Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3570 Dátum: 14 feb 24, 19:53:58 » |
|
Figyelmetlen voltam, de azt meg tudnátok mondani, hogy a 20 év honnan jött? Én azért gondoltam, hogy Kyros játék, mivel senki nem emlékszik rá, csak az a szobor maradt utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3571 Dátum: 14 feb 24, 20:51:09 » |
|
Igen elfelejtettem ezt, hogy nem öregszik a csajé. Így viszont van benne ráció, de két dolog akkor is büzlik. Kyrost szerintem Doffi egyedül nem oltotta volna le egy könnyen, ha igaz amit mondanak róla. A másik 20 éve még nem volt a szigeten Doflamingo nem?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
 |
« Válasz #3572 Dátum: 14 feb 24, 21:53:16 » |
|
Utána néztem, hogy mikor is tűnt fel Doffy és csapata: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/727/6Egyre kacifántosabb Kyros személyének kiléte Na mindegy, majd Oda úgy is fényt derít rá, ha nem most, majd 5-6 év múlva 
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3573 Dátum: 14 feb 25, 21:03:22 » |
|
azért azt is jó lenne tudni, hogy a colosseum milyen régi...
rebecca: kyros x ezer csatát nyert a kolosszeumban, már ha egyáltalán létezett... én: ok, de a "ha egyáltalán létezett" nem enged ara következtetni, hogy mostanába, vagy akár 100 éven belül történt rebecca: miért? én: csak látták volna páran, hogy megnyeri az az x ezer csatát... rebacca: biztos látták, de nem az elmúlt 100 évben és csak 1 feljegyzés történt róla, ami 1 szobor, amin 1 írás is van én: ügyes vagy, megértetted:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minatoya-chan
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3574 Dátum: 14 feb 26, 00:11:16 » |
|
én: csak látták volna páran, hogy megnyeri az az x ezer csatát...
Természetesen látták, csak Sugar miatt nem emlékeznek rá.  Szerintem valahogy így történhetett: Kyros a 3000. harca előtt bejelentette, hogy ez lesz az utolsó és ezután visszavonul. A győzelme és a sikerei tiszteletére állítottak neki egy szobrot, amin leírnak néhány dolgot. Pl.: győztes csaták száma, mikor vonult vissza, esetleg azt is ráírták, hogy a szobrot mikor készítették. A jelenhez képest tíz évvel ezelőtt megérkeztek Doffy-ék, és Kyros is próbálta megállítani őket. Veszített, játékká vált, és mindenki elfelejtette. Ha ezeket vesszük alapul, akkor az megmagyarázza, hogy honnan tudják a 3000 nyertes küzdelmet és azt, hogy ez 20 évvel ezelőtt volt. Ahogy arra is magyarázat, hogy a szobron leírtakon kívül miért nem tud róla senki semmit, és hogy miért nem emlékeznek a harcokra amikben részt vett. Szóval én erre gondoltam, hogy így történtek a dolgok. De mivel ez a One Piece és Oda-sensei totál kiszámíthatatlan, ezért semmiben sem lehetünk biztosak addig, amíg Ő meg nem magyarázza... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 26, 00:13:33 írta Minatoya-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #3575 Dátum: 14 feb 26, 08:20:09 » |
|
Van benne ráció, de a katona san különleges a többi játékhoz kéepst, hiszen önállóan cselekszik. Valami gikszer lehetett az elkapása után, és megjátszotta az engedelmest ha szem előtt volt.
Amúgy én gondoltam rá hogy rebecca apja az, de mikor benyögte hogy ő az, akkor már nem raktam össze olyan régen volt az a bronzszobor.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3576 Dátum: 14 feb 26, 09:52:42 » |
|
Látva ezt a részt, valszeg Katona-san volt Kyros és Doffi azért tudta elkapni őt, mert megzsarolta a feleségével és Rebeccával. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a félelmetes Shichibukai fosott volna tőle és ezért csapdába csalta. Levágta a lábát és játékot csinált belőle. Így már nem jelent veszélyt rá, de ha vissza változik a sz*rt is kiveri majd Lao-G-ből asszem:D Zoro meg Luffy meg lehet épp most csapták szét Pica fejét:D Usoland meg jó lenne, ha végre tényleg a tenger bátor harcosa lenne és segítene a Tontattáknak. Részben miatta vannak ekkora sz*rban:D Amúgy jó rész volt. Ha jól sejtem a colosseumban meg Diamante vs Bartalomeo ft Rebecca és Sabo vs Burgess harc lesz. Talán jobb is így. Nem örültem volna, ha Sabo egy kacsintással szétverne mindenkit. Azért ez az új világ és Doffi nem veszi körbe magát szeméttel.
Viszont a lényeg: Sanji mi van már veletek?!?!?!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #3577 Dátum: 14 feb 26, 12:17:37 » |
|
Kint az új fejezet: www.mangareader.net/one-piece/739/3Majd később meló, meg minden után írok egy hosszabb elemzést. 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3578 Dátum: 14 feb 26, 15:11:21 » |
|
Ennél aktuálisabban nem is vesézhettétek volna ki, hogy ki is valójában Kyros, srácok. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3579 Dátum: 14 feb 26, 20:33:42 » |
|
Jaj de tudtam, hogy Kyros nem más mint maga Katona-san......!  Végre egy jó megérzés.... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3580 Dátum: 14 feb 26, 21:42:41 » |
|
Azért ez még nem tény, csak nagyon valószínű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3581 Dátum: 14 feb 27, 00:18:26 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/739/21Végül is Leo csak konkrétan kimondja, hogy ő Kyros. Ez már eléggé tény. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3582 Dátum: 14 feb 27, 00:42:34 » |
|
Hát mikor én olvastam kajakra ilyen nem volt ott. Azt lehet csak vak vagyok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3583 Dátum: 14 feb 27, 16:36:09 » |
|
az eheti rész: töltelékrész
az eleje viszonylag érdekes volt, amíg trevol bedarálta a törpöket. utána teljesen felesleges volt a visszaemlékezés... doffy lemondott a shichibukia címről... ok, tudjuk mi történt, nem kell még egyszer elmondani. rebecca meg a katona nyögdécselése egy szappanoperába illett volna. jah és emellett ismét csalódtam rebeccába... ennyit ér? kb 1 oldal altt kifektették. pedig már azt hittem erős, amikor cavendisht legyőzte leo beszéde nem hatott meg, hisz sem a törpöket, sem a gyagyás játékot nem csipázom. nem értem odát, anno nagyon badass helybélieket kreált pl: shandoraiak, na nekik szurkoltam. de ezeknek??? mondjuk még mindig jobbak mint a ph gyerekek az, hogy a játékkatona kyros egy akkora sablon, hogy meglepett. mármint az lepett meg, hogy oda ekkora sablont képes berakni ebbe a szálba.
na min1, csak verjék le a törpöket, rebeccát, a játékkatonát és jöjjön chinjao segítségül, mutassák sanjiékat és luffynek adjanak végre egy jó harcot doffyval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #3584 Dátum: 14 feb 27, 16:40:23 » |
|
Hát nekem ezek a Tontatták ezerszer jobban tetszenek mint Skypee bármelyik lakosa. A Katona múltja pedig igenis érdekes, mert most tudtuk meg, hogy félelmetes ellenfél lehetett fénykorában. Remélem meglátjuk mennyire volt erős. Amit Kyrosról tudunk és Rebeccától láttunk valszeg a legjobb érzékelő hakival rendelkezik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 27, 16:41:18 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|