Punk hazardra, de már Dressrosa eleje is kezd kiesni...
Nem akarok én sokat csak végre egy tisztességes harcot ahol látjuk miket tanultak. Lehetőleg olyan ellen, aki velük egy szinten van. Trevor egyébként még áll és Usopp se halott minden adott egy jó harchoz köztük. Jah megjegyzem Franky és Szenyor is péppé van és Oda képtelen volt bármit mutatni abból a harcból is:(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 21, 17:42:57 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4383 Dátum: 14 nov 21, 19:02:56 » |
|
Akkor velem van a baj biztos. Hiba volt elvárnom egy mangától, hogy legyen benne értelmes harc, mikor ez benne a lényeg? Time skip óta csak szerencsétlenkedés megy. Kiszúrta szememet egy Geppouval meg egy suhintással, ami megsebzett egy Logiát... ha két év alatt eddig jutottak és innen kell tovább fejlődni, akkor megint ott leszünk mint a Grand Linenál. Beharangozták, hogy ilyen kemény olyan kemény ennyi megannyi hajó nem tért vissza azt összességében egy igen ratyi hely lett. Ha ez elég az újvilágba és most Doffi ellen fog mindenki fejlődni, akkor elég szomorú. Dofflamingo meg a pereputtya ezek szerint egy kemény edzés a csapatnak ? Szerencsétlen még szánalmasabb véget ér mint vártam:D Ne hogy már 2 év alatt nem fejlődtek semmit, amit meglehetne mutatni. Egy új csúzlival és nagyobb mellekkel senki nem fogja beérni. Igen is dobbantani kell, mert ez már az "ÚJVILÁG" nem taknyos kölykök játszó tere. Ezért mentek el két év szünetre. Az rendben, hogy Usopp hakija felébredt, de Sanji és Zoro is olyan embertől tanult akik igen nagy kutyának számítanak. Robin pedig a legnagyobb kutyánál volt elméletileg... Kuma gyakorlatilag mindenkit olyan helyre juttatott, ahol a képességeiket a legjobban tudják fejleszteni. Ennek tükrében összegezzük a szünetutáni részeket és nevezzük tömören szerencsétlenkedésnek. Információban gazdag szerencsétlenkedésnek, ahol a legnagyobb megmozdulás 50 ezer ebihal kiütése volt és egy telefonhívás Mamitól. Ezt leszámítva nem emlékszem már Gyojin szigetre és Punk hazardra, de már Dressrosa eleje is kezd kiesni...
Nem akarok én sokat csak végre egy tisztességes harcot ahol látjuk miket tanultak. Lehetőleg olyan ellen, aki velük egy szinten van. Trevor egyébként még áll és Usopp se halott minden adott egy jó harchoz köztük. Jah megjegyzem Franky és Szenyor is péppé van és Oda képtelen volt bármit mutatni abból a harcból is:(
Én is úgy érzem, hogy talán Zoro az aki komolyan vette az edzést, míg a többiek megtanultak egy-két technikát oszt kész.... Csalódás ha azt nézzük h Feketeszakáll emberei is kb ugyanott indultak mint Luffy-ék és ők mégcsak nem is trénigeltek külön és mi a végeredmény? Feketeszakállékat már Yonkou egyikének tartják míg Luffy-ék kb ugyanott tartanak ahol enies lobby-nál.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4384 Dátum: 14 nov 21, 19:29:47 » |
|
Azért az feketeszakálék mellett szól, hogy erős ellenfelek ellen harcolhattak, de ez igaz Ivakovra és Mihawkra is. Egyik se piskóta. Szóval igen talán nem ártana látni, hogy mit tudnak. Azért Zoro- Sanji párosnak illene pariban lenni egy Shichibukaial vagy admirálissal nem kell legyőzni, de azért ne alázza már meg őket ahogy Sanjival tette Mingo.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 21, 19:30:41 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4385 Dátum: 14 nov 21, 21:32:00 » |
|
vagy vergo, akit meg szétalázott trafo enyhe túlzással.Oké, hogy Sanji nem olyan erős mint Law meg neki van OP gyümije, de akkor is a rúgógép összerúg egy olyannal akit trafó szétvert, és eltörik a térde? Ennyit mutatott Sanji a TS után.Egy geppo-tól meg nem fogok elájulni.
Ezt a Zoros dolgot még mindig nem értem, hogy azok után, hogy Zoro megmutatta ketté tudná vágni fél Dressrosát ha komolyan venné és ki is jelentette elég egyértelműen, hogy teljesen más szinten áll mint Pica, akkor utána minek húzni még a harcát? De ez igaz a többire is.
TS után akiken látszik a fejlődés az Usopp,Franky,Zoro meg Luffy.Meg még én Namit is idesorolom de csak amiatt, hogy abbahagyta a bőgést amikor megjelent Big Mom.
TS után akik mutattak is valamit ebből a fejlődésből:Franky,Usopp. Zoro meg Luffy is megmutatta, hogy kib*szottul erősek de magukhoz képest semmit nem mutattak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4386 Dátum: 14 nov 21, 22:49:48 » |
|
vagy vergo, akit meg szétalázott trafo enyhe túlzással.Oké, hogy Sanji nem olyan erős mint Law meg neki van OP gyümije, de akkor is a rúgógép összerúg egy olyannal akit trafó szétvert, és eltörik a térde? Ennyit mutatott Sanji a TS után.Egy geppo-tól meg nem fogok elájulni.
Ezt a Zoros dolgot még mindig nem értem, hogy azok után, hogy Zoro megmutatta ketté tudná vágni fél Dressrosát ha komolyan venné és ki is jelentette elég egyértelműen, hogy teljesen más szinten áll mint Pica, akkor utána minek húzni még a harcát? De ez igaz a többire is.
TS után akiken látszik a fejlődés az Usopp,Franky,Zoro meg Luffy.Meg még én Namit is idesorolom de csak amiatt, hogy abbahagyta a bőgést amikor megjelent Big Mom.
TS után akik mutattak is valamit ebből a fejlődésből:Franky,Usopp. Zoro meg Luffy is megmutatta, hogy kib*szottul erősek de magukhoz képest semmit nem mutattak.
Hát én Zoron kívül egyiktől se láttam olyan meggyőző produkciót.... Nami, Robin, Brook meg egyáltalán erősebb lett a TJ után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4387 Dátum: 14 nov 21, 23:14:35 » |
|
Azért ne felejtsük el, hogy gondolni kell a jövőre is! Ha már most agyonfejlesztett lenne mindenki, akkor mi maradna arra a maradék 10-15 évnyi cselekményre? Gondolkozzunk már kicsit, mielőtt mohón mindent látni akarnánk!
Plusz van 1-2 olyan karakter, akiket piszkosul nehéz magasabb szintre emelni. Choppernél mi lenne a fejlesztés? Kapjon még 5 új alakot? Már így is több, mint sok lett kiaknázva egy mezei ember-szarvas hibridből. Robinnál mi lenne a fejlesztés? Az ő képességét egyszerűen nem lehet magasabb szintre emelni. Hiszen az erejének nincs határa. Ő attól menő, hogy változatos.
Zoronál és Sanjinál ugyanezt érzem. Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogyan lehetne magasabb szintre emelni az erejüket.
Franky, Brook, Usopp és még Nami is nagyon sokat fejlődött a régi önmagához képest.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4388 Dátum: 14 nov 22, 08:39:50 » |
|
Luffy edzése csak másfél évig tartott, ezt Rayleigh mondta, fél évig ő egyedül edzett. Luffy majd akkor fog teljes erejéből harcolni amikor már állni nem bír de még utána is harcol. Lucci ellen, Moria ellen meg pár ember ellen láthattuk már. TS óta ne mondja nekem senki, hogy meg kellett erőltetnie magát. Oké Hordy ellen valamennyire de csak a víz miatt.. Elephant gatling gun-t láttuk akkor ami szerintem igen nagy szintlépés mert egy várost szétver vele És ez csak egy támadás, Red hawk szerintem annyira nem durva, hogy nagy fejlődésnek vegyük. Úgy hogy van még mit mutatnia, remélem meglátjuk Doffy ellen Sanji szerintem igen menő volt amikor a levegőben egy helyben lebegett és csak randomra rugdosott diable jambe-val és mini meteorokat kreált szinte, így kiütve/ rúgva a repülő halembereket szerintem látványosabban be tudná mutatni Oda rajta a fejlődést ( mint a fent írt támadásával) mint mondjuk Zoro-t aki tényleg max gyorsabb és nagyobbat tud vágni. Amivel nincs is baj mert ígyis badass
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4389 Dátum: 14 nov 23, 22:32:38 » |
|
Usopp is kaphatna már egy fegyverkezés színe hakit, és Nami is legalább egy megfigyelés színét. Sőt Sanjitól sem láttam még fegyverkezés hakit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 23, 22:33:42 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4390 Dátum: 14 nov 24, 05:08:13 » |
|
Usoppnak szerintem egyenlőre a megfigyelés színe bőven jó. Ha annak a távolságát is tudja növelni, akkor igen brutál sniper lesz belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4391 Dátum: 14 nov 24, 15:52:06 » |
|
Egyetértek. Az érzékelő tökéletesen illik hozzá, de ennél többet ne kapjon. Teljesen menő, ha marad a kairouseki lövöldözésénél.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4392 Dátum: 14 nov 24, 18:09:58 » |
|
Egyébként Sanjitól nem is nagyon fogunk látni fegyverkezés színét szerintem Tudja használni, csak mivel mindig fekete nadrágban van, és feketével ábrázolják a hakit mostanság, nem látszik. Vagy a Diable+ haki= fekete lángok? áhh, nagyon átmentem narutoba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dbzgt83
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4393 Dátum: 14 nov 24, 20:37:14 » |
|
Szerintem Oda biztos láthatóvá teszi Sanjinál is valahogy:D fekete lángok, jól nézne ki
|
|
|
Naplózva
|
Mr. Prince
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető