24 nov 15, 15:35:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111737 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2565 Dátum: 13 jún 05, 12:21:38 »

Végre kijött az új fejezet. Nevet
http://www.mangareader.net/one-piece/710
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2566 Dátum: 13 jún 05, 12:52:09 »

Na igen, ezzel a fejezettel beigazolódott számomra az, hogy érdemes megosztani a teóriámat.

Van egy újonc szupernovánk, Bartolomeo. Szinte semmit sem tudunk róla, csak azt, hogy egy troll, és ahhoz képest a képessége, valamint az ereje nem éppen egy hűdenagy valami. Viszont valamiért nagyon magabiztos. Két dolgot tudunk még biztosra:
1., nem magának akarja a Lánggyümölcsöt, hanem valószínűleg a "főnökének".
2., egy újonc csak úgy élheti túl az Újvilágot, ha behódol egy Yonkou-nak, vagy ha megtámadja és legyőzi azt.

Bartolomeónak van saját kalózbandája, eddig láthattuk belőle Gambia nevű társát, de ennyi. Ebben a fejezetben pedig inkább meglepett fejet vágott, mikor meghallotta Luffy nevét ( pontosabban azt, hogy Szalmakalapos ), nem pedig a tipikus "húúú-de-megverekednék-vele" ábrázatot.

Most jön a teóriám:
Nem tartom kizártnak, hogy Bartolomeo Shanks embere, vagy legalábbis a szövetségese. Egyrészt, a számozott emberek alapján Kaidou kiveszi a részét a buliból, Teach is képviselteti magát, és szerintem Big Mam emberei is itt vannak valahol. Akkor ő miért ne tenné? Tudja, hogy Ace meghalt, és nyilván a gyümölcsről is tud, szerintem ő sem akarja, hogy bárkinek a kezébe kerüljön az egyik legerősebb Logia gyümölcs. Talán Barto ezért lepődött meg Luffy-n, mert Shanks révén biztosan hallott már róla, és most jött rá, hogy Luffy-val kell megverekednie majd, ha Shanksnak akarja adni a gyümölcsöt. És azt mondom, nem is lehetne jobb helyen a Lánggyümölcs, mint Shanks hajóján. Még azt is megkockáztatnám, hogy úgy érne véget maga a történet, hogy Luffy-ék egy kocsmában ökörködnek, ahol egy kisgyerek, aki hasonlít Luffy-ra, befalja a gyümölcsöt, mert azt hiszi, hogy desszert.

Szerintetek?
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2567 Dátum: 13 jún 05, 12:58:28 »

Jó ötlet én azt mondom. Mármint hogy shanks embere.
De ha az övé lenne, akkor a híre messze rosszabb mint ő valójában, mert el nem tudom hinni hogy az a shanks aki röhögött azon hogy megalázza egy nyomorult bandita tolerálná hogy egy emberevő, ártatlan mészárló legyen a bandájában.

A kis lények most már törpék, eddig tündérek voltak, vagy a két faj ősi ellensége egymásnak green biten és dressrozán Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2568 Dátum: 13 jún 05, 13:07:17 »

Hát ez egy nulla fejezet volt a számomra sajnos. Szomorú Az egyetlen értékelhető dolog hogy "mutatták" Luffy-t, Bartot és Bellamyt egy kicsit. + Én sem hinném hogy Barto Shanks embere lenne.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 13:11:50 írta Lchangetheworld » Naplózva
Cool
Chuunin
*

Cool.

« Válasz #2569 Dátum: 13 jún 05, 13:10:59 »

Érdekes rész , jó sok beszéléssel.
Szerintem egy ideig nem látjuk a Colosseumot.
Zoroval meg mi lehet? A hajón is kivan vajon? áhh túl sok a kérdés.. Technikai KO
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2570 Dátum: 13 jún 05, 13:13:49 »

Nah...először is a fejezet elején nagyon  jó a színes dupla oldalas harcművészetes kép. Kár, hogy nem ilyen Luffy átlagos ruhája, sokkal menőbb. Nevet Sanjin meg az a Kill Bill  ruha ikszdé
Igen azt én is sejtettem, hogy Barto egy Yonkonak nak dolgozik és most tényleg elég logikusan hangzik amit mondasz.
Mert ha Shanks alatt van akkor tényleg nem akarhat megverekedni Luffyval.
A másik elképzelés, hogy csak simán megijedt. Ami valószínűtlenebb, mivel őt nem valami ijedősnek ismerem.
Minden esetre jó lenne ha jönne pár magasabb szintű ellenfél, és még ott lesz Fujitora is, nagyon várom már a tetőpontját az arcnak.

Ceasarnak ha nem ismerném a múltját akkor simán el lehetne képzelni Law csapatában is, tényleg mióta őrült tudósból fogollyá vált lehet rajta nevetni.
Green  Bit meg nagyon tetszetős helyszín. A törpék, az vagy külön faj ahogy az előttem szóló mondta, vagy csak ők is tündérek csak máshogy hívják őket.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2571 Dátum: 13 jún 05, 13:41:59 »

Jó volt az eleje de aztán váltás volt és meg kell mondanom egy nagy sz.. volt nem tetszik ez a green bit szál és még jó pár inkább folytatnák Luffy-t. Amúgy várható volt pár hét után hogy langyosodni fog story (azaz számomra érdektelen story-t mutat be Oda). Azonban érdekes volt az első oldal (továbbra is ígéretesnek tűnik a Luffy-s szál) kíváncsi vagyok milyen szál fűzi őt Luffy-hoz...
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2572 Dátum: 13 jún 05, 13:56:10 »

Lassan minden misztikus lény előfordul az OP-ben. Törpék meg tündérek Nevet Legyen. A híd meg a halak jó kis szórakozás volt.  Viszont amikor a kettétört részen vannak, azt nem nagyon vágom, hogy mi történt ott. Ki intézte el a halat? Hogyan jutottak át? CC léggömb lett és átvitte őket, vagy mi? Elég groteszk léggömb.   Green bit  laza helynek tűnik. Usopp-nak ez lehet a második otthona is akár.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a tengerész hajó hogyan, vagy kinek az erejével repült be a szigetre.
Remélem, most minden helyszínt elvisznek egy fordulópontig: pl Luffy jönne az arénában, megjelenik Joker, stb
A fordulópontnál jó recept szerint jönne Franky és a kis katona visszaemlékezése, és utána haladhatunka  végjáték felé.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2573 Dátum: 13 jún 05, 14:39:46 »

Szerintem ez Fujitora műve, a hajó, elvégre ő jött ide. Talán tényleg grativációs gyümölcse van, és a szigetre vonzotta magukat azért repültek be.
A halakat vagy a tengerészet vagy a törpök kapták el. Több lehetőséget nem látok Nevet
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2574 Dátum: 13 jún 05, 16:25:55 »

Tapi mi már beszéltük, hogy mi a véleményem erről, de amit te leírtál se elképzelhetetlen főleg Barti mostani reakciójából. A stílusa is durva ugyan akkor laza. A dagi is simán fejbe lőtte az elején a banditát. Nem elképzelhetetlen amit leírtál és vicces fordulat lenne. Jacket se láttuk még tuti ő is jelen lesz itt. Legalább is valamilyen embere minden bizonnyal. Viszont elbizonytalanítottál mert Shanks valóban akarhatja ezt a gyümölcsöt és nem valamelyik tagjának, hanem megőrizni Acere való tekintettel.
A rész amúgy karcsú volt ahogy az összes ezen a héten.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2575 Dátum: 13 jún 05, 16:49:14 »

Ez a rész inkább csak komikus volt. Gyenge felvezetés, amiben nekem inkább az tetszett, h Law tervezi, h neki megy Jokernek.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2576 Dátum: 13 jún 05, 16:51:15 »

A mangastreames verziót megnézve a ballon az Caesar. Aki pedig elkapta a halat az egy szigetlakó, mivel a sziget irányába húzta. Lehet, hogy a törpék halat esznek, vagy egy másik szigetlakó is van mint régen Gaimon . Nevet
Meg mióta Bellamy "bocsánatot kért" Luffytól, egész jó haverok lettek. Habár Luffy sosem volt nagy haragtartó.
Sokan mondják, hogy unalmas volt, mert biztosan még a Kolosszeumot nézték volna, de szerintem érdekes volt. Már nagyon kíváncsi voltam Green Bitre. Láthattuk Caesar ökörködését. Robin is kapott szerepet(sőt még fog is kapni Nevet ). Szerintem egy jó fejezet volt.
Még annyit, hogy kíváncsi lennék arra a törpére akit Robin fogott, habár még lelophatta volna Robinról a ruhát előtte mielőtt elkapják.  Pojén Hümm-hümm
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #2577 Dátum: 13 jún 05, 18:42:13 »

Caeser vitte át őket igen, azt mondjuk nem értem a szigeten egy csatahajó van akkor kellene ott lenni egy Vice Admiral-nak is elvileg
Nekem se tetszik ez a törpés, tündéres, élőbábos dolog bevezetése.

Barto lehet hogy Shanks embere ez nagyon jó gondolat, az meg hogy durva vagy laza sztem tökmindegy, Shirohige csapatában is voltak barátságosak és elmebeteg gyilkosok is.
És ha jól emlékszem Shanks csapatából is mutattak valami Rockstar nevű srácot egyszer aki 100 millióval még csak újoncnak számított, szóval vannak neki is emberei bőven.

Én már azt gondolom az arc vége egy Buster Call lesz, mindenki a Tengerészet ellen, mert ahogy látni Caeser inkább Lawwal maradna mint a Tengerészettel, sztem Doflamingo, Burges, Barto meg mindenki inkább harcolna ellenük, mint egymással, ha majd támadnak

Tippem az arc végére:
Fujitora, Vice Admiralok, CP0 vs. Kalózok
És a nagy káoszban valaki olyan szerzi meg a gyümölcsöt, akire nem számítanánk (Fujitora?)
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2578 Dátum: 13 jún 05, 19:31:35 »

Nekem jó volt a fejezet, mert nem bírtam már a heti mangám nélkül. Nevet

Bartolomeo-hoz semmit sem fűzök. Dolgozhat kaido-nak is, de akkor hol a száma? Lehet van neki, csak olyan helyen, ahol nem láthatjuk. Shanks-nak is dolgozhat a látottak alapján, persze jack-nak is, akiről már beszéltetek, mert sok ember látta luffy erejét CC ellen és jack mesélhetett bartolomeo-nak 1-2 dolgot luffy-ról meg nem lenne jó ha találkozna vele ilyesmik. Most luffy és bellamy elég jó barátságban vannak. Jó látni. Mégis mi történhetett az égi szigeten?

Ezek a harci halak nagyon nagyok. Hmm? Mintha az elején nem láttunk volna ilyenekből. ikszdé Law nem értem min lepődik meg, ha elmondta smoker-nek hogy hova megy... smirksweat
Robin által elkapott lény vagy mi elég érdekesnek tűnik.

A végkifejlet-nek mindenképp köze kell legyen a halember szigethez, ugyanis a jóslat luffy-ról szólt, aki körül tűz volt, amit pusztításnak lehet venni a halemberek felé nézve. Akármi is lesz a halembereket megtámadja / megtámadják olyanok akinek / akiknek a kezébe kerül a lánggyümölcs. Szerintem valami ilyesmi lesz.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2579 Dátum: 13 jún 05, 19:58:46 »

Ritkaság számba megy, hogy akkor is írok ide, amikor még nincs kint a magyar fordítása.
Elsősorban:
Nagyon jó fejezet volt! Nevet Végre "olvashattam"(képről olvasok ikszdé) egy friss One Piece-t.
Tényleg jó volt látni, hogy Bellamy jó iráyba fejlődött(nem ment az agyamra, mint Mock Town-ban).
Jó volt Robin képességét is látni, nagy érdeklődéssel várom mire jutott 2 év alatt.

Tapion
Jó elképzelés ez a Shanksos dolog, habár én még mindig azt nyilatkozom, hogy a Shiroszakállhige Faceg kalózoknál lenne a legjobb helyen.
Egyébként Barto sok mindenkinek lehet az embere. Azon múlik a szerepe, hogy az óvatos arckifejezése vagy az ijedt...(ha én félek az óvatosság, ha más fél az gyávaság  smirksweat )

Ezen a véleményen voltam egészen addig, amíg Szabika meg nem írta a hozzászólását.
Nagyon jó elmélet, de akkor Big Mom kezére kerül a gyümölcs, amit ha egy képzett embere kap, akkor igencsak megnő az ereje/tekintélye. Szó mi szó nem látnám szívesen az ő kalózainál...

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 05, 20:01:14 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Oldalak: 1 ... 170 171 [172] 173 174 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins