24 nov 15, 05:47:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110667 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
EEsmiley
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3270 Dátum: 13 dec 21, 15:15:41 »

Azért-azért Kaido nem csak felbukkanna úgy... Oda akkor már nagyon túlzásba vinné, hogy ennyi-ennyi veszélyes karakter egy szigete van.

Láttam, hogy előző részben Sabo ott van. Gondoltam, hogy Oda a kövi részbe nem rakja bele:
Elsőzör is Karácsonyra akarja - sztem.
Másodszor is szokott ilyet csinálni.
Mikor néztem a kommenteket, láttam, hogy valakinek nem tetszett a rész, mivel Sabo nem volt ott.
De amikor még ne mis tudta, hogy lesz Sabo, akkor meg az ilyen fajta részek tetszettek neki. Nem értem néha egyesek gondolkodását.
A történet mindegyik részének haladnia kéne. Nem csak a Sabo és Sabo..

Elnézést! Igen, én ilyen személy kritikus vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 15:16:29 írta EEsmiley » Naplózva
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3271 Dátum: 13 dec 23, 10:12:41 »

Nem fogják megtudni: egyrészt nem is biztos, hogy Big Mom a hajón van, szerintem valószínű hogy nem. Másrészt nem Dressrosara tartanak hanem Zou szigetére.

Valyon Doffy-ék mikro tudjék meg,hogy Big Mam is ittvan? tuti nagyot néznek majd. smirksweat
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3272 Dátum: 13 dec 24, 20:47:44 »

Tudtok valamit a manga kijöveteléről? Sehol sem találok spoilert sem, sokan írják, hogy ezen a héten nem is lesznek kiadva manga részek.
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3273 Dátum: 13 dec 24, 21:44:22 »

Én se találok pedig ilyenkor már bőven vannak. Lehet h akkor tényleg nem lesz. Szomorú Pedig a múltkori fejezet végére nem írtak semmit.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3274 Dátum: 13 dec 24, 21:53:27 »

Szerintem csak eltolódik ezen a héten, mert a Mangahelpers-en az van kiírva, hogy december 27-30 kötött várható csak. Majd kiderül...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3275 Dátum: 13 dec 24, 22:14:26 »

Én is úgy olvastam, hogy csak eltolódik, szóval valahol hétvégén futhat be. Tavaly is ez volt és vasárnap jött ki. A következő héten viszont akkor megint nem lesz manga.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #3276 Dátum: 13 dec 24, 22:54:17 »

Kár. Azt hittem, hogy Oda-san hivatalos karácsony alkalmából oda dobja elénk Sabot.
Pedig az úgy mókás lett volna. Sebaj! Gondolom van dolga.
Bár én nem tudok semmi eltolódásról, de biztos igazatok van!
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3277 Dátum: 13 dec 25, 11:58:55 »

Itt az új fejezet. Nevet Jó olvasgatást és kellemes ünnepeket. Mosolyog
http://www.mangareader.net/one-piece/733
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3278 Dátum: 13 dec 25, 16:16:59 »

Beeng: Nagyon szépen köszönöm h belinkelted!! Neked is kellemes ünnepeket és az összes fórumozónak is. Mosolyog

Pont reggel láttam a borítóképet de nem hittem volna h ez a maié. Nevet De hihetetlenül aranyos lett! ^^
Nekem egy kicsit vontatottnak tűnt de lehet azért mert pont nem azokat az embereket mutatták akiket akarok. Katona-san visszaemlékezését teljesen fölöslegesnek találtam. (De természetesen nagyon örülök h legalább volt manga! Szóval inkább nem is panaszkodok!) Aztán észrevettem h az utolsó oldalon a páholyban ott van Meo és Sabo. Pedig általában nem tűnik fel nekem semmi ha ilyen kicsire van megrajzolva. Ha Sabo csak pletykákat hallott róla akkor szerintem full új karakter a győztes. Vagy lehet h megint lesz egy kis meglepi. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 16:20:06 írta klozo » Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3279 Dátum: 13 dec 25, 18:21:51 »

Tényleg kicsit unalmas fejezet volt, de a vége kárpótol mindenért. Végre vége az egyik legunalmasabb szálnak egy kis időre (Rebecca), és vitt bele egy kis csavart is szerencsére. Végig azt hittem, hogy Cavendish fogja megnyerni, legalább a D csoport is okozott meglepetéseket.  Mosolyog Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki lett a győztes, és remélem, hogy a következő fejezetbe átugrunk egy másik szálra.  Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3280 Dátum: 13 dec 25, 19:01:35 »

Amúgy csak én gondolom úgy, hogy király akaratától feküdt ki mindenki? A fejezet nekem kicsit üres volt tényleg a vége ami kárpótolt érte. Várom a kövit.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
oky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

asd

« Válasz #3281 Dátum: 13 dec 25, 19:03:35 »

Hm hát az tuti hogy nagyon erős lehet aki nyert: amivel nyert az valószínűleg a király akarata haki volt, és hát mint tudjuk az illető erejétől függ, hogy milyen erős ellenfelek terülnek ki tőle. A tippem egy volt fehérszakáll kalóz lenne, hiszen azok mint tudjuk elég erősek is voltak, és okok is van megszerezni Ace gyümölcsét Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 19:05:52 írta oky » Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #3282 Dátum: 13 dec 25, 19:29:37 »

Szerintem nem a király akarata volt mert Cavendish is meg volt verve egy pöppet. Aztán a narrátor azt mondta h vki fel állt. Szóval szerintem fizikai támadás lehetett. (kicsit bénán megfogalmazva) Shirohige kalózra én is gondoltam. Sőt. Még Garp is ott volt az ötleteim között. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3283 Dátum: 13 dec 25, 19:33:45 »

Hiei ötlete mellett szavazok.
Cavendish meg nem volt összeverve, csak kifeküdve.
Shirohige kicsit sok lenne már ide, de kitudja.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3284 Dátum: 13 dec 25, 19:35:26 »

Nekem egyértelmű a hódító haki.
Tuti valami olyan tag akit nem mutatott be nekünk a D block erős harcosai között, bízom benne hogy ismert egyén.
Bírom ahogy usopp mindig felbátorodik, aztán 2 fejezettel később tele lesz a nacija treff erejétől megint  ikszdé
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 217 218 [219] 220 221 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins