24 nov 15, 10:11:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111207 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
hagabi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #3330 Dátum: 14 jan 07, 14:20:16 »

Hát abban azért nem lennék olyan biztos, hogy nem mehetnek oda ahova akarnak. Betámadja egy másik nagyhatalom a területeit? Szerintem a Négy Császár ennél okosabb és türelmesebb. Egy rossz döntés háborúhoz vezethet. Nem véletlen volt akkora a feszültség, mikor Shanks meglátogatta Fehérbajuszt.
Amúgy meg nem értem miért ne lehetne Kaido a titokzatos harcos. Mert írták, hogy minek szaladgált volna ő a gyümölcsért. Közel sem biztos, hogy a Tűzgyümi érdekli. Mivel nem ismerjük Kaido-t nem mondhatjuk rá, hogy okos, buta, felelőtlen, szigorú vagy akármilyen. Még az is lehet, hogy olyan idióta mint Luffy és eljött mert tárgyalnivalója van Doffy-val és közben beugrott a Colosseumba szórakozni. Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3331 Dátum: 14 jan 07, 16:40:30 »

Amúgy a négy út van a új világban ha jól tudom mindegyik egy-egy Yonkoué miért ne lehetne ez éppen Kaidoué? Big Mom emberei a Gyojin sziget után simán ide jöhettek.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #3332 Dátum: 14 jan 07, 22:59:37 »

Én nem emlékszem hogy lett volna a mangában olyan említve hogy egy útvonalat egy yonkou birtokol. Bár érdekes gondolat.

-"titokzatos valaki": meggyőztetek:D szerintem is meadows lesz az:) és arra is látok esélyt, hogy ő kaido. De ha ő kaido, akkor nem csodálom, hogy rejti magát... a yonkouk nem hiszem, hogy csak úgy elcsatangolhatnak a tartományaiktól távol, hisz amikor ezt megtette shirohige, akkor már egy másik nagyhatalom be is támadta volna a területeit.
Gondolom Kaidora érted a másik nagyhatalmat. Erre az esetre sem így emlékszem hanem, hogy Kaido a tengerészet mellé akart állni a háború alkalmára hogy megölje Fehérbajuszt. Emiatt nem hiszem hogy annyira helyhez lennének kötve, így Kaido nyugodtan ott lehet Dressrosán, akár Meadowsként is.
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3333 Dátum: 14 jan 08, 11:46:37 »

spero:

Kaido nem állt senki oldalára, csupán kihasználta volna az alkalmat, hogy shirohige jómaga az összes erős emberével marinfordba volt, így a szabadon hagyott területeit könnyen leigázhatta volna:)
Erre értem a másik nagyhatalmat:) Ha nincs jelen és nem ellenőrzi az egyik yonkou a területeit, akkor egy másik yonkou addig betámadhatja azokat:)
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3334 Dátum: 14 jan 08, 12:02:53 »

Tévedés Kaidou megakarta támadni Shirohigét amíg a tengerészettel harcolt. Shanks akadályozta meg benne. Szó se volt a területeikről. Kaidounak Shirohige halála előrébb való lett volna mint a területek amiket a halála után is megtud szerezni. Ráadásul, ha nyer fehérbajusz akkor utána meg is kell védeni az elorozott területeket. Szóval egészen biztos, hogy Kaidou a tengerészet mellé akart állni.
Lehet igazad volt és nem említették, hogy a négy út egy-egy Yonkoué most nincs időm megnézni, de ha lesz megkeresem, mert érdekel a dolog.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3335 Dátum: 14 jan 08, 12:18:57 »

Nem feltétlenül gondolom, hogy a tengerészek mellé akart volna állni Kaido. Inkább azt gondolom, hogy kiakarta használni a kedvező lehetőséget azáltal, hogy Shirohige kénytelen volt megosztani az erejét a HQ elleni támadás és a saját területeinek védelme által. Kaido számára egyik megoldás sem a legjobb. Ha Shiro elbukik akkor a HQ több figyelmet és erőt tud átcsoportosítani ellene. Ha Shiro nyer akkor viszont nem változik semmi a yonkouk között viszont Shiro sokkal gyengébb lett volna a csata után. Egy ilyen hátbatámadás jó letehetőséget biztosított volna számára a területek és befolyás növelése érdekében.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3336 Dátum: 14 jan 08, 14:01:34 »

Nem az volt, hogy Kaido feltartotta Akagami-t, hogy ne tudjon menni segíteni? Nekem ez rémlik.
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

« Válasz #3337 Dátum: 14 jan 08, 14:41:56 »

http://www.mangareader.net/103-2640-3/one-piece/chapter-533.html
Ebben a részben van, hogy Kaido meg akarta állítani Fehérbajuszt, vagyis nem terület szerzés volt a célja, de hogy miképpen akarta nem lehet tudni. Viszont Shanks emiatt meg Kaidot állította meg. A háború végén pedig azon csodálkoznak, hogy milyen hamar ért oda annak ellenére hogy feltehetőleg csatázott Kaidoval.
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
womrox
Újonc
*

« Válasz #3338 Dátum: 14 jan 08, 23:08:33 »

Akkor ezen a héten nem lesz manga? (csak érdeklődöm)  Gondolkozik
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #3339 Dátum: 14 jan 08, 23:19:41 »

Mi se tudjuk úgy számoljuk, hogy vasárnapig bármi lehet, ha akkor se jönne ki akkor valszeg már csak kedd/szerda körül érkezik.
Naplózva

vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3340 Dátum: 14 jan 09, 10:48:20 »

gyanús nekem ez, hogy senki nem tud semmi konkrétat a heti "adaggal" kapcsolatban:)

na mind1, addig röviden megosztom veletek az egyik teóriámat a one piece közel jövőjével kapcsolatban:
Oda mint tudjuk szereti agyon csavarni a sztoriját, amit jól is tesz. Úgy néz ki a gyárra nagy hangsúlyt fog fektetni. De nem hinném, hogy csak usopp meg franky, esetleg robin lesznek ott a fő kolomposok.
Már kezdettől fogva van bennem egy olyan érzés, hogy chinjao még nagy szerepet kap, főleg most lenne iszonyat hasznos a képessége, hisz minden a föld alatt van. Szabadon járhat ki-be. És ki lett hangsúlyozva, hogy az öregből még nem csináltak játékot.
Szerintem chinjao kulcs lesz luffy és csapatának a megmenekítésében:)
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3341 Dátum: 14 jan 09, 15:15:44 »

Ez szerintem már akkor lehetett sejteni amikor Chinjao odaadta (gondolatban) Luffy-nak az unokái happou tengerésztét. De a gyárral kapcsolatos dologban van valami.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3342 Dátum: 14 jan 10, 11:56:27 »

Jah, lazán el tudnék képzelni egy olyan jelenetet, ahol a csapattagokat sarokba szorítják, szó szerint. Zsákutca, minden oldalról Kaido emberei... már azt hinnénk végük, de akkor hirtelen el kezd repedezni a föld és megjelenik a kis földtúrónk, aki megmenti őket:)
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3343 Dátum: 14 jan 14, 21:16:12 »

Az utóbbi 2 hétben nagy adagban néztem az animét, illetve most beértem a mangát is. A titokzatos alak nem lehet Kaido, ki van zárva. Egy olyan személy, akit Luffy ismert, és azt hitte róla, hogy meghalt. Az Impel Down-Marinefordból is lehet valaki. Először az okama kempos barátunkra gondoltam, de ő túl komolytalan, hogy tovább vigye Fehérbajusz meg Ace akaratát: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/731/21. Emiatt szerintem elvből ki lehetne zárni Kaido-t. A másik tippem, hogy a Fehérbajusz kalózok tahjai közül, de ott megint nincs senki, aki közel állt volna Luffyhoz. Tehát számomra rejtély, hogy ki ő.
Naplózva
Resi107
Újonc
*

« Válasz #3344 Dátum: 14 jan 14, 21:30:19 »

Az utóbbi 2 hétben nagy adagban néztem az animét, illetve most beértem a mangát is. A titokzatos alak nem lehet Kaido, ki van zárva. Egy olyan személy, akit Luffy ismert, és azt hitte róla, hogy meghalt. Az Impel Down-Marinefordból is lehet valaki. Először az okama kempos barátunkra gondoltam, de ő túl komolytalan, hogy tovább vigye Fehérbajusz meg Ace akaratát: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/731/21. Emiatt szerintem elvből ki lehetne zárni Kaido-t. A másik tippem, hogy a Fehérbajusz kalózok tahjai közül, de ott megint nincs senki, aki közel állt volna Luffyhoz. Tehát számomra rejtély, hogy ki ő.

Ez kérlek szépen a Sabo és Luffy közötti kapcsolatra utal, mert Luffy, Ace és Sabo testvérek. És elméletileg úgy volt, hogy Sabo meghalt, amikor az egyik Égi Sárkány megtámadta a hajóját. És ezért van az, hogy Luffy azt mondja, hogy azt hittem hogy meghalt. És ennek semmi köze Kaidohoz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins