25 ápr 29, 04:35:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1195844 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
sordoran
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2775 Dátum: 13 júl 09, 15:29:12 »

Az jó kérdés, hogy ez a játékká változás milyen negatív hatásokkal jár azon kívül, hogy hülyén néznek ki. Mennyire lesznek korlátozva a képességeik? Azt tuti, hogy Sanji enrage lesz ha meglátja Nami-san új testét. Látok benne rációt, hogy el tudják intézni egyedül is Namiék, de problémás lesz visszaváltozni.
Bellamy meg tuti visszakozni fog, nem megy neki Luffynak, kétszer nem fut bele ebbe a hibába. Érdekesen áll dofli szénája, jön a lázadás, és az emberei se 100%-osan hűségesek: Bellamy inog, Violet már elárulta, és a fél sziget ellene fordul majd (a játékok legalábbis tuti) ha megkezdődik a buli.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2776 Dátum: 13 júl 09, 15:33:25 »

A legundorítóbb húzás az, hogy Punk Hazardon is áldozatul estek egy hasonlóan idióta dolognak Namiék, és most itt is. Odának valami új fétise van, vagy mi? ikszdé Ráadásul Chopper és Nami mindkét alkalommal megszívták.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2777 Dátum: 13 júl 09, 16:03:43 »

Hát ez most valahogy nem tetszett. Lehet velem van a baj, de kicsit már túúúlzottan is agyon vannak tömörítve az aktuális fejezetek. Rebecca és Ricky szála meg kegyetlen sablonos...
Viszont Brook sikoly feje jó poén volt. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #2778 Dátum: 13 júl 09, 17:28:25 »

Tény, hogy túl sok minden történik egyszerre, ettől függetlenül nekem tetszett az egész rész. Nagyon tetszett mikor Luffy dühében lecsapta az óriást(bár én azthittem lerobbantja a fejét vagy valami Nevet ) Szerintem Luffy és barto gyökerei Shanksig vezethetőek vissza, szerintem vele lesz valami, azaz gondolom.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2779 Dátum: 13 júl 09, 18:22:29 »

Egyetlen egyszerű magyarázata van, hogy miért ilyen tömör a manga.  Animeként több részben is feldolgozható és nem éri be a mangát így. Nem kell filler...stb.   A rész:   Luffy ökörködése tetszett Nevet Brook sikolyként Nevet lol, a hasamat fogtam. Chopper eléggé nyomoronc lett, a sunny-ról nem is beszélve.  Érdekes lenne, ha Barto meg Cavendish egyszerre menne Luffyra. Sztem Nami-ék helyzetét zoro majd megoldja, ha eltalál oda. Nevet Jut eszembe: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=365969590192445&set=a.235702129885859.52165.235701329885939&type=1&theater
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2780 Dátum: 13 júl 10, 18:39:46 »

Hoppácska, Bartolomeo azt mondja, már régebbről ismeri Luffy-t. Ki a manó lehet ő? Egy ekkora trollra azért csak emlékeznék, ha már szerepelt.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2781 Dátum: 13 júl 11, 16:23:30 »

Ez a Jola csaj...istenem, remélem hamar szétverik, randa és még a képessége is idegesítő. Sose szerettem, az ilyen átváltoztató dolgokat.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2782 Dátum: 13 júl 11, 17:37:12 »

Agyaltam a dolgon én is kicsit, bár Shanks elég kézen fekvő lenne azt mondom ő vagy Jack vagy pedig Dragon embere lesz. Most már inkább hiszek Dragonban. Remélhetőleg hamarosan kiderül:D. Korát mondjuk nem ismerem, de ha elég koros nem zárható ki, hogy gyerek korában látta utoljára Luffy és ezért nem emlékszik rá az apjára se emlékszik. Ha mondjuk Dragon mellett volt újonc. Ez nem jelenti azt, hogy most is az ő embere...
Következő részben talán már nem leszünk ilyen szét szórtak, de Zoroval még kell foglalkozni, mert elvan hanyagolva.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2783 Dátum: 13 júl 11, 17:41:53 »

Imádom, hogy amióta benyögték Jack nevét (egy totálisan mellékes, jelentéktelen párbeszédben), azóta nyomatjátok itt egy-ketten, hogy az ő keze bizony mindenben benne van. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2784 Dátum: 13 júl 11, 17:50:54 »

Azért annyira nem jelentéktelen, szerintem valahol az alvilág teteje felé helyezkedik el ez a Jack. Az is lehet hogy fog még kapni majd egy ívet. Oda az ilyen említéseiből sokszor csinál később valamit.
De egyenlőre én sem gondolkodnék annyira róla, de ez még eldől.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 17:52:43 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2785 Dátum: 13 júl 11, 20:17:47 »

Bartolomeo:

Szerintem is Dragon embere lehet. Ha nem, akkor meg luffy-t ismeri még kiskorából valahonnan. Ez a '' mélyebbre nyúlnak a gyökereim vele '' kijelentés ezekre utal szerintem.
Vajon változott a terve luffy miatt?

Cavendish:

Róla csak annyit, hogy még megfog küzdeni luffy-val. Nevet

Rebecca:

Érdekesnek találja luffy-t. Hallotta is a nevét Cavendish-től, de semmi fura reakció. Nem tudok linkelni fejezetet, de nem rég volt, hogy mondott olyat '' Mr. monkey '' és azután mutattak egy játék majmot. Na most utalhatott arra is, de Dragon-ra is. Érdekes.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2786 Dátum: 13 júl 11, 22:16:59 »

Hát luffy, simán összeüthetett volna szerintem az óriással előtte, de hagyta hogy leüssék a bikát...
Mégis mit gondolt a habteste kibírja majd a több tonnát? mondjuk ebben van az ereje, a barátai szenvedéseit látva győz Nevet

cawendish meg barto a két halacska. Még azt sem tudjuk barto védeni akarja luffyt vagy megölni
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2787 Dátum: 13 júl 11, 22:48:14 »

A legközelebbi pont, ahol el tudnám Bartotrollt képzelni, az a Thriller Bark rész. De reméljük Oda bácsi hamarosan elmondja, mire is gondolt  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #2788 Dátum: 13 júl 12, 08:09:56 »

Én úgy tudnám elképzelni, hogy Luffy és Barto között valami közvetett kapcsolat legyen. Azaz Luffy tett valamit a múltban, ami valamilyen formában kihatott a mi kannibálunk fejlődésére is. De szerintem még személyesen nem ismerik egymást. Bár Luffy hajlamos könnyen megfeledkezni a jelentéktelenebb emberkékről  smirksweat

Amúgy a 18. oldalon úgy tűnik Luffy elhagyta ugrás közben az állszakállt. A kis képen szerintem látszik, ahogy az óriás felismerte őt. Szóval a következő fejezetben azt iszem nagy meglepődések lesznek az kolosszeumban Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 12, 08:16:29 írta Scratchmen » Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2789 Dátum: 13 júl 12, 12:34:11 »

Scratchmen: Tényleg elhagyta vagy úgy néz ki mintha elhagyta volna. Jó megfigyelő vagy én simán át siklottam rajta Nyelvesít
De ha így van és elhagyta akkor jövő heti részbe lesz egy kis áll leesés a Colosseumban. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 12, 12:41:52 írta chaoslord3 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins