EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3270 Dátum: 13 dec 21, 15:15:41 » |
|
Azért-azért Kaido nem csak felbukkanna úgy... Oda akkor már nagyon túlzásba vinné, hogy ennyi-ennyi veszélyes karakter egy szigete van.
Láttam, hogy előző részben Sabo ott van. Gondoltam, hogy Oda a kövi részbe nem rakja bele: Elsőzör is Karácsonyra akarja - sztem. Másodszor is szokott ilyet csinálni. Mikor néztem a kommenteket, láttam, hogy valakinek nem tetszett a rész, mivel Sabo nem volt ott. De amikor még ne mis tudta, hogy lesz Sabo, akkor meg az ilyen fajta részek tetszettek neki. Nem értem néha egyesek gondolkodását. A történet mindegyik részének haladnia kéne. Nem csak a Sabo és Sabo..
Elnézést! Igen, én ilyen személy kritikus vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 21, 15:16:29 írta EEsmiley »
|
Naplózva
|
|
|
|
oky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
asd
|
|
« Válasz #3271 Dátum: 13 dec 23, 10:12:41 » |
|
Nem fogják megtudni: egyrészt nem is biztos, hogy Big Mom a hajón van, szerintem valószínű hogy nem. Másrészt nem Dressrosara tartanak hanem Zou szigetére. Valyon Doffy-ék mikro tudjék meg,hogy Big Mam is ittvan? tuti nagyot néznek majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3272 Dátum: 13 dec 24, 20:47:44 » |
|
Tudtok valamit a manga kijöveteléről? Sehol sem találok spoilert sem, sokan írják, hogy ezen a héten nem is lesznek kiadva manga részek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3273 Dátum: 13 dec 24, 21:44:22 » |
|
Én se találok pedig ilyenkor már bőven vannak. Lehet h akkor tényleg nem lesz. Pedig a múltkori fejezet végére nem írtak semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3274 Dátum: 13 dec 24, 21:53:27 » |
|
Szerintem csak eltolódik ezen a héten, mert a Mangahelpers-en az van kiírva, hogy december 27-30 kötött várható csak. Majd kiderül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3275 Dátum: 13 dec 24, 22:14:26 » |
|
Én is úgy olvastam, hogy csak eltolódik, szóval valahol hétvégén futhat be. Tavaly is ez volt és vasárnap jött ki. A következő héten viszont akkor megint nem lesz manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EEsmiley
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3276 Dátum: 13 dec 24, 22:54:17 » |
|
Kár. Azt hittem, hogy Oda-san hivatalos karácsony alkalmából oda dobja elénk Sabot. Pedig az úgy mókás lett volna. Sebaj! Gondolom van dolga. Bár én nem tudok semmi eltolódásról, de biztos igazatok van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3278 Dátum: 13 dec 25, 16:16:59 » |
|
Beeng: Nagyon szépen köszönöm h belinkelted!! Neked is kellemes ünnepeket és az összes fórumozónak is. Pont reggel láttam a borítóképet de nem hittem volna h ez a maié. De hihetetlenül aranyos lett! ^^ Nekem egy kicsit vontatottnak tűnt de lehet azért mert pont nem azokat az embereket mutatták akiket akarok. Katona-san visszaemlékezését teljesen fölöslegesnek találtam. (De természetesen nagyon örülök h legalább volt manga! Szóval inkább nem is panaszkodok!) Aztán észrevettem h az utolsó oldalon a páholyban ott van Meo és Sabo. Pedig általában nem tűnik fel nekem semmi ha ilyen kicsire van megrajzolva. Ha Sabo csak pletykákat hallott róla akkor szerintem full új karakter a győztes. Vagy lehet h megint lesz egy kis meglepi. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 16:20:06 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3279 Dátum: 13 dec 25, 18:21:51 » |
|
Tényleg kicsit unalmas fejezet volt, de a vége kárpótol mindenért. Végre vége az egyik legunalmasabb szálnak egy kis időre (Rebecca), és vitt bele egy kis csavart is szerencsére. Végig azt hittem, hogy Cavendish fogja megnyerni, legalább a D csoport is okozott meglepetéseket. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ki lett a győztes, és remélem, hogy a következő fejezetbe átugrunk egy másik szálra.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #3280 Dátum: 13 dec 25, 19:01:35 » |
|
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy király akaratától feküdt ki mindenki? A fejezet nekem kicsit üres volt tényleg a vége ami kárpótolt érte. Várom a kövit.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
oky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
asd
|
|
« Válasz #3281 Dátum: 13 dec 25, 19:03:35 » |
|
Hm hát az tuti hogy nagyon erős lehet aki nyert: amivel nyert az valószínűleg a király akarata haki volt, és hát mint tudjuk az illető erejétől függ, hogy milyen erős ellenfelek terülnek ki tőle. A tippem egy volt fehérszakáll kalóz lenne, hiszen azok mint tudjuk elég erősek is voltak, és okok is van megszerezni Ace gyümölcsét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 25, 19:05:52 írta oky »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #3282 Dátum: 13 dec 25, 19:29:37 » |
|
Szerintem nem a király akarata volt mert Cavendish is meg volt verve egy pöppet. Aztán a narrátor azt mondta h vki fel állt. Szóval szerintem fizikai támadás lehetett. (kicsit bénán megfogalmazva) Shirohige kalózra én is gondoltam. Sőt. Még Garp is ott volt az ötleteim között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3283 Dátum: 13 dec 25, 19:33:45 » |
|
Hiei ötlete mellett szavazok. Cavendish meg nem volt összeverve, csak kifeküdve. Shirohige kicsit sok lenne már ide, de kitudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3284 Dátum: 13 dec 25, 19:35:26 » |
|
Nekem egyértelmű a hódító haki. Tuti valami olyan tag akit nem mutatott be nekünk a D block erős harcosai között, bízom benne hogy ismert egyén. Bírom ahogy usopp mindig felbátorodik, aztán 2 fejezettel később tele lesz a nacija treff erejétől megint
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|