Ahogy mondta Dani, hogy mentek az elméletek meg ilyesmik...erre meg ő maga is csodálja.
Én ezt a mondatot nem értem.
Egyébként most már tuti, hogy ha végigmegy a D blokk, akkor Cavendish nyeri meg. Ez a Rebecca annyit sem ér, mint Nami.
Amikor megtudta, hogy itt van Luffy a tornán teljesen meglepődött. Itt jöttek az elméletek kinek az embere lehet. Erre több elképzelés is volt.
Mikor azt mondta Cavenbitchnek, hogy "Nem hiszem, hogy azzal a fiúval a te kezed fog végezni". Mindenki azt hitte, hogy ő akarja megölni Luffyt.
Az összes elképzelés, hogy kinek dolgozik, miért akarja megölni, milyen kapcsolat fűzi Luffyhoz...egyik sem volt helyes.
Rebeccáról a fejezet után, Vivi jutott eszembe. Vannak harci képességei de erős ellenfelek ellen nem ér valami sokat. Továbbá a személyiségük között is vélek hasonlóságokat felfedezni.
Még egyszer felhozom, hogy ha valaki csatlakozna ebben az arcban a szalmalaposokhoz ki lenne az.
5.Rebbeca: Már elég jól megismerték egymást Luffyval, de nem hiszem, hogy elmenne velük. Inkább ha visszaváltozik a katona, a szigeten marad. Továbbá a leendő ellenfelekhez képest gyenge lenne.
4.Tontata harcos: Nagyon jópofák, és erősek is. De sajnos nincs jelenleg elég érzelmi kapcsolatuk a legénységgel. Az aranyos karakter szerepét pedig más Chopper betöltötte.
3.Bartolomeo: Imádja a szalmakalaposokat, és erős is. De a személyiségét kicsit túl "kegyetlennek" érezném a többiek között.
2.Violet: Erős, és van egy hasznos démongyümölcs képessége is. Látszik, hogy nem szimpatizál Dofi csapatával, és megszerette Sanjit. Én örülnék ha csatlakozna, de a későbbiekben talán problémás lenne, hiszen Sanji még túlzottan kedves maradna Namival, és Robinnal. A Dressrosai nők pedig köztudottan féltékenyek (és őrültek).
1.Bellamy: Van kapcsolata a múltban a csapattal, és látszik rajta, hogy megváltozott azóta. Nagyon jól összebarátkozott Luffyval. A belső vívódása arra enged következtetni, hogy mégsem fogja (megpróbálni) megölni Luffyt. Ha pedig leverik Doffit nem lesz senkije, akihez tartozhatna. Továbbá erős karakter aki a későbbiekben biztos hasznos lehet komolyabb ellenfelek ellen is. A legvalószínűbbnek az ő csatlakozását tartom.
De a leírtaktól függetlenül, nem biztos, hogy valaki fog csatlakozni a csapathoz. Lehet, hogy csak egy rakat szövetségest szereznek.