25 máj 05, 18:38:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1203003 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Spyro-sama
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3570 Dátum: 14 feb 24, 19:53:58 »

Figyelmetlen voltam, de azt meg tudnátok mondani, hogy a 20 év honnan jött?
Én azért gondoltam, hogy Kyros játék, mivel senki nem emlékszik rá, csak az a szobor maradt utána.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3571 Dátum: 14 feb 24, 20:51:09 »

Igen elfelejtettem ezt, hogy nem öregszik a csajé. Így viszont van benne ráció, de két dolog akkor is büzlik. Kyrost szerintem Doffi egyedül nem oltotta volna le egy könnyen, ha igaz amit mondanak róla. A másik 20 éve még nem volt a szigeten Doflamingo nem?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #3572 Dátum: 14 feb 24, 21:53:16 »

Utána néztem, hogy mikor is tűnt fel Doffy és csapata:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/727/6
Egyre kacifántosabb Kyros személyének kiléte :/
Na mindegy, majd Oda úgy is fényt derít rá, ha nem most, majd 5-6 év múlva Nevet
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3573 Dátum: 14 feb 25, 21:03:22 »

azért azt is jó lenne tudni, hogy a colosseum milyen régi...

rebecca: kyros x ezer csatát nyert a kolosszeumban, már ha egyáltalán létezett...
én: ok, de a "ha egyáltalán létezett" nem enged ara következtetni, hogy mostanába, vagy akár 100 éven belül történt
rebecca: miért?
én: csak látták volna páran, hogy megnyeri az az x ezer csatát...
rebacca: biztos látták, de nem az elmúlt 100 évben és csak 1 feljegyzés történt róla, ami 1 szobor, amin 1 írás is van
én: ügyes vagy, megértetted:)
Naplózva
Minatoya-chan
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #3574 Dátum: 14 feb 26, 00:11:16 »

én: csak látták volna páran, hogy megnyeri az az x ezer csatát...

Természetesen látták, csak Sugar miatt nem emlékeznek rá.
 Gondolkozik Szerintem valahogy így történhetett: Kyros a 3000. harca előtt bejelentette, hogy ez lesz az utolsó és ezután visszavonul. A győzelme és a sikerei tiszteletére állítottak neki egy szobrot, amin leírnak néhány dolgot. Pl.: győztes csaták száma, mikor vonult vissza, esetleg azt is ráírták, hogy a szobrot mikor készítették.
A jelenhez képest tíz évvel ezelőtt megérkeztek Doffy-ék, és Kyros is próbálta megállítani őket. Veszített, játékká vált, és mindenki elfelejtette.
Ha ezeket vesszük alapul, akkor az megmagyarázza, hogy honnan tudják a 3000 nyertes küzdelmet és azt, hogy ez 20 évvel ezelőtt volt. Ahogy arra is magyarázat, hogy a szobron leírtakon kívül miért nem tud róla senki semmit, és hogy miért nem emlékeznek a harcokra amikben részt vett.

Szóval én erre gondoltam, hogy így történtek a dolgok. De mivel ez a One Piece és Oda-sensei totál kiszámíthatatlan, ezért semmiben sem lehetünk biztosak addig, amíg Ő meg nem magyarázza...  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 00:13:33 írta Minatoya-chan » Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3575 Dátum: 14 feb 26, 08:20:09 »

Van benne ráció, de a katona san különleges a többi játékhoz kéepst, hiszen önállóan cselekszik.
Valami gikszer lehetett az elkapása után, és megjátszotta az engedelmest ha szem előtt volt.

Amúgy én gondoltam rá hogy rebecca apja az, de mikor benyögte hogy ő az, akkor már nem raktam össze olyan régen volt az a bronzszobor.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3576 Dátum: 14 feb 26, 09:52:42 »

Látva ezt a részt, valszeg Katona-san volt Kyros és Doffi azért tudta elkapni őt, mert megzsarolta a feleségével és Rebeccával. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a félelmetes Shichibukai fosott volna tőle és ezért csapdába csalta.
Levágta a lábát és játékot csinált belőle. Így már nem jelent veszélyt rá, de ha vissza változik a sz*rt is kiveri majd Lao-G-ből asszem:D
Zoro meg Luffy meg lehet épp most csapták szét Pica fejét:D Usoland meg jó lenne, ha végre tényleg a tenger bátor harcosa lenne és segítene a Tontattáknak. Részben miatta vannak ekkora sz*rban:D
Amúgy jó rész volt. Ha jól sejtem a colosseumban meg Diamante vs Bartalomeo ft Rebecca és Sabo vs Burgess harc lesz. Talán jobb is így. Nem örültem volna, ha Sabo egy kacsintással szétverne mindenkit. Azért ez az új világ és Doffi nem veszi körbe magát szeméttel.

Viszont a lényeg: Sanji mi van már veletek?!?!?!
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #3577 Dátum: 14 feb 26, 12:17:37 »

Kint az új fejezet: www.mangareader.net/one-piece/739/3
Majd később meló, meg minden után írok egy hosszabb elemzést. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3578 Dátum: 14 feb 26, 15:11:21 »

Ennél aktuálisabban nem is vesézhettétek volna ki, hogy ki is valójában Kyros, srácok. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3579 Dátum: 14 feb 26, 20:33:42 »

Jaj de tudtam, hogy Kyros nem más mint maga Katona-san......! Nevet Végre egy jó megérzés.... xD
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3580 Dátum: 14 feb 26, 21:42:41 »

Azért ez még nem tény, csak nagyon valószínű.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3581 Dátum: 14 feb 27, 00:18:26 »

http://www.mangareader.net/one-piece/739/21
Végül is Leo csak konkrétan kimondja, hogy ő Kyros. Ez már eléggé tény. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3582 Dátum: 14 feb 27, 00:42:34 »

Hát mikor én olvastam kajakra ilyen nem volt ott. Azt lehet csak vak vagyok:D
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3583 Dátum: 14 feb 27, 16:36:09 »

az eheti rész: töltelékrész

az eleje viszonylag érdekes volt, amíg trevol bedarálta a törpöket. utána teljesen felesleges volt a visszaemlékezés... doffy lemondott a shichibukia címről... ok, tudjuk mi történt, nem kell még egyszer elmondani.
rebecca meg a katona nyögdécselése egy szappanoperába illett volna.
jah és emellett ismét csalódtam rebeccába... ennyit ér? kb 1 oldal altt kifektették. pedig már azt hittem erős, amikor cavendisht legyőzte
leo beszéde nem hatott meg, hisz sem a törpöket, sem a gyagyás játékot nem csipázom. nem értem odát, anno nagyon badass helybélieket kreált pl: shandoraiak, na nekik szurkoltam. de ezeknek??? mondjuk még mindig jobbak mint a ph gyerekek
az, hogy a játékkatona kyros egy akkora sablon, hogy meglepett. mármint az lepett meg, hogy oda ekkora sablont képes berakni ebbe a szálba.

na min1, csak verjék le a törpöket, rebeccát, a játékkatonát és jöjjön chinjao segítségül, mutassák sanjiékat és luffynek adjanak végre egy jó harcot doffyval.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3584 Dátum: 14 feb 27, 16:40:23 »

Hát nekem ezek a Tontatták ezerszer jobban tetszenek mint Skypee bármelyik lakosa. A Katona múltja pedig igenis érdekes, mert most tudtuk meg, hogy félelmetes ellenfél lehetett fénykorában. Remélem meglátjuk mennyire volt erős.
Amit Kyrosról tudunk és Rebeccától láttunk valszeg a legjobb érzékelő hakival rendelkezik.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 27, 16:41:18 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Oldalak: 1 ... 237 238 [239] 240 241 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins