25 ápr 29, 09:44:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1196132 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2820 Dátum: 13 júl 24, 17:19:46 »

Ejha. Csak nem rég jött ki a 70. borító, úgyhogy ez nagyon gyors volt. Máskor meg fél éveket kell várni...
Én személy szerint pont zöldnek képzeltem el Bartolomeo haját. Már csak a ruhájának kell bordónak lenni, és megyek jósnak.
Már csak Violetre vagyok kíváncsi. Remélem nem fekete lesz, és ezzel egy újabb Robin klón.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2821 Dátum: 13 júl 25, 12:58:34 »

Feltennék rá egy nagyobb összeget hogy lila lesz Violet.
Én hidrogénes hajjal képzteltem bartot, erre már mindenki zöldhajú Nevet

az is lehet hogy olyan vége lesz a gyümölcsnek, hogy valaki megszerezné (mondjuk luffy), de eprsze aki itt van senki nem tartja be a játékszabályokat, főként ha a rendfenntartók hatvánnyal gyengébbek az indulóknál. És valaki meg akarná enni, elorozva a gyümölcs erejét, de luffy megragad belőle egy gerezdet és ő tömi be. Feláldozva magát hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe. Persze nem hal meg, mert minden halálos támadást túlél  Pojén.

És első szárnypróbálgatásként kap egy grizzligear3enteimagnagumot az arcába dolfi.

és ahogy olvasgattam a fejezeteket, a kopasz don azt mondja mikor lefogják hogy megtalálta garp egyik ivadékát, akkor ezek szerint garpnak van több gyereke, vagy dragonnal luffy mellett??
Vagy esetleg ez a két leszármazott van csak, de elvileg mondja előtte hogy dragont ismerte, sőt valószínű luffy anyját is. Lehet Ő luffy nagyapja a másik ágon Faceg
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 25, 13:38:35 írta Yamael » Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2822 Dátum: 13 júl 25, 17:52:55 »

Yamael az már kicsit durva lenne. Szerintem csak akkor fogunk megtudni valamit Luffy anyjáról mikor találkozik az apjával. Jelenleg meg beérem azzal is, hogy Garp alaposan szétverte az öreget és ezt akarja megbosszulni az unokáján. (habár való igaz, hogy talán kicsit erőltetett indok).
De, ha már felhoztad (ha még poénból is ) újra elkezdett érdekelni az a  mondat: "Ha előbb tudtam volna,hogy Dragon a fia, akkor megakadályozhattam volna, hogy a világra gyere " ... Mert ez alapján a véleményedbe, lehet realitás.
¤Viszont ellenérvként felhoznám, hogy ha jól emlékszem akkor talán Luffy anyja is Keleti-tengeren élt(mondjuk elköltözhetett az Újvilágból)
¤A másik ellenérvem, hogy attól még ha Garp vére is folyik benne, de attól még a sajátja is. Nem hiszem, hogy ilyen agresszív lenne akkor vele szemben.
Tisztában, vagyok azzal, hogy csak a vicc kedvéért írtad ki. De egy kicsit elgondolkodtatott. Nevet
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2823 Dátum: 13 júl 25, 18:15:55 »

Hát az Újvilági nagyágyúk igencsak fenn hordják az orrukat. Azt kell, hogy mondjam a kopasz Donnak bőven elég indok lehet az, hogy Luffy nagyapja leverte. Képzeljétek el, hogy Garp ez mellé még benyomatta a szokásos hülye dumáját. Na egy ilyen embernek mint Don Chinjao ez már messze elég idegtépő lehetett. ikszdé

Ha már hajszínekről van szó. Őszintén szólva nekem az a fura, amit ti mondotok. Bartolomeonak szőke haj?  Pojén Eszembe sem jutott volna ilyen, elég durván nézne ki. Bár az én elképzelésem sem a legjobb. ikszdé Én Barto hajszínét ilyen szürkés ezüstös színűre tippeltem volna és a ruháját olyan zöldnek, mint amilyen Zoronak van.

Remélem a kövi fejezetben nem lesz már váltás, hanem letolják a C csoportot ahol Luffy lelepleződik de viszonylag nagy energia befektetés nélkül kap szét mindenkit. Nyelvesít

Őszintén szólva eddig tök ellene voltam, hogy Luffy akár véletlenül is megegye a Tűzgyümölcsöt. De egyre durvább támadások jutnak eszembe, ha elképzelem, hogy Luffynak két gyümölcs ereje lenne.  smirksweat  De még egyenlőre az ellenzők pártját fogom én is. Luffy gumi ereje már tök ikonikus az animék világában (számomra Nyelvesít ), úgyhogy nem kell azt elrontani. Láthattuk ha keveri hakival akkor így is durván erős már.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2824 Dátum: 13 júl 28, 11:34:09 »

Hát én már nagyon várom a jövő heti rész. Remélem Luffy fogja leverni azt a Jean, a banditát. Nevet Jean megküldi Luffy-t pár fegyverrel, Luffy meg Kenbunshoku Haki-val (Megfigyelő/Érzékelés Haki) kikerüli és kifekteti a csávót! Nevet Valami ilyesmire számítok, de Oda ezt jobban tudja úgy is...

Amúgy mentek itt a beszélgetések arról hogy most mennyi "felesleges" karaktert mutogat be Oda. De szerintem itt nem is a karakterek lesznek majd később fontosak hanem ahonnan jöttek (Kanokuni banda- happou tengerészet, Mogaro királyság, Prodence-i királyság stb...). Szerintem ezek a fontosak, mert valószínűleg majd később bele fűzi majd Oda ezeket a helyeket. De hát még 700 rész alatt bármi történhet mivel még csak most startolt el nem rég a második fele.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2825 Dátum: 13 júl 29, 07:22:31 »

amikor először olvastam, hogy az író csinál még 700 fejezetet az első gondolatom az volt: kevés

most komolyan, 700 fejezet alatt mire lesz idő? az irreális lenne, ha 700 fejezet alatt találnák meg a one piecet, győznék le a 4 yonkou-t és még néhány problémásabb schichit/ ex shichit..., admirálisokat,... de még sorolhatnám...

pont ezt szeretem a one piecebe: sose kapkodik. vegyük csak például, még azokat a blokkokat is több fejezet alatt rendezi le az író, amibe nem is játszik a főszereplő, krokodil meg enel, meg az ilyen gonoszok is hány kötet szereplési időt kaptak már... és pont ezért jó, mert szépen alaposan dolgozik az író.

a jövő heti részhez: le lesznek zúzva a gyengébb gladiátorok, már csak luffy és chinjao marad. a fejezet szokásos módon ér véget, a tetőponton, ahogy éppen 1 v 1 harcra készülnek...
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2826 Dátum: 13 júl 29, 10:08:45 »

Szerintetek a Gorosei 5 tagja fog harci tevékenységet folytatni? Én őket tudom elképzelni a legerősebbnek , ha már ők a vezetők. ( remélem nem csak azért vannak ott, mert jó a gondolkodás módjuk)
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2827 Dátum: 13 júl 29, 10:19:22 »

RoB: Ez egy jó kérdés, de már mondjuk öregek. De ha mégis harcolnának majd akkor a kopasz, szemüveges és kard van a kezében azzal szerintem jó lesz vigyázni elég brutálnak néz ki az öreg! Nevet Amúgy vmilyen szerepük lesz majd de hogy mi az egyenőre rejtély akár a D. akarata meg hogy mi pontosan a One piece... és sajnos még elég sokára derül fény ezekre, de majd idő...
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #2828 Dátum: 13 júl 29, 20:01:28 »

Remélem, hogy abban a "700" részben lesz egy Holy Land Mariejois -ra való bepofátlankodás a Mugiwara kalózóktól. Csalódott lennék, ha ekkora volumenü dolgok nem kapnának esélyt a kibontakozásra. Bízok Oda - ban.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2829 Dátum: 13 júl 29, 20:46:23 »

Háth már az is elég nagy szám amit Luffy csinált. Nevet
A történelemben ő volt az első kalóz aki járt Enies Lobbyban, az Impel Downban, és Marinefordban is.  Nevet
Amúgy én is örülnék, ha eljutnának Mariejoisba és szétrúgnák az Égi sárkányok seggét, azután a kiküldött admirális seggét is. Nevet (vagy akkor ha már Koby lenne az egyik admirális és kiküldenél Luffyék ellen, és harc helyett inkább leülne piálni velük, mert úgy is haverok  Pojén )
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2830 Dátum: 13 júl 29, 21:28:37 »

A Gorosei tagjai sztem csak akkor fognak harcba bocsátkozni, ha a Történelem, amit Robin kutat az elveszett század-ot az a veszély fenyegetné, hogy feltárják. Az elveszett század történelmének megismerése ellen tűzzel vassal írtanak mindenkit.  HA ilyen lenne, és a CP egységek tehetetlenek, akkor jönne a Gorosei sztem.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2831 Dátum: 13 júl 30, 02:44:18 »

Sztem pont, h a Gorosei lesz a főboss. Majd a legvégén Marijoe-ra mennek Luffy-ék és szétcsapják őket Ördögi

Duuu, jól írta le. Az igaz történelmes dologgal én is így vagyok, ahogy írtad Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2832 Dátum: 13 júl 30, 16:20:43 »

Gorosei: Már régóta hangoztatom, hogy őket majd Luffy kalózkirállyá válása után fogjuk igazán megismerni. Valszeg Dragont is. Őket gondolom a tényleges főbossnak ahogy Samdav írta.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #2833 Dátum: 13 júl 30, 17:45:21 »

Számomra még az is kérdés, hogy a történetszál folytatódik e azután, hogy Luffy lesz a Kalózkirály, nem pedig a lezárása lesz a történetnek (nagyon remélem, hogy folytatódik). Luffy tettei/harcai és az, hogy egyfolytában azt hajtogatja, hogy ő akar lenni a Kalózkirály, már önmagában elég nyomás, viszont mindenképpen Teach elkalapálása után fogják (szerintem) emlegetni az emberek Luffyt Kalózkirályként.
Amit egyenlőre nehezen tudok elképzelni, az Luffy reakciója az újságra, amiben őt tekintik az új Kalózkirálynak. Bár, azt is nehezen tudtam elképzelni, hogy mit fog reagálni a Mera Mera no Mi - re, végül meg egész korrektül, Luffy - san lett megoldva.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #2834 Dátum: 13 júl 30, 22:38:45 »

Hát Luffyt nem hinném, hogy Kalózkirályként kezelnék mert leverte Feketeszakállt. Max a Yonku egyik új tagjának. Kalózkirály akkor lesz ha megtalálta a One Piecet. Az pedig, hogy az újságban olvassa? Ha egyszer megtalálja a One Piecet akkor már tény lesz, hogy ő az új Kalózkirály. Nevet

Amúgy most eszembe jutott valami. Ugye Shanks valaha Roger hajóján volt, sőt még a szalmakalapját is "megörökölte". Ebből azt szűröm le, hogy igen jó viszonyban lehettek. Mi van ha Shanks nem akarja, hogy akárki is megtalálja a One Piecet? Ha pedig Luffy már egyszer közel kerül hozzá akkor Shankssal kerül szembe és meg kell küzdeniük és mondjuk Shanks azt mondja ha Luffy le tudja őt győzni akkor méltó arra, hogy az utódja legyen Rogernek. Tehát ilyen "próba" elé állítaná Luffyt mint az FT-ben Gildartz Natsut az S osztályú mágusválasztó vizsgán. Csak ugye itt kicsit mások lennének az erőviszonyok. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins