Dani
|
 |
« Válasz #2805 Dátum: 13 júl 17, 13:39:07 » |
|
Én pont azt szeretem a One Pieceben, hogy minden egyes sztori tele van új karakterekkel. Ezzel is frissítve a vért. Nem úgy, mint a Narutoban, hogy régi, agyonhasznált karaktereket kell 100asával visszarángatni. Ettől függetlenül idegesítő, hogy ennyire tele van tömve a Dressrosa ív. De erről már korábban panaszkodtam...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2806 Dátum: 13 júl 17, 13:46:22 » |
|
Csak egyetérteni tudok  A manga már szinte olvashatatlanul tömény mostanában, szerintem már a Gintamán is túllőtt ezzel, ami bár egyik kedvencem, mégis pont emiatt nem olvasom, csak animét nézem. AZ új karaktereket még lehet hogy bírnám is, ha nem egy fejezetbe mutatna be 15-öt belőlük úgy, hogy ebből ha három az aki tényleg ér valamit. Ha akarnám se tudnám őket így megjegyezni, bár ahogy Odát ismerem úgyis lesz még szerepe minden szerencsétlennek. Meg az egész colossem-szált egyszerűen súlytalannak érzem Luffy erejével.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #2807 Dátum: 13 júl 17, 14:42:49 » |
|
Én csak annyit mondok, hogy anno Sabaodyn bárki is gondolta volna, hogy Kuma szétküldi a komplett Mugiwara csapatot, akik majdnem 100 fejezetig nem is látják egymást? BÁRMELYIK karakter okozhat meglepetéseket, akár erősnek tűnik, akár nem. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #2808 Dátum: 13 júl 17, 16:03:44 » |
|
Én kifejezetten örülök, hogy ilyen tartalmasak a fejezetek és, hogy ebbe az arc-ba sok karakter felbukkan. Engem az idegesített, hogy a Gyojin és a Punk Hazard arc-ba alig jelentek meg új szereplők, és nagyon sokat kellett várni, hogy kiderüljön valami kis információ az Újvilágról. A fejezet jó volt. Igaz nem jött be a tippem, de a következő fejezetbe már csak Don Chinjao-nak kellene bent lennie Luffy ellen. De még maradtak 40-en szóval még húzni fogja egy kicsit. Danival értek egyet. Ha megint beteg lenne azt tuti tudatná, meg akkor több időre menne el. A One Piece-be mindig is sok szünet volt. Tavaly is nagyon sokat szünetelt a manga. Alig volt olyan hónap amikor ne maradt volna el fejezet. Kiváncsi vagyok, hogy miért van ez a sok szünet. 
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2809 Dátum: 13 júl 17, 18:54:42 » |
|
Tetszik , h a számok azt jelentik, h az adott ország melyik osztag parancsnoka. Lehet lesz még vmi ezzel az országgal, van még 12( vagy több) parancsnok, mert kopaszka már nyugdíjas ugyebár.
A számok azt jelentik hányadik parancsnokok voltak ők az ország történelme során. Csak azért lehetnek ott ketten, mert Chinjao visszavonult. (1-11 valszeg már rég halottak) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2810 Dátum: 13 júl 17, 19:32:17 » |
|
A sok szünetnek számos oka lehet, Oda ihletet keres, a kiadó szünetet tart, nemzeti ünnep, stb.
A fejvadász fura csávó, "orvlövész" aki mindenhonnan összelopkodott fegyvereket hajigál? Na mindegy.
Don Chintata harca Garp apóval érdekelne. Nagyon erősködik, hogy lenyomja Lucy-t mint a bélyeget de még sok minden közbejöhet, jó eséllyel el sem jut hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2811 Dátum: 13 júl 17, 22:14:17 » |
|
40 ember még mindig bent van. Minek? 6 embert mutattak a végén, akik szerintem a legtöbb esélye lehet ebben a blokkban. Sajnos Don chinjao már nincs fénykorában, de ez nem jelenti azt, hogy gyenge. Luffy jet pistolja ( nekem annak tűnt ) nem sok hatással volt rá. Tuti hogy le fog bukni, ha ellene fog harcolni, mert gear 3 kell és hát igen csak felismerhető úgy.  Remélem a következő fejezetben lerendezik a C blokkot, mert sok a szünet is és nem jó sokat várni egy semmit mondó fejezetre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2812 Dátum: 13 júl 17, 22:34:32 » |
|
Jó eséllyel Lucy megnyeri ezt a harcot, vagy ha csak bele nem rak egy csavart Oda hogy pl valaki beavatkozik, (vagy netán luffy kiesik mert bohóckodik) és végre valahára létrejön a a tényleges tömegirtás. Megfigyeltétek újra van bajusza amúgy  . Ja és az a mágikus Mike Iron Tyson boxkesztyű el kéne nekem is!
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2813 Dátum: 13 júl 17, 22:46:21 » |
|
Jó volt egyszerre két fejezetet olvasni.
Az arénával kapcsolatban: tetszett ismét, hogy Luffy ismét összebarátkozott egy állattal, és nagyon király volt mikor talpra állt és bevert egyet az óriásnak. A megmaradt ellenfelek erősnek tűnnek, biztosan gondot fognak okozni Luffynak, de nem hiszek abban, hogy esélyük lenne. Vagyis úgy értem, Luffy valószínűleg nem egy támadással fogja lecsapni őket, de sértetlenül győzni fog. (még túl sok komoly ellenfél van akivel meg kell küzdenie) Bellamyn látszik, hogy megkedvelte Luffyt és remélem végül fogja hátba támadni.
Az előttem, hozzászólóval is egyet kell értenem, hogy Nami, és Chopper ismét ilyen komikus (vagy inkább groteszk) szerepet kapott, jobban örültem, volna ha szétrúgják a támadók seggét.
Összességében úgy éreztem, hogy jó fejezet volt, de valahogy hátrébb érzem a történetet mint pár fejeztetettel ezelőtt.
Az meg nem tudom miért van, hogy 2 hetente kihagy egy szünetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2814 Dátum: 13 júl 22, 18:00:57 » |
|
Csak én érzem azt, hogy a Punk Hazard - os vonal, és az egész mostani gyümölcsös mizéria közelebb visz minket Feketeszakáll titkához? A két démongyümölcs erőre gondolok. Bár távol áll tőlem az ötlet, de annak a kimenetelnek, hogy Luffy megszerezné a Mera Mera no Mi erejét, ez egy komoly bevezető lenne: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/644/20 Amúgy Sanji párti vagyok. Vélemény? Alap One Piece jellemvonás, mindig mindennek megvan az oka és a miértje. Sokan elégedetlenek, pedig jelenleg egy nagyon komoly készülődés folyik. Luffy erejéből is csak ízelítőt kaptunk. Komolyabb ferőitogtatás csak a PX-5 ellen volt. Hody Jones szimplán a szteroidok miatt bírta annyira, alapesetben az első talpasnál KO lett volna. (szerintem) Caesar sem volt ellenfél, szimplán trükközött a levegővel. A mostani ellenfelek is inkább azt bizonyítják, hogy mennyire felettük áll Luffy. Egyedüli (egyenlőre) nagykutya Chinjao, hiába az 500 millió, már öreg, így őt sem tekinteném mérvadó ellenfélnek. A Yonko - ra pályáznak Luffy - ék, nem kottyanhat meg neki egy trottykos 500 - as. Sok minden zajlik jelenleg párhuzamosan, bizonytalan végkimenetelekkel és összefonodásokkal, amikre egyrészt érdemes várni és érdemes jól fölépíteni/kidolgozni, ahogyan azt Oda teszi. Nem értem mi a probléma ezzel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2815 Dátum: 13 júl 22, 18:05:56 » |
|
Nem csak a vén Chinjao van ám itt a szigeten. Lehet ő néz ki veszélyesnek, de ne feledkezzünk meg a többiről se. Sok más kalóz itt mászkál. Ott van még Burgess is és ki tudja...a feketeszakáll kalózok pár tagja is erre lehet még. Cp-0 is itt van. A tengerészetet nem értem egyedül. 1 admirális elég ide? Nem hinném. Hisz elfogni jöttek ide őket. Itt fognak majd ténylegesen hírnevet szerezni luffy-ék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2816 Dátum: 13 júl 22, 18:08:13 » |
|
Ez igaz. Én csak az arénán belül gondolkodtam. (CP - 0 - t jó, hogy említetted, őket elfelejtettem.) Így viszont még egyértelműbb, hogy a fő káosz az arénán kívül lesz. Most már tényleg kíváncsi vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2817 Dátum: 13 júl 22, 23:51:06 » |
|
nah, most olvastam el:D elég jó fejezet volt:) sok új szereplő bukkant fel, de ez nekem is tetszik:D jót tesz a sztorinak, legalább felfrissül:) csak remélem nem a semmiért kell végignézni ezeknek a szereplőknek a harcát... én sokakkal ellentétben szeretném, ha jónéhányan még feltűnnének a későbbiekben, vagy eljutnának a városukba luffyék. hogy miért? mert ha nem teszi ezt az író, akkor full fölöslegesek az aréna selejtezők ily részletes bemutatása. pl érdekelne a prodence királyság, meg chinjaoék városa (vagy országa) is. amúgy zömében jó szereplők, mindegyik külön jellemvonással, jó karakterdesignal. én mondjuk alapból vevő vagyok erre az arénás versengésre:) legalább nincs hiány akcióban:) a b block mondjuk annyival érdekesebb első nekifutásra, hogy itt a c blokkban tudom, h luffy fog nyerni:D de azért én nem fogadnék egy könnyű győzelemre. az öreg nagyon erős és már nem azért, de az óriás kiütéséhez is gear2-t használt luffy! nem fog chinjaora nagyon hatni ez. még azt is el tudom képzelni, hogy véletlenül győz, vagy valami csavar lesz benne...
amit hiányoltam a részben, hogy már ideje lenne megtudni mi van az átadással. az átadást jobban vártam, és előrrehelyezhette volna Oda.. annak az oka, hogy nem tette pedig az, hogy valami csavar lesz a végkimenetelben. és Oda dikert találgatásra készteti az olvasót:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #2818 Dátum: 13 júl 24, 16:47:02 » |
|
Megjelent a 71. kötet borítója, igaz még csak kis méretben látható: http://shonenjump.com/e/comics/index.html#comic01Kicsit egyszerű de jó lett és mindenki rajta van.  Colosseum bekerülhetett volna háttérnek, és Lucy-t hiányoltam róla, de a következőben már biztos rajta lesz.  Bartók Rómeónak meg zöld a haja.  Más színre gondoltam volna. 
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
chaoslord3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2819 Dátum: 13 júl 24, 17:02:35 » |
|
Hát Barto-nak elég fura ez a zöld haj én speciel mindig is szőkével képzeltem el... elég fura lesz ha majd az animében is zöld lesz :S Jaj de várom már a jövő hetet az új rész miatt!!  Szerintem amúgy Luffy le fog bukni majd jövő heti részben, mert ez a Jean a bandita ezt vezeti fel szerintem (mondjuk már ideje lenne)... Meg Don Chinjao is látótávolságon belül van szóval lesz itt nemulass. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/715/18Remélem nem lesz váltás mert szívrohamot és agybajt kapok... fejezzék be a C blockot és utána újra lehet máshová ugrálgatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|