24 nov 15, 13:29:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 169 170 [171] 172 173 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1111494 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2550 Dátum: 13 jún 03, 20:39:24 »

A csapatból biztos vagyok, hogy mindenki élve megússza. Mert Luffyék azért edzettek 2 évig, hogy ne történjen meg a Sabaodyban történtek. (hogy jól visszaverték őket, mázli, hogy Kuma kimentette. )
Azt se hiszem, hogy Luffyék megölnének valakit akinek neve is van. ( Robin is mindig a no name ellenfelek nyakát töri el).
Teach az már halálra van ítélve szerintem. De kitudja mi lesz a többi Yonko és a Legrosszabb generáció sorsa.
Oda nem szereti ölni a fontos karaktereket. Eddig csak Shirohige, Ace, Vergo és Monet halt meg eddig akik főbb karakterek voltak. ( a halált úgy értem, hogy a történet alatt nem Flashbackben ). Jó persze Marineford ban még azért ottmaradt jó pár ezer ember.
Szóval arra is kíváncsi lennék, hogy be fog e durvulni ez az arc.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2551 Dátum: 13 jún 03, 20:49:41 »

Minden igényes történet író először a sztorija kezdő- és végpontját találja ki. Majd ez alapján tölti ki, miképp jut el A-ból B pontba. Ez gyakorlatilag alap követelmény. Mint futás előtt a cipőfűző csekkolása. Mosolyog

Hát akkor én rossz mangákat olvasok, de nem igazán jellemző rájuk ez az A-ból B-be dolog. A legtöbb manga az csak "megy" látszik rajta, hogy az írónak fogalma sincs meddig és hogy akarja vinni. Viszi amíg van benne pénz és fantázia. Azt amikor megunják ad neki valami borzalmas lezárást.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2552 Dátum: 13 jún 03, 21:04:52 »

Sztem egy történet két módon indulhat Nevet  Egy karaktert álmodik meg az ember, majd a világot köré, és szépen lassan a cél kirajzolódik.

A másik meg, hogy egy világot álmodik meg, a maga problémáival, majd ebbe illesz karaktereket.

Oda az első variációt követi sztem.  Többségében az elsőt látom több több helyen.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2553 Dátum: 13 jún 03, 22:28:38 »

Igaz, hogy sok borzasztó befejezést láttunk már mangákban, de szerintem a One Piece nem lesz ilyen. Ennek egyszerű oka van. Oda sensei szereti a művét. Ha nem így lenne, akkor nem lenne ennyire részletes a kidolgozás és nem lenne ennyire sok cselekményszál. A sokat arra értettem, hogy egy-egy arcon belül is sok cselekmény szál van illetve, hogy minden csapattagnak más más a célja. Nevet
Szóval én eléggé optimistán állok a One Piece-hez. A sensei zseniális mangát alkotott és ha egyszer eljön a vége azt is hasonló színvonalon fogja megoldani. Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2554 Dátum: 13 jún 04, 00:44:03 »

Az A és B pont pedig mindig igaz, sőt a közbenső pontokkal is nagyjából tisztában van. Itt gondolok a helyszínekre, fontosabb szereplők történetére, annak csatlakozására, stb. A probléma akkor van amikor valami közbeszól a történet vezetése közben. Ilyenkor kuszálódik össze az amit a mangaka szeretett volna csinálni a történettel. És ebbe beleszólnak a kiadóktól, fannoktól a családi problémákig minden. Sokszor ezek rontják el a történet végét. Nem egy-két mangában vagy akár játékban láttam már olyat, hogy utólag egy másik alternatív végét is készítenek a történethez.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2555 Dátum: 13 jún 04, 01:02:50 »

lásd János Vizét. Nincs azzal baj hogy a fanok ötletelnek, de nem kéne levinni 10éveseknek a szintjére mint a Narutot pl. Pein arc volt a tetőpont, azóta dragon ball :s.
Bár itt sem jelentős az elhalálozás, több karakter férkőzik a tűz közelébe, sokkal több az akció e miatt szerintem. Tetszenek az 1v1ek főleg.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2556 Dátum: 13 jún 04, 12:33:13 »

igaz, nem rég írták, hogy a felénél jár a sztori. ami reális is, hiszen akkor voltak a grand line felénél. De ettől függetlenül ha elérik a végét, meglelik a one piecet nem biztos, hogy vége a történetnek, hisz attól mert kalózkirály még lehetnek ellenségei...
roger is nézett volna nagyot szerintem, ha nekitámadna egyszerre az egész tengerészet, meg a kormány, miután mondjuk fehérszakállal harcolt volna egy komolyabbat...
itt az újvilágban a nagyhalaknak már területeik vannak, úgyh ezekért is kitörhet háború

ja és gondoljuk csak át, ha az író elkezdene egy szép befejezést írni mondjuk holnaptól és már nem tenne bele új dolgokat, akkor is minimum 2x annyi mangát kell írnia mint idáig, hogy rendesen le tudja zárni, mert sok a megválaszolatlan kérdés, gondolok itt:
ősi fegyverek
igaz történelem
égi szigeten mi történt
6-os szintű szökevények impel downból, wano
flamingo leverése, mihawk leverése, 4yonkou leverése, dragon?, akainu+admirálisok leverése, gorosei

ha belegondolunk eddig luffyék szószerint átszelték a grand linet, nem tettek kitérőket... ez amit itt fenn felsoroltam csak pár dolog amiket még a jövőbe színvonalasan meg kell magyaráznia, el kell érnie a főhősöknek. és ahogy mennek tovább, úgy fognak halmozódni a kérdések és a kitérők! gondoljatok bele, lucci, croc, enel leverése volt kb 7-10 kötet, egy blackbeardre mennyit is saccoljunk??? és még ott van 3 másik yonkou... szerintetek ezt mint el lehet mesélni további kb 650 fejezet során? szerintem nem, ez több fejezetet igényel, ÉS AKKOR MÉG NEM VETŐDTEK FEL ÚJJABB PROBLÉMÁK, hanem az író csak szépen sorban varrja el a szálakat.

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 04, 17:17:51 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2557 Dátum: 13 jún 04, 17:19:14 »

Véletlen moderátorként írtam be a hozzászólásodba megszokás hatalma:_D
Fehérbajusznak hívják, de ha ezt nehéz megérteni akkor legyen Shirohige.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2558 Dátum: 13 jún 04, 17:34:15 »

Fehérbajusz, Newgate, Edward, A világ legerősebb embere, Fehérszakáll, Shirohige.(lehet válogatni) Nevet

De ha már így szóba jött akkor arra is kíváncsi leszek, hogy a pár fejezettel ezelőtt feltűnt Bonney melyik arc ban fog feltűnni újra. Mert kíváncsi vagyok milyen kapcsolatba volt Shirohigével.
Szerintem ebből az apró szálból is elég nagy csavar lesz kihozva. (van egy ilyen megérzésem...) Vagy majd csak simán ő is  szövetségbe fog állni Luffyékkal, mert megfogadta megöli Teachet.
Esetleg az is érdekes lenne ha már ebben az arcban látnánk, ha már Feketeszakáll fő embere a szigeten van.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2559 Dátum: 13 jún 04, 18:14:04 »

A fehérszakállnak azért nincs értelme, mivel egy darab szőrszála sincs az állán. Legyen a neve ezentúl Fehérbajusz!

Bonney esélye 0 feketeszakál ellen, de ha jobban tudna hakizni mint luffy akkor is ennyi maradna. A főgonoszokat csak főszereplők ölhetik meg (de itt inkább csak agyonverik), alaptétel.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2560 Dátum: 13 jún 04, 18:36:31 »

Ha jól emlékszem már ki tárgyalták a szerkesztők, hogy miért lett szakáll bajusz helyett. Mondjuk nekem teljesen mind1.

Egyébként arra gondoltam, hogy csatlakozhatna Bonney, Law és Luffy mellé a szövetségbe. (mondjuk ha csapatag lenne akkor jobban örülnék de ez nagyon valószínűtlen.... sőt még a szövetség sem valószínű szerintem ).

Meg ahogy halad előre a történet úgy lehet biztosabbat mondani. Holnap manga, de biztos kapunk egy jó adag Flashbacket. Legalább megtudjuk ki az a féllábú játék.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2561 Dátum: 13 jún 05, 00:27:18 »

Ugye senki sem veszi zokon, ha beleszólok, és közlöm: a Naruto-Kun.Hu Team mind az 598 eddigi rész alatt FEHÉRBAJUSZ-nak fordította Edward Newgate becenevét. Hagyjuk már ezt a szakállazást, ennyi erővel Luffy-t is hívhatnánk Feketeszakállnak, elvégre legalább akkora szakálla van szerencsétlen Szalmakalaposnak, mint a jó öreg Edwardnak...
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2562 Dátum: 13 jún 05, 00:45:25 »

Nyugalom. Bár tényleg furcsa lenne őt Fehérszakáll-nak hívni miközben egy másfél méteres bajusza van csak.
Naplózva
Cool
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Cool.

« Válasz #2563 Dátum: 13 jún 05, 07:24:25 »

Megeshet hogy nem Feketeszakáll lesz a fő boss? Csak mert eléggé egy központú lett a vélemény erről.
Szerintem jöhetne Nagy hatalmi harc az összes ERŐS kalózcsapat között.
Aki veszt , eltűnik aki nyer elnyeri a másik területeit. Esetleg a Tengerészettel vívnak Globál csatát , de ez nem vall a Mugiwara kalózokra.
Remélem mindenki megkapja a maga főellenségét de tényleg. Luffy/Feketeszakáll  Zoro/Mihawk Sanji/Ivankov (ikszdé) és stb...
Naplózva

Ahogy a levelek , te is elhullasz.
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2564 Dátum: 13 jún 05, 11:51:15 »

Gondolom akiknek megjelenik ez a gondolatfoszlány, hgoy Fehérszakáll, azok, onnan vették, hogy a Hige Japán szó van a Feketeszakáll végén is.  Tudtommal a Japánoknak nincs külön szavuk a bajuszra, meg a szakállra, hanem mindkettőre a Hige van. Illetve lehet speciális, csak nem használnak mást általában.  Ezért egyezik a vége, de más a jelentése.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 169 170 [171] 172 173 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins