hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #3330 Dátum: 14 jan 07, 14:20:16 » |
|
Hát abban azért nem lennék olyan biztos, hogy nem mehetnek oda ahova akarnak. Betámadja egy másik nagyhatalom a területeit? Szerintem a Négy Császár ennél okosabb és türelmesebb. Egy rossz döntés háborúhoz vezethet. Nem véletlen volt akkora a feszültség, mikor Shanks meglátogatta Fehérbajuszt. Amúgy meg nem értem miért ne lehetne Kaido a titokzatos harcos. Mert írták, hogy minek szaladgált volna ő a gyümölcsért. Közel sem biztos, hogy a Tűzgyümi érdekli. Mivel nem ismerjük Kaido-t nem mondhatjuk rá, hogy okos, buta, felelőtlen, szigorú vagy akármilyen. Még az is lehet, hogy olyan idióta mint Luffy és eljött mert tárgyalnivalója van Doffy-val és közben beugrott a Colosseumba szórakozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3331 Dátum: 14 jan 07, 16:40:30 » |
|
Amúgy a négy út van a új világban ha jól tudom mindegyik egy-egy Yonkoué miért ne lehetne ez éppen Kaidoué? Big Mom emberei a Gyojin sziget után simán ide jöhettek.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3332 Dátum: 14 jan 07, 22:59:37 » |
|
Én nem emlékszem hogy lett volna a mangában olyan említve hogy egy útvonalat egy yonkou birtokol. Bár érdekes gondolat. -"titokzatos valaki": meggyőztetek:D szerintem is meadows lesz az:) és arra is látok esélyt, hogy ő kaido. De ha ő kaido, akkor nem csodálom, hogy rejti magát... a yonkouk nem hiszem, hogy csak úgy elcsatangolhatnak a tartományaiktól távol, hisz amikor ezt megtette shirohige, akkor már egy másik nagyhatalom be is támadta volna a területeit.
Gondolom Kaidora érted a másik nagyhatalmat. Erre az esetre sem így emlékszem hanem, hogy Kaido a tengerészet mellé akart állni a háború alkalmára hogy megölje Fehérbajuszt. Emiatt nem hiszem hogy annyira helyhez lennének kötve, így Kaido nyugodtan ott lehet Dressrosán, akár Meadowsként is.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3333 Dátum: 14 jan 08, 11:46:37 » |
|
spero:
Kaido nem állt senki oldalára, csupán kihasználta volna az alkalmat, hogy shirohige jómaga az összes erős emberével marinfordba volt, így a szabadon hagyott területeit könnyen leigázhatta volna:) Erre értem a másik nagyhatalmat:) Ha nincs jelen és nem ellenőrzi az egyik yonkou a területeit, akkor egy másik yonkou addig betámadhatja azokat:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3334 Dátum: 14 jan 08, 12:02:53 » |
|
Tévedés Kaidou megakarta támadni Shirohigét amíg a tengerészettel harcolt. Shanks akadályozta meg benne. Szó se volt a területeikről. Kaidounak Shirohige halála előrébb való lett volna mint a területek amiket a halála után is megtud szerezni. Ráadásul, ha nyer fehérbajusz akkor utána meg is kell védeni az elorozott területeket. Szóval egészen biztos, hogy Kaidou a tengerészet mellé akart állni. Lehet igazad volt és nem említették, hogy a négy út egy-egy Yonkoué most nincs időm megnézni, de ha lesz megkeresem, mert érdekel a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3335 Dátum: 14 jan 08, 12:18:57 » |
|
Nem feltétlenül gondolom, hogy a tengerészek mellé akart volna állni Kaido. Inkább azt gondolom, hogy kiakarta használni a kedvező lehetőséget azáltal, hogy Shirohige kénytelen volt megosztani az erejét a HQ elleni támadás és a saját területeinek védelme által. Kaido számára egyik megoldás sem a legjobb. Ha Shiro elbukik akkor a HQ több figyelmet és erőt tud átcsoportosítani ellene. Ha Shiro nyer akkor viszont nem változik semmi a yonkouk között viszont Shiro sokkal gyengébb lett volna a csata után. Egy ilyen hátbatámadás jó letehetőséget biztosított volna számára a területek és befolyás növelése érdekében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3336 Dátum: 14 jan 08, 14:01:34 » |
|
Nem az volt, hogy Kaido feltartotta Akagami-t, hogy ne tudjon menni segíteni? Nekem ez rémlik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3337 Dátum: 14 jan 08, 14:41:56 » |
|
http://www.mangareader.net/103-2640-3/one-piece/chapter-533.htmlEbben a részben van, hogy Kaido meg akarta állítani Fehérbajuszt, vagyis nem terület szerzés volt a célja, de hogy miképpen akarta nem lehet tudni. Viszont Shanks emiatt meg Kaidot állította meg. A háború végén pedig azon csodálkoznak, hogy milyen hamar ért oda annak ellenére hogy feltehetőleg csatázott Kaidoval.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
womrox
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3338 Dátum: 14 jan 08, 23:08:33 » |
|
Akkor ezen a héten nem lesz manga? (csak érdeklődöm)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3339 Dátum: 14 jan 08, 23:19:41 » |
|
Mi se tudjuk úgy számoljuk, hogy vasárnapig bármi lehet, ha akkor se jönne ki akkor valszeg már csak kedd/szerda körül érkezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3340 Dátum: 14 jan 09, 10:48:20 » |
|
gyanús nekem ez, hogy senki nem tud semmi konkrétat a heti "adaggal" kapcsolatban:)
na mind1, addig röviden megosztom veletek az egyik teóriámat a one piece közel jövőjével kapcsolatban: Oda mint tudjuk szereti agyon csavarni a sztoriját, amit jól is tesz. Úgy néz ki a gyárra nagy hangsúlyt fog fektetni. De nem hinném, hogy csak usopp meg franky, esetleg robin lesznek ott a fő kolomposok. Már kezdettől fogva van bennem egy olyan érzés, hogy chinjao még nagy szerepet kap, főleg most lenne iszonyat hasznos a képessége, hisz minden a föld alatt van. Szabadon járhat ki-be. És ki lett hangsúlyozva, hogy az öregből még nem csináltak játékot. Szerintem chinjao kulcs lesz luffy és csapatának a megmenekítésében:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3341 Dátum: 14 jan 09, 15:15:44 » |
|
Ez szerintem már akkor lehetett sejteni amikor Chinjao odaadta (gondolatban) Luffy-nak az unokái happou tengerésztét. De a gyárral kapcsolatos dologban van valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3342 Dátum: 14 jan 10, 11:56:27 » |
|
Jah, lazán el tudnék képzelni egy olyan jelenetet, ahol a csapattagokat sarokba szorítják, szó szerint. Zsákutca, minden oldalról Kaido emberei... már azt hinnénk végük, de akkor hirtelen el kezd repedezni a föld és megjelenik a kis földtúrónk, aki megmenti őket:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ralite
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3343 Dátum: 14 jan 14, 21:16:12 » |
|
Az utóbbi 2 hétben nagy adagban néztem az animét, illetve most beértem a mangát is. A titokzatos alak nem lehet Kaido, ki van zárva. Egy olyan személy, akit Luffy ismert, és azt hitte róla, hogy meghalt. Az Impel Down-Marinefordból is lehet valaki. Először az okama kempos barátunkra gondoltam, de ő túl komolytalan, hogy tovább vigye Fehérbajusz meg Ace akaratát: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/731/21. Emiatt szerintem elvből ki lehetne zárni Kaido-t. A másik tippem, hogy a Fehérbajusz kalózok tahjai közül, de ott megint nincs senki, aki közel állt volna Luffyhoz. Tehát számomra rejtély, hogy ki ő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Resi107
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3344 Dátum: 14 jan 14, 21:30:19 » |
|
Az utóbbi 2 hétben nagy adagban néztem az animét, illetve most beértem a mangát is. A titokzatos alak nem lehet Kaido, ki van zárva. Egy olyan személy, akit Luffy ismert, és azt hitte róla, hogy meghalt. Az Impel Down-Marinefordból is lehet valaki. Először az okama kempos barátunkra gondoltam, de ő túl komolytalan, hogy tovább vigye Fehérbajusz meg Ace akaratát: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/731/21. Emiatt szerintem elvből ki lehetne zárni Kaido-t. A másik tippem, hogy a Fehérbajusz kalózok tahjai közül, de ott megint nincs senki, aki közel állt volna Luffyhoz. Tehát számomra rejtély, hogy ki ő. Ez kérlek szépen a Sabo és Luffy közötti kapcsolatra utal, mert Luffy, Ace és Sabo testvérek. És elméletileg úgy volt, hogy Sabo meghalt, amikor az egyik Égi Sárkány megtámadta a hajóját. És ezért van az, hogy Luffy azt mondja, hogy azt hittem hogy meghalt. És ennek semmi köze Kaidohoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|