25 ápr 29, 04:38:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 185 186 [187] 188 189 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195847 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2790 Dátum: 13 júl 12, 15:02:47 »

Ha tippelnem kéne, akkor a colosseumban lévő emberek és harcosokat is beleszámítva, olyan 90%-a ennek az embereknek féli luffy nevét. Nevet
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2791 Dátum: 13 júl 13, 16:32:16 »

Én azt várom, h Doffi teljes erőből harcoljon + a 3 tisztje ( Diamante, Trébol, meg az ismeretlen) végre színre lépjenek. Ja meg arra  kalapos, pisztolyos tagra is kíváncsi vagyok, mivel jól megrajzol karakternek tartom.
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2792 Dátum: 13 júl 14, 23:30:01 »

2 napja olvastam el a fejezetet. a véleményem: jó, de nem kiemelkedő

a fejezet fénypontja bellamy volt. azt hittem azok után h kiütötték az író elsiklik a karaktere mellett és megint egy jódarabig nem kap szerepet. de szerencsére nem így volt és ráadásul érdekes szerepet ad neki a jövőben.
1 biztos: megölni tutira nem sikerül majd neki, még ha akarná sem
már csak az a kérdés, hogy bellamy (aki véleményem szerint tiszteli doffyt és luffyt is) hogy dönt.

bartolomeo: érdekel mit hoz ki belőle az író, de egyenlőre számomra csak 1 nagy kérdőjel.

a fejezet többi része elment. azért arra kíváncsi vok, h összejutnak-e még valaha a colosseum gladiátoraival luffyék. pl egy bluegillynek el tudnék képzelni nagyobb szerepet a jövőben:) vagy pl  eisabello, dagama még akik talán méltóak lennének rá a selejtezőkben legyőzöttek között:)
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2793 Dátum: 13 júl 15, 00:17:57 »

Ezek a colosseumi harcosok, sztem már nem fognak visszaköszönni, csakis a kör győztesek kapnak szerepet, meg talán a kopasz fejelgetős meg az unokái.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2794 Dátum: 13 júl 15, 07:58:57 »

Én nem írnám le a colosseumi szereplőket. Az, hogy most minket melyik szereplők érdekelnek, attól még Oda-t ismerve vissza fognak térni innen szereplők a későbbi sztoryban.  A legjobb példa erre Hachi sztem. A fene sem gondolta volna, hogy az idegesítő, bugyuta polip később szerepelni fog. Láss csodát kb 350 résszel később elővette Oda.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2795 Dátum: 13 júl 16, 13:44:21 »

Nekem van egy merész ötletem, hogy Barto honnan ismeri Luffy-t. Mondjuk már előre látom, hogy ebből lehurogás lesz, de találgatásnak még elmegy. Na szóval nézegetem a képeket Barto-ról és Sabo-ról és a story alapján is hozzá raktam. Egy szóval ő lenne Sabo. Valószínű súlyos sebeket szerzett az arcán vagy éppen a fogán és azért van ilyen morbid külseje (vagy az is lehet hogy álca az egész). Ahogy nézegetem a képeket azért van egy kis hasonlóság. Ennél jobb ötletem nincs (akit ismerhetnénk is). Remélem nem sokára Oda ad majd egy kis kiinduló pontot róla hogy még is ki ő és honnan ismeri közvetve vagy közvetlenül Luffy-t.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 16, 13:45:15 írta chaoslord3 » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2796 Dátum: 13 júl 16, 15:21:53 »

Ez valóban eléggé abszurd ötlet. Oda már megrajzolta felnőttként Sabot, és kicsit sem emlékeztet Bartolomeora.
http://mynarutoblog.files.wordpress.com/2010/08/012421.png

Mondjuk véleményem szerint nem feltétlen kell utalásokat keresni ennek kapcsán. Garpról is tök random derült ki, hogy Luffy nagyapja. Aceről is tök random derült ki, hogy Luffy bátyja. Dragonról is tök random derült ki, hogy Luffy apja. Egészen a megjelenésükig szó sem esett róluk több 100 fejezeten át.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2797 Dátum: 13 júl 16, 16:21:00 »

Mondjuk engem az érdekel a legjobban, hogy mi van azokkal a 6-os szintű Impel Down bűnözőkkel, akiket végül nem vitt magával Blackbeard, hanem szétszóródtak/el menekültek. (581-ik fejezet)
Naplózva
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2798 Dátum: 13 júl 17, 09:21:37 »

Itt az új rész:
http://www.mangareader.net/one-piece/715/3

Elment egy fejezetnek, de így, hogy jövőhéten nem lesz új rész kissé kevés volt. Inkább csak felfokozta az izgalmakat, hogy láthassuk, mi lesz két hét múlva. Remélem maradunk itt most már a C blokk küzdelmének végéig. Van pár érdekes ellenfél, de egyik se tűnik nagy falatnak egyelőre Luffy számára, de majd kiderül.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2799 Dátum: 13 júl 17, 09:31:43 »

Jó kis fejezet volt legalább le lett redukálva a mezőny. Összeállt az utolsó 6 ember. Kíváncsi leszek milyen harcok lesznek Nevet Elég keményen néznek ki főleg majd Don Chinjao szerintem ő lesz Luffy "nagy" ellenfele... Bár szerintem a többi karakter nem nagy durranás, de majd meglátjuk hogy mit hozz ki ebből Oda.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2800 Dátum: 13 júl 17, 11:37:34 »

Össze kellene számolni hányadik kimaradás lesz jövő héten. Idei fejezet kiadás szerintem a 40et sem fogja elérni.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2801 Dátum: 13 júl 17, 12:10:40 »

Szerintem fontosabb, hogy Oda teljesen felépüljön és egészséges legyen, mint hogy több rész legyen kiadva, de lehet, hogy félbemarad.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2802 Dátum: 13 júl 17, 12:32:17 »

Miből gondolod, hogy az egészsége miatt van kimaradás? Amikor múltkor baja volt, azt rögtön tudatta is az olvasókkal. Mosolyog
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2803 Dátum: 13 júl 17, 12:41:39 »

Szerintem nem volt rossz rész, a nagyobb neveket felvezette Oda, mint a B blokknál. Tetszik , h a számok azt jelentik, h az adott ország melyik osztag parancsnoka. Lehet lesz még vmi ezzel az országgal, van még 12( vagy több) parancsnok, mert kopaszka már nyugdíjas ugyebár. A fejvadászt, meg a 2 testvér egybeolvadását tartom a leggyengébbnek
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2804 Dátum: 13 júl 17, 12:49:46 »

A naruton legalább lehet röhögni mostanában, de ez csak szimplán rohadt unalmas. Nem tudom elmondnai mennyire nem érdekel egy csomó jelentéktelen arc pofozkodása fejezeteken keresztül. Ezt is csak átlapoztam szinte.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 185 186 [187] 188 189 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins