Oké hogy Luffy 10 tagot akart még a legelején a csapatába de nem nagyon tudom hogy az elsőtiszt, navigátor, szakács .... zenész után kire lenne még szükség.
Még egy nyalizógépre van szüksége,Bartolomeo személyében.

De most komolyan,én jobban szeretném ha igy maradna a csapat,ahogy van. Mindenkinek van valami kiemelkedő tehetsége,tehét jelenleg minden megvan amit Luffy akart. Bár Luffy ha tehetné akárkit meghivna a csapatába,ha látja rajta,hogy barátásgok vagy éppen valamiért megtetszik Luffy-nak.

És tudom,hogy a Shichibukai nem tudja féken tartani a Yonkot,ezért én arra értettem,hogy a Shichibukai-nak az egyensúly fennmaradásában van nagy szerepe.
Valamikor emlitették,hogy ha valamiváltozás van az egyensúlyban,akkor az egyik Yonko tesz egy lépést,tehát ezért fontos fenntartani az egyensúlyt.
Meg ugye ahogy irtátok,a Shichibukai-nak az a szerepe,hogy elrettentse a kezdő kalozokat.Bár ha még sok ilyen kalóz lessz,mint Luffy aki ugye elverte szinte a fél Shichibukai-t,akkor elég nagy gondban lesznek odafent a fejesek.

Talán a Rio Poneglyph-en találnak valami hatalmas nagy titkot,amit mindenki megakart tudni,és azért fognak harcolni,hogy megvédjék azt.
Még aztis eltudom képzelni,hogy találnak valamit a D-k ről is a Ponglyph-en