25 ápr 29, 15:22:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1196418 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Yamael
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2835 Dátum: 13 júl 31, 07:51:23 »

Végre elhullottak a kutyaütők, és csak a lényeg maradt. Amúgy aki összegzi a végén hogy ez a király akarata, az lenne diamond? Mert mintha más szerkóba van mint volt.
Na következő részbe az röeg megkap majd egy jóféle gear hármat úgy érzem.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2836 Dátum: 13 júl 31, 08:01:02 »

Ez a 716-os fejezet nagyon ott volt! Nevet Kelly-nek elég fura képessége volt ez jake jake no mi eléggé jól kitalálta Oda tetszett! Sai se volt azért gyenge aki egy rúgással kifektette Kellyt akivel Boo nem bírt... Jean a bandita olyan volt amilyet vártam csak kár hogy nem Luffy KO-zta ki őt Szomorú Tetszett mikor Don Chinjao és Luffy kiütötték Sai-t Ideao-t a ringből Nevet
A végen meg EPIC volt! Luffy és Don Chinjao összecsapnak végre Nevet

Bár várom még a mangastream-es verziót mert volt pár furcsa rész benne főleg a végén mikor Diamante Hódító hakit mondot. Miért most mindketten eleresztettek egy hódító hakit vagy csak el lett fordítva a fegyverzet hakiról? na majd meg látjuk.
Amúgy nagyon jó rész volt talán egyik legjobb volt az arénában (bár Barto B block-jának a vége se volt rossz...)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 08:09:37 írta chaoslord3 » Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2837 Dátum: 13 júl 31, 08:03:59 »

Jó fejezet volt!

Na aki ezek után azt mondja Don Chinjao-ra, hogy "neve nincs senki", akkor az szimplán vak. Remélem, hogy legalább még 2 fejezetig látjuk őket harcolni.
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2838 Dátum: 13 júl 31, 08:27:23 »

Kemény ez az öreg, nagyon tetszett a fejezet. Kúl Szegényeket meg hogy félresöpörték, Luffy végre komolyabban veszi a harcot. A fejvadász meg elég gyenge volt, fogalma sem volt arról mi az hogy érzékelő haki?Nevet Hát hogy akarta ez a szerencsétlen legyőzni a többi szökött rabot? Buggyval talán elbírna. Nevet Luffy vajon mikor lepleződik le a közönség előtt? Sztem a blokk végén már mindenki tudni fogja hogy ki Ő.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 08:30:46 írta Lchangetheworld » Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2839 Dátum: 13 júl 31, 08:57:54 »

Na erre a fejezetre megérte várni azt a 2 hetet. Nevet A Jake-Jake no mi-t nagyon furcsának találtam amikor olvastam róla de most hogy láttam egész hasznos gyümölcsnek tűnt. Mielőtt Chinjao kiütötte volna a fejvadászt,  a szemei milyen kis gülüek voltak. Nagyon bírtam. Nevet Én imádom amikor Luffy  komolyan veszi,  mert akkor biztos hogy jó harc lesz. Amikor megláttam azt az oldalt ahol az öklük ütközik, nálam az volt a tetőpont. A végén a fickó aki említi a Haki-t az tényleg Daimond. Sajnáltam hogy nem volt Barto-nak valami kicsi szövege. Vagy jobban látni az arc kifelyezését. Azóta sem tudom kitalálni milyen kapcsolata van Luffy-val. Szomorú  Személy szerint én szívesen látnám Garp-ot most,  amikor Chinjao már annyira rá vetette magát Luffy-ra. Kíváncsi is vagyok hogy reagálnának az első találkozásukon, Ace halála után.

A lényeg, a lényeg. Ez a fejezet maga volt a tökély! Nevet Remélem a következő is ilyen lesz.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 08:59:18 írta klozo » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2840 Dátum: 13 júl 31, 11:29:57 »

Jó fejezet volt!

Na aki ezek után azt mondja Don Chinjao-ra, hogy "neve nincs senki", akkor az szimplán vak. Remélem, hogy legalább még 2 fejezetig látjuk őket harcolni.

Ne mondjuk, hogy nevesincs. Azt mondom, hogy egy árnyék a múltból akit elfognak taposni. Nem több egyszerű emléknél. Remélem 4 oldal alatt elintézik azt kap egy visszaemlékezést Garpra kicsit megismerjük ez által Garp erejét és ezzel kifújt az öreg. Más célja nem igen hiszem, hogy lenne vele. Luffynak egy ilyet át kell tudni lépni. Ha csak nem hozza ki Oda, hogy Roger nagy vetélytársa volt és a Yonkouk egyike mondjuk...
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 31, 11:32:08 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2841 Dátum: 13 júl 31, 12:04:02 »

jó rész volt!

nem tudom miért, de nekem a b block sokkal jobban tetszett... ott jobban elgondolkodtatott, hogy ki lesz az 1., ki a 2.,... kik maradnak utoljára talpon a ringben

de itt? alap, hogy luffy nem esik ki a selejtezőn... ez elvárt. és hiei-el egyet is értek, luffynek voltak már az öregnél sokkal erősebb ellenfelei. lehet még fog bajt okozni a távoli jövőben, de önmagában kevés luffy ellen.
itt a c blockba eddig semmi nem lepett meg...
-sejtettem, hogy luffy és chinjao között lesz a végső harc.
-már most megmondom, hogy luffy fog győzni
-nagyjából azt is megtippeltem, hogy a kis halak közül kik fognak a legelején kiesni, és kik az ehetiben

a b blockban az hittem, hogy elisabello nyer... erre tessék. akkor még azt hittem bartolomeora, hogy egy hangember, aki csak feltűnősködik. még bellamyt is többnek gondoltam nála.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2842 Dátum: 13 júl 31, 12:59:56 »

Nagyon jó fejezet volt. A 6 ember közül Jean volt a legnagyobb hangember, de azért az tényleg meglepett, hogy azt se tudta, hogy miért nem bírja eltalálni Luffy-t. Külön pont, hogy Impel Down szóba jött. Igaz, biztos, hogy Luffy fog győzni, de Oda ezt is epicre csinálta ( biztos vagyok benne, hogy Don Chinjao kiütése is az lesz), szóval nem kell kiakadni azon, hogy egyértelmű Luffy győzelme. Lesz itt még elég izgalom bőven; D blokk, Diamond-ék elleni csata, és hol van még a végső harc Doflamingo-ék ellen.  Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2843 Dátum: 13 júl 31, 18:55:46 »

Don Chinjao -t nem írnám le még, hisz az erejét még nem is ismerjük.
Lehet Luffy még erősebb is de akkor se szabad megfeletkezni a tapasztalatról amivel könnyen megszorongathassa vagy még ki is ütheti a ringből így Luffy lenne a vesztes mégha le nem is győzetett.
A hakinak sok trükje van aminél még Luffy nagy hátrányban vagy egy öreg veteránnal szemben mint PL sötétkirály vagy Don Chinjao.
Nem lenne rossz viszont ha eltanulna tőle valamit.
Aminek viszont igazán örülnék ha a lelátókon ott lenne Garp és Koby  Nyelvesít Akárhogy is nekik is ideje lenne feltűnni.

Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2844 Dátum: 13 aug 07, 08:06:20 »

Nem dupla hsz! -(eltelt pár nap köztük)

Kintt van az új rész
http://www.mangapanda.com/one-piece/717/3
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2845 Dátum: 13 aug 07, 09:01:34 »

Hét ez a síró Don Chinjao nem kellett volna. Szomorú

A fejezet többi része viszont jó volt, a végén pedig kiderült, hogy Luffy ülepe alatt volt amit kerestek. ;P
Naplózva
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2846 Dátum: 13 aug 07, 09:32:03 »

Jó rész volt, Oda szépen megoldotta hogy újra egyesüljön a csapat. Law meg elég nagy slamasztikában van, ha jól láttam csak ő volt lesérülve, Fujitorán és Flamingón egy karcolás nem volt. Ez a játékos dolog: ha jól értem Namiékra nem fognak emlékezni Luffyék mert játékok lettek? Mondjuk akkor a Gladiátor csaj hogyhogy emlékszik a kis ólomkatona fiúra? Hm. Don chinjao meg boss, szerintem nem volt gáz a sírós rész, lehet minél jobban bőg annál erősebb Nevet A kardos al-admirális meg sztem Zoro ellenfele lesz de a fél fogára se lesz elég hiába játsza meg magát Ördögi
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2847 Dátum: 13 aug 07, 10:39:16 »

Namiék szerintem nem ilyen játékok lettek. Law is emlékezik rájuk. Hiszen keresi őket a DenDen Mushival. Lehet Doflamingo képessége lesz ez a játékos cucc.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2848 Dátum: 13 aug 07, 11:01:49 »

Ez a Bastille , h bepózolt már...és én őt nem tartom erősnek , sztem ő nincs 1 Vergo vagy 1 Smoker szinten. Ez az átalakítós dolog először sem tetszett, most sem, de hát ez van. Zoro érdekel már, miért nem ér oda ahova kellene. Lehetséges , hogy a D blokk már nem is fog lezajlani. Am én úgy képzeltem ezt a fejezetet, h Luffy nyer a végén.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2849 Dátum: 13 aug 07, 11:10:10 »

Teljesen már elképzelésem volt erről a fejezetről. Azt hittem, hogy még a Colosseumba maradunk és majd Luffy győzelme után térünk rá a többiekre. De sajnos nem így lett.. Szomorú Újabb tengerészek vannak Dressrosán... Nem hinném, hogy ez a kardos csávó nagy ellenfél lesz. Law meg eléggé beszívta.. aminek én kifejezetten örülök.
Nem vagyok olyan jó angolos és a fejezet másik részébe van néhány dolog amit nem értek. Most a gyár a Colosseum alatt van? Mert, ha igen akkor beigazolódnak az elméletek, hogy nem megy végig a küzdelem. Szerintem Burgess elleni csata még túl korai lenne. Lehet, hogy nem soká láthatjuk Feketeszakállékat..  Gondolkozik Ördögi
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins