24 nov 15, 03:17:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110325 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3240 Dátum: 13 dec 13, 15:40:11 »

Most,hogy olvastam a fejezetet magyar fórditással is,van egy tippem:
A Gyojin aki beszélt den-den mushinon,az is a forradalmárok közé tartozik és neki az aszisztense Koala.

Közvetlenül előtted kb csak 5-en írták le ugyanezt.
És még valami, ami nem csak nálad, hanem sok más fiatalnál is nagggggyon zavar.

"Ám"-mal nem kezdünk mondatot.
Bizonyító, erősítő, helybenhagyó jelentésű, és jobbára más kötőszó vagy igehatározó után áll, pl. úgy ám, igen ám, ott ám, no biz ám, hiszem ám; az igekötők után feleletképen használtatik, mely esetben az illető ige alattomban értetik, pl. eljösz-e? el ám; meglátogatsz-e? meg ám; ugyan meg esett neki; meg ám.

Bocsi az offért, de egyszerűen már fizikai fájdalmam volt ettől.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #3241 Dátum: 13 dec 13, 16:05:29 »

Tényleg! El is felejtettem, hogy Punk Hazardon a nagyágyúk végig nézték valami monitoron, ahogy Luffy agyonveri Ceasart...de ha végig nézték Kaidoék is, akkor lehet, hogy ők is megjelennek..az mekkora lenne már..Nevet:D és ha már Burgess is itt van, akkor már jöjjön Kurohige neki segiteni. Aztán már jöjjön Shanks is, mert mért ne ha már minden Yonkou összegyűlt. Najó, lehet, hogy egy kicsit sokat képzelek bele..már így is több szál van benne, mint ami elég.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
mohric
ANBU újonc
*

« Válasz #3242 Dátum: 13 dec 13, 17:12:22 »

Kurohige és Shanks nem hiszem, hogy felbukkan. Burgees-t csak azért küldték el, hogy megnyerje a versenyt és a háttérben folyó dolgokról pedig nem sokat tudhatnak. Teach most inkább Aokijivel szervez valamit. Viszont Kaido tényleg lehet, hogy befut, elvégre Doffy és Ceasar neki is fontos. Mekkora lenne már, ha Kaido meg Big Mom egymásnak esne  ikszdé Luffynak így kevesebb dolga lenne.
Naplózva

Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak,
megtették a hatalmat igazságnak.
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3243 Dátum: 13 dec 13, 18:01:10 »

Hmm ha Kaido is befutna,akkor tényleg káoszba fulladna minden. smirksweat
Ugye Doffy kedvenc ügyfele Kaido,és ha Kaido vagy valamelyik embere látta,hogyan üti ki Ceasar-t Luffy még Punk Hazard-on,akkor szerintem ők is terveznek valamit,mert ugye Law modta még anno,hogy Kaido csapatában sok olyan van,aki használta a Doffy által eladott gyümölcsöket.
S azért mondom,hogy Kaido szerintem nem fog ölbetett kézzel várni.
Bár ha 2 Yonko megütközne egymással,akkor a tengerészetnek fájhatna a feje de rendesen. smirksweat
Akkor már tényleg, igazi tömegbunyó lenne ez az arc. smirksweat
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3244 Dátum: 13 dec 13, 20:55:11 »

Nem véletlenül lehetnek a forradalmárok Dressrosában.
Az országokban háborúk vannak és törnek ki. A háborúban résztvevők  Doffytól veszik a fegyvereket és Doffy szépen meggazdagszik. Erre biztosan felfigyeltek a forradalmárok.
El tudom képzelni, hogy Doffy robbantja ki a háborúkat.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3245 Dátum: 13 dec 13, 21:53:24 »

Vagy kitudja lehet,hogy a forradalmárok azért vannak itt,mert megakarják buktatni Doffyit. smirksweat
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
asdfgrey
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3246 Dátum: 13 dec 13, 22:41:02 »

Igen. Ez lenne a lényeg. Nevet
Féltem Namiékat. Sanji meglátja hogy néz ki Big Mom. Szegényke össze fog omlani.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 13, 23:03:24 írta asdfgrey » Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3247 Dátum: 13 dec 14, 12:04:43 »

Ha Big Mom - nak eleg ok volt CC, hogy Dressrosa - ra utazzon, akkor Kaido - nak CC, Doflamingo lemondasa (foleg, ha a gyarat is szetkapjak) eleg indoknak kell lennie, hogy jojjon. Nem tudom, hogy milyen a viszonya a 2 csaszarnak, de lehet, hogy egymasnak esnenek akar CC, akar csak egymas latvanya miatt. A harmadikrol se feledkezzunk meg, Burgess tartja a kapcsolatot Fekete - vel. Ha a forradalmarok megkaparintjak a mera mera - t, nem hiszem, hogy Fekete csak annyit mondana: "Gyere vissza Burgess, lesz masik". En szamitok rajuk is, ha nem is rogton, de felbukkannak, min. hogy felkapjak Burgess - t.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3248 Dátum: 13 dec 14, 18:54:10 »

Azon gondolkodtam, hogy lehetséges-e hogy Aokiji beálljon Feketeszakáll csapatába?
ami ellene szól, hogy mindig az igazságért harcolt, jó, és még most is megállította Doflamingot, Smoker ellen, hogy megmentse azt
Azonban, azt mondta Teach Burgessnek hogy "Shiliew is ilyen volt" azaz ő is a WG-nek dolgozott, mégis hozzájuk állt.
A másik ami mellette szól, hogy akkor hova menne Aokiji? Forradalmárok kétlem hogy bevennének egy volt admirálist, simán gondolhatnák kémnek stb.  És tuti hogy most harcolni akar, vag ylegalább szembe szállni a WG-vel
És ha ő is ott lenne akkor meglenne Feketeszakáll csapatának Monster Triója is, Shiliew-val és Aokiji-vel, lehetne Sanji ellenfele pl. Nevet

Lehet mondani hogy ááá ő nem állna a gonoszok közé stb., de miután Luffy szövetséget köt a "100 szívet küldök a Schichi rangért" Law-val, haverkodik a kegyetlen Bellamy-val és a no1 fanboya egy emberevő kannibál, akkor szerintem ez azért mégse olyan erős érv
Naplózva

csuhi17
Újonc
*

« Válasz #3249 Dátum: 13 dec 14, 19:51:14 »

Jó részek voltak!
Grat. és köszönöm.

Van benne valami, de Aokiji simán beállhatna a felkelőkhöz, ha kiábrándul a WG-ből akkor sok választása nincs, vagy saját csapat (ill. szólózás) vagy Felkelők serege, mert az előzményekben Smoker nem mondott konkrétumot hogy mit halott róla...
Remélem nem Sabo eszi meg a gyümölcsöt hanem valaki más pl.:Dragon (legalább a nevéhez illene.) így poénabb lenne, illetve miért ne lehetne simán  erősebb  Sabo Luffynál? hány évet is volt kb. a felkelőknél (ha lehet az eltűnésétől számítani) ? Ehhez képest Luffy csak két évet edzett meg max. a harcok közben.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 19:52:04 írta csuhi17 » Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3250 Dátum: 13 dec 14, 19:59:14 »

Igen, jó meglátás. Én meg feledkeztem Aokiji-ről, de tényleg. Biztosra veszem, hogy szembeszáll a mostani tengerészettel, persze nem egyedül. Én szerintem nem jókedvéből csatlakozik kalózokhoz, de hogy őszinte legyek, nem hinném hogy Feketeszakálléhoz fog csatlakozni. Az is meglehet, hogy csak vándorolgat egyedül. Okkal ment Punk hazard-ra de vajon miért? Nem tudhatta, hogy Law, Luffy és Doflamingo-ék is jelen lesznek. Azt sem tudhatta hogy Smoker jelen lesz, de akkor mégis miért? Ceasar-al lehetett dolga, de ötletem sincs mi.

Nem tudom Sabo min ment keresztül a 10 év alatt, de tuti hogy ő sem gyenge, DE Luffy volt az aki olyan kemény dolgokon esett keresztül, mint az életrövidítés 2x is. Ez keményítette meg lelkileg is. Hisz túlélte és ennek van jelentése. Maga a név és az, hogy rendelkezik a király akaratával. Származás...egy nagy név edzette 1,5 évig. Szóval ha azt kell mondanom Luffy-nak keményebb élete volt és keményebb dolgoknak lett kitéve, ami erőssé tette.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3251 Dátum: 13 dec 14, 20:32:24 »

Ha Aokiji jövőjéről akartok csevegni ott van a témája. Itt  off.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #3252 Dátum: 13 dec 17, 14:02:54 »

Fake spoiler volt, itt a 732. fejezet:

http://www.mangareader.net/one-piece/732
Naplózva

chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3253 Dátum: 13 dec 17, 14:21:34 »

Hát egy jó rész után kellett jönnie egy kevésbé jó résznek is ez várható volt. Itt éppen felsorakoznak az ellenfelek és hogy kb kik fognak majd harcolni. Remélem tényleg igaz amit a végén írtak hogy színes oldalak lesznek és majd elkezdődik a harc Nevet Frankynak lehet hogy meggyűlik majd a baja azzal az órásra nőtt babával vmi jó kis gyümölcse lehet ha beleolvadt a padlóba (vagy földbe)....
Amúgy a végén azok a hajók csak nem Kaido hajói voltak (víziló, zsiráf...)?.... ajajjj lesznek itt bonyodalmak Mosolyog

De én már egy Zoro vagy egy Luffy harcra vagyok már kiéhezve de nagyon!!!!!
Luffynak talál az utolsó nagy ellenfele akit le is győzött az Gecco Moria volt( a szerencsétlen Hodit nem ide sorolni meg a töketlen tudóst Ceasart..).... Zoronak meg már rég kijár egy jó erős ellenfél....

Összességében egy felvezető résznek elment... remélem a következő fejezetekbe elkezdődik a harc a különböző helyszíneken...
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 14:24:44 írta chaoslord3 » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3254 Dátum: 13 dec 17, 14:50:18 »

Nekem jobban tetszett, mint az előző. Mindig jó látni, amikor Franky van középpontban, és nem csak a kezdeti főszereplők. Plusz ez a táblázat is kellett már, hogy ki hova tartozik Doffy alatt.
Senior Pinknek meg minden bizonnyal úszás gyümölcse van.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins