Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3735 Dátum: 14 márc 27, 14:40:44 » |
|
Én még valami spórára tudok gondolni, mindenesetre nagyon is "Usoppos" volt a harc 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3736 Dátum: 14 márc 27, 15:11:20 » |
|
Diamante mitől olyan boldog? Mármint oké, megalázott egy tehetetlen kislányt, van aki erre gerjed, de nem látja, hogy a másik kettő mit művel a háttérben? Nem tűnik fel neki, hogy ők az ellenségei, akiknek a köldökszöszük erősebb, mint ő? Nem kéne esetleg aggódnia? Vagy csak azért piszkálja a csajt, hogy legyen egy kis sikerélménye is?
Egyszerű. Túl sok a karakter. Így egyeseknek sablonosoknak kell lennie. Diamante a klasszikus értelmetlenül gonosz, értelmetlenül felvágós negatív karakter, amit többek közt anno a Dragonballban már megszokhattunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3737 Dátum: 14 márc 27, 15:38:06 » |
|
Annyira szánalmas ez a Diamante, most komolyan azon élvezkedik hogy lelőtte a kislány anyukáját? Eddig nagy ellenfélnek tartottam, de inkább a pofája nagy....... csalódtam benne..... A meccs kimentele sztem Bartolomeo legyőzi Diamantet, Sabo meg Burgess-t és ugye Bartolomeo Luffy kérésére átengedi Sabonak a győzelmet.... Remélem Usopp egy álcát használt, mert ha még mindig ilyen gyenge, akkor nem érdemes továbbtartania Luffyékkal, mert ennél sokkal erősebb ellenfelek is lesznek.... Franky veresége várható volt, 4 erős ellenféllel szemben még nem elég erős, de sztem fog még meglepit okozni, idehívja Franky tábornokot vagy valami ilyesmire számítok...... Eddig nagyon tetszik az acc, Oda fantáziája még mindig toppon.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3738 Dátum: 14 márc 27, 16:05:13 » |
|
Nem értem, mit kell itt össze-vissza szidni szegény Usoppot. Nem t'om mit vártatok. Tök egyedül egy logia és egy paramecia használó ellen. Azért ez elég durván mély víz, gondoljatok már bele. Korábban is mennyien írtátok, hogy haki nélkül bajban lesz Usopp. Hát bajban is volt, ez a reális végkimenetel.
Amúgyis Újvilág óta gyakorlatilag csak nyertek Mugiwaráék. (Ahhoz képest, mennyire kemény helynek van beállítva.) Ideje volt már 1-1 vereségnek is.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3739 Dátum: 14 márc 27, 16:29:50 » |
|
usopp abszolult kikapott, tehát semmi ok sincs arra, hogy dícséretet kapjon. trebol erőfeszítés nélkül leállította a gyereket, egyedül szerencséjének és sugar bénaságának köszönheti azt, hogy sikeres a hadművelet, de nem magának... ő nem tett semmit.
mondjuk igazad van, ez tényleg mély víz, ezért is volt balgaság usoppnak nekimennie 2 ilyen ellenfélnek szemből (szerintem ez butaság, mint bátorság, mert pl egy mesterlövész, aki távolsági harcos kezdhetett volna ellenük valamit, hisz a snipernek nem kell zoro módjára nyers harcistílust választva kiállni az ellenfél ellen), de mákja volt.
új világ óta csak győztek luffyék? ha jól rémlik, akkor luffy 1x kikapott egy caesar kaliberű embertől és ha law nem lenne, már rég halott lenne... most hordy jonsékat szerintem ne is tekintsük győzelemnek, hisz a grand line első felénél keményebb ellenfelekbe ütköztek mint ők. (ez vonatkozik punk hazardra is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3740 Dátum: 14 márc 27, 16:49:41 » |
|
usopp abszolult kikapott, tehát semmi ok sincs arra, hogy dícséretet kapjon. trebol erőfeszítés nélkül leállította a gyereket, egyedül szerencséjének és sugar bénaságának köszönheti azt, hogy sikeres a hadművelet, de nem magának... ő nem tett semmit.
Szerintem egy kicsit erős az a kijelentés, hogy nem tett semmit. Mégha nem is ez volt a stratégiája, az ő eszközei kellettek a megfelelő időben és helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3741 Dátum: 14 márc 27, 17:39:54 » |
|
Dani szerintem te azon 1%-ba tartozol a világon, aki ezzel elégedett. Ez valami szánalmas volt. Az új világ legyen is kemény, de ne jött ment agyhalott emberek miatt. Ez a Tréból egy halmozott fogyatékos. Usoppnak le kellett volna győzni-e csak az eszét használva. Eddig ezt véltem Usopp erősségének, de már ebben is egy nulla. Ha nem fog nyerni és tényleg halálra ijesztette a csajt a halál tusájával tegyék ki a csapatból. A poénjai már unalmasak és az újvilágba nem is illik. Rendben, hogy hazug ember, de amikor azt mondta, hogy ő már nem az az ember aki két éve volt és többé nem a gyenge trió tagja azt hittem végre so cool lesz... erre ez most wtf? Ez az új világ eleje és már akadozik a lánc?  Itt számos kalóz lesz, akinek az ereje messze-messze Trébol felett van.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3742 Dátum: 14 márc 27, 17:46:15 » |
|
Nem mellesleg egy Yonkou-val akarnak szórakozni. Tőle még Doffy is fél, ( pedig ő elég beképzelt fajta ), akkor az tényleg erős.. és bizonyára erős a legénysége is, a Zoan hadseregről nem is beszélve. Szóval tényleg elég csalódott az ember, szerintem Yasopp, ha most meglátná letagadná. Amikor Water 7 arcnál majdnem kilépett a csapatból, nem kellett volna kezet nyújtani neki.. ott kellett volna hagyni a p*csába, csináljon amit akar, csak Luffy is nagyon naiv, hogy ezt nem látja..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dbzgt83
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3743 Dátum: 14 márc 27, 17:49:30 » |
|
Szerintem Luffy nagyon is tisztában van Usopp erejével és képességeivel. Ő maga nyilatkozta azt, hogy vannak olyan barátai akik nem erősek, ennek ellenére szeretné ha vele lennének.
|
|
|
Naplózva
|
Mr. Prince
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3744 Dátum: 14 márc 27, 17:59:55 » |
|
Egyetértek Rain és Hiei D. Legend kommentjével, az újvilág előtt még poénosak voltak Usopp akciói és kalandjai, belefértek a bénázásai, de ez már az újvilág és itt erősebbnél erősebb ellenfelek jönnek egymásután, itt már nincsenek gyengék és itt már nincs helye a bénázásnak, menekülésnek ha Luffy-ból kalózkirályt akar csinálni.....
Ha Usopp-ban csak ennyi volt akkor ideje távoznia a csapatból, mert a későbbiekben csak hátrány lesz Luffy-éknak, nem várhatja el mindig h majd valaki kisegíti őt, Zoro hányszor volt a halálán mégis tudott harcolni.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 18:00:34 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3745 Dátum: 14 márc 27, 20:34:06 » |
|
A viccei és poénkodásai most is beleférnek ebbe csak ez így baromi gáz amit művel. Nincs azzal sem baj, hogy fél. A gondot inkább az jelenti, hogy a két év utáni Usopp nem így mutatkozott be hanem mint aki megváltozott. Ne legyen bika mert nem is ezt várja tőle az ember, féljen mert ez ő. A gond azzal van, hogy nem is próbálkozott semmivel miután látta a többieket. Telerakta a gatyáját barna macival és megpróbált lelécelni. Nem használt egyetlen lövedéket, pedig láthattuk lent a gyojinoknál, hogy vannak komoly lehetőségei. Szóval ez a legnagyobb gond vele, hogy meg sem próbált csinálni semmit. Nem ezt mondanám, ha kilőtt volna x lövedéket, idézett volna x lényt, növényt és azokat leverik Trébolék majd leverik Usoppot egy csapásra. De nem ez történt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 20:35:58 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3746 Dátum: 14 márc 27, 20:53:02 » |
|
Hát azért valjuk be,hogy Usopp-nak sok esélye nem volt Trebol meg Sugar ellen. De azért tényleg megpróbálhatott volna harcolni,és nem elfutni mint egy gyáva. Van pár növénye azért,amivel elszórakoztatthatta volna Trebol-ékat de ő meg sem probált harcolni. Hát nemtudom,hogy igy mennyi esélye lessz Usopp-nak mondjuk Big Mam eggyik kemény embere ellen. Én szeretem Usopp-ot mert kellenek a viccei de azért tegyen is valamit,hogy megmutassa nem csak azért vették fel a csapatba mert tud hazudni. Bár még elég sokat fejlődhet Usopp és remélem is,hogy fog mint bátorság mint harcászati téren. Na de a lényeg az,hogy Sugar kiütve igy minden játék visszaváltozik emberré,és az embereknek is visszatér az emlékezetük. Remélem,hogy lessz egy jó ksi lázadás Doffy ellen.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3747 Dátum: 14 márc 27, 21:34:02 » |
|
nekem spec nem az a bajom, hogy usopp gyenge... sőt engem zavar a 2 év utáni kockahas növényharcos usopp, mert szerintem hülyeség...
a legzavaróbb: -usopp ahelyett, hogy előnyt kovácsolt volna abból, hogy hátbatámadja trebolékat, amiből még valami jó is kisülhetett volna, erre kiállt eléjük mint egy idióta... egy sniper hogy lehet ennyire buta? ez nem bátorság volt, hanem ökörség. szerinted te bátor vagy, ha beállsz a száduldó vonat elé, vagy buta? haszerinted ez bátorság, akkor legyél csak bátor és állj be elé. -usopp még az általam vártnál is gyengébbnek bizonyult, hisz még csak meg sem izzasztotta trebolt (de ez még nem annyira vészes ok, hogy rossz legyen a jelenet) -a mód, ahogy kiütötte usopp sugart, az röhejes! komolyan, ez annyira gyerekes módszer volt, ez fairy tailbe elmegy, de one piece NEM. amikor megláttam az utolsó oldalt elég morcin néztem és kb az volt a fejembe: mi a fa...? de kifejtem, miért röhejes: 1 usoppnak mákja volt, de erről nem ő tehet, hanem a sors. ezért usopp 1 dícsérő szót nem érdemel... 2. sugar ennyitől megijed? miezmiez? de most tényleg?
remélem érthető, de most komolyan ti, akik annyira mondjátok, hogy usopp mennyit fejlődött ezalatt a pár rész alatt, meg milyen remek jelent volt, mit tartotok ebben jónak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3748 Dátum: 14 márc 27, 22:39:37 » |
|
vaniliaspudinglover
Edzés után, amikor láttam Usoppot harcolni egyik gyojin ellen, majd lazán legyőzte, azt gondoltam, h végre Usopp is képes a harcra, erre most látom h inkább elfut, képes cserbenhagyni a saját társait is, ugyanolyan ember mint az one piece elején....
Ha most a tontaták nem hívták volna, akkor Usopp konkrétan a szigetet is elhagyta volna, cserbenhagyva a társait is vagy mi a szösz? Ugyanolyan gyáva mint volt..... Erejéről meg ne is beszéljünk....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 27, 22:41:10 írta jasek89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3749 Dátum: 14 márc 28, 02:59:31 » |
|
Jééézusom, ennyi picsogást egy helyen, emberek. Franky is el lett p*csázva. Szintén 2 Doffy beosztott által (akik még alacsonyabban is vannak a ranglétrán, mint Trebol). Erre bezzeg nem panaszkodik senki. Sőőt, Robin is ki lett iktatva, szintén semmi rossz szó rá. PicsogásPicsogásPicsogásPicsogásPicsogásPicsogásPicsogásPicsogásPicsogás... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|