25 ápr 30, 18:38:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 152 153 [154] 155 156 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1197937 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
gt12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2295 Dátum: 13 ápr 04, 10:34:09 »

Igen, szerintem is szegény Robin van nagyon elhanyagolva. Alapvetően a képessége a sok, de gyenge ember hatásos. 1 vs 1-ben leginkább egy óriással tudnám harcban elképzelni. Klónt képes létrehozni, ezt már láthattuk, és a különböző testrészeiből is képes óriásiakat létrehozni. Nekem logikusnak tűnne egy óriásklón végső fegyvernek.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2296 Dátum: 13 ápr 04, 18:28:48 »

Úgy tűnik ő teljesen kémkedésre specializálódott a 2 év alatt. Két lábon járó adatbank lett belőle szerintem és hát lássuk be, az Újvilág haki-használói ellen harci értéke valahol a zéró és a baromira csekély között van. De besurranásra, kémkedésre, kiváló.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2297 Dátum: 13 ápr 04, 19:44:00 »

Szerintem nincs senki elhanyagolva. Lehet valakik előrébb vannak helyezve, de akik szerintetek a háttérbe szorultak, azok szerintem kellő szerepet kapnak. Usopp és Nami mutathatott valamit, hogy mire képesek ha az ellenség menekül. Franky jól elverte a 2 csicskást megerőltetés nélkül. Robin szolgált némi infóval és ennyi. Nem is kell több neki mert nincs miért. Volt poneglyph punk hazard-on? NEM. Akkor meg nem kell feleslegesen szerepeltetni. Erőlködésnek nyögés a vége. Eljön majd az ő ideje is. Mosolyog
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #2298 Dátum: 13 ápr 05, 11:22:24 »

Amilyen sok új szereplő/régi arc van mostanság mutatva nem csodálom hogy nem jut idő mindenkire
Naplózva

chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2299 Dátum: 13 ápr 05, 12:21:43 »

Arra azért kíváncsi leszek kik lesznek majd a C fordulóban!!! Az tény Luffy ellen nem lesz esélyük Nevet 
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2300 Dátum: 13 ápr 05, 15:44:45 »

Nem is lenne baj az új arcokkal, ha nem lennének ilyen ránézésre senkik.
Hát erre ráreagálnék azért, csomó karakter senkinek nézett ki elsőre, aztán azóta sem tudjuk emgbecsülni az erejüket. Pl: Feketeszakáll, Shanks, Marco (te jó ég milyen béna kinézete van), aztán Kizaru is ügyefogyott kb számolni nem bír tízig, vagy pl Sengoku.
Nem lehet adni a kinézetre főleg Odánál, maga a főszereplő Luffy sem valami hiper kigyűrt alkat.

Tetszett a rész, végre kezdjen már akcióba Lucy, megnéznék még egy uralkodó hakit.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2301 Dátum: 13 ápr 05, 16:05:41 »

Akiket felsoroltál mindről ránézésre megmondtam, hogy félelmetesen erős lehet. Főleg Feketeszakállról és Kizaruról. Marco megjelenésre és stílusra is adta. Sengoku nem is lett oylan nagy szám mint vártam, de hát végét járja szegény. Shanksot meg az első résznél persze, hogy nem volt hova tenni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2302 Dátum: 13 ápr 07, 16:56:17 »

Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a shirohige kalózok is részt vehetnek. Tiszta jó lenne már, ha láthatnánk egy vista vs zoro-t. Nevet Számítok a felbukkanásukra. Biztos tudják, hogy mi történik egy gyümölccsel ha a használója meghal. Kinél köthet ki a legnagyobb eséllyel, ha valaki meg is találja? Az alvilág királyának nagy esélye van megkaparintani, szóval biztos ők is ide jönnek.

Remélem, hogy luffy kiüti a csempiön gájt és nem kell full erővel harcolnia. Én szerintem a többi valahogy így fog kinézni:
- A-blokk: Burgess
- B-blokk: Cavendish
- C-blokk: Luffy
- D-blokk: Rebecca

Lehet nem így lesz és bellamy-t rakja be valamelyikük helyére. ikszdé Annyira nem szemét oda. Nevet

Vajon Diamante milyen erős lehet?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 07, 17:29:40 írta Szabika » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2303 Dátum: 13 ápr 07, 17:34:09 »

Én nagyon örülnék Shanks emberei közül is vkinek Nevet Ha már itt tartunk. Sőt sztem egy ilyen eseményen mindegyik yonko képviselteti magát, mert a mera mera no mi a köztük lévő egyensúlyon is billenthet egy keveset.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2304 Dátum: 13 ápr 08, 10:03:14 »

Már alig várom a szerdát új manga rész jön!!! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Abban bizom hogy folytatják Luffy történéseit mert ha váltás lesz vki másra az nem hiszem hogy olyan jó lesz. Főleg Sanji ökörködését nézni egy csajjal...
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2305 Dátum: 13 ápr 08, 16:43:46 »

Egy érdekes dolgot fedeztem fel, ahogy újra megnéztem punk hazard arc manga fejezeteit és íme mit találtam:
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/692/8

A középső sor jobboldali képén az a fickó aki nem beszél semmit, az nem lehet cavendish?

Eléggé hasonlítanak: http://www.mangareader.net/one-piece/704/12

Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2306 Dátum: 13 ápr 08, 17:02:55 »

A kalapja nem egyezik, meg szerintem ez a "királykisasszonyka " nem vágna olyan mogorva képet.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2307 Dátum: 13 ápr 08, 17:33:53 »

jah, szerintem se cavendish az a kalapos. Én inkább azokra az alakokra lennék kíváncsi, aki ott szerepelnek!
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/692/8
Például ki lesz az a Jack és ki az a szarvas sisakú fickó meg a kemény kalapos (mondjuk kicsit hasonlít Rob Lucci-ra, de úgyse ő az Nevet ) aztán a cigizős régi pilóta sisakos öreg. BigMom kalózokat már ismerjük Tamagot és Pekomst. Azért lesznek még itt érdekes figurák Nevet
Naplózva
NyMRooD
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2308 Dátum: 13 ápr 08, 19:36:38 »

Én nem lepődnék meg ha Luffy összebarátkozna Rebecca-val és a végén meginvitálná a csapatba + megkapná a tűz gyümit is, másnak úgysem kellene a csapatból, Luffy meg nem eheti meg.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2309 Dátum: 13 ápr 08, 20:51:50 »

Ez az elmélet már az én fejembe is felötlött. A csapatból senkihez se illik, mert már ismerjük őket, ellenben egy új emberhez igen és eddig a csaj a legesélyesebb.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 152 153 [154] 155 156 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins