24 nov 15, 05:30:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110600 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2265 Dátum: 13 ápr 02, 17:59:33 »

Igen talán az öregember lehetne, mivel a pultos nagyon meglepődött rajta. Meg mondta, hogy jobb ha nem tudja, hogy kicsoda. És ahogy mondtad, tengerészek sem léphetnek be a kolosszeumba. Azért én csak remélem, hogy nem ő lesz Fujitora hanem egy fiatalabb. (habár nem tűnik rossz fejnek az öreg).
Naplózva
Iqvad-sama
Újonc
*

« Válasz #2266 Dátum: 13 ápr 03, 07:41:28 »

Az h mit csinálna a Luffy a gyümölccsel Toshin Razennel értek egyet. Viszont szerintem van egy 3 lehetőség is miszerint mi szerint elpusztítja. Mivel most meg tudtuk, hogy ha a gyümölcshasználó meghal ujra termelődik, de ha maga a gyümülcs pusztul el akkor is?

Hova is kerülne? Két elképzelésem van:
1, Amit említettem is, hogy Ace sírjához
2, A kalóztalálkozón a Marco által irányított Shirohige kalózok kapják meg, a volt parancsnok gyümölcsét, mondván, hogy: "Ace is ezt akarná"

Violet=Lila érdekes felvetés, bár szerintem jobban hasonlít Baby5-ra szemvédő nélkül. Akit Flamingo bizott meg, mivel már mindent tud a legénységéről (Kinemon-on kivül). Így ebből fognak majd előnyt kovácsolni, mint amikor Brook csatlakozott.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2267 Dátum: 13 ápr 03, 11:18:06 »

http://www.mangapanda.com/one-piece/704

Kint a manga.

Hát nem tudom volt-e értelme bemutatni ezeket nekünk még azt a retardáltat se tartom semmire. Az a cowboy stílusú csaj tetszett. Kurohige retardáltja nem tudom minek van itt, de remélem úgy megverik, hogy arra se emlékszik majd fiú-e vagy lány. Bár elnézve az agyi kapacitást most se tudja, hogy fiú-e vagy lány:D
Na mindegy Luffy szerintem egyszerre mindet képes lenne megcsapni a jelenlegi erejével. Ha nem akkor csalódott leszek. Remélem Doflamingo nem hiszi azt, hogy Luffy itt ki hasal. Leakarja csak gyengíteni vagy valami. Ha azt  hiszi, hogy ezek ellen vereséget szenved akkor nagyon lenézi Luffyt és ez lesz a vereségének igazi oka.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2268 Dátum: 13 ápr 03, 12:03:43 »

Nem volt túl érdekes fejezet,  annyit megtudtunk hogy 1 komoly ellenfele már biztos lesz Luffynak. Ez a pankrátorfickó Teach bandájából nem lehet gyenge, gondolom Blackbeard küldte oda hogy megszerezze Ace gyümijét a gyűjteménybe. + Megjelent még Bellamy is, jó újra látni az ilyen régi arcokat bár nemhiszem hogy sok vizet zavarna ha véletlenül összekerülne Luffyval. Kíváncsi vagyok meddig marad Luffy inkognitóban ha így halad.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 12:09:33 írta Lchangetheworld » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2269 Dátum: 13 ápr 03, 12:25:27 »

Ennek a fejezetnek egyenlőre tényleg nem volt túl sok értelme. Megtudtuk, hogy van két régi ismerős (Bellamy és Burges), van pár érdekes arc és talán egy poneglyph, ha jól láttam a szobrot.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2270 Dátum: 13 ápr 03, 12:47:15 »

Nah jó, ez a gladiátorosdi nagyon gyenge, szürke szálnak ígérkezik. Főleg, hogy Luffy az egyetlen érdemleges karakter az egész Kolosszeumban. Legalább Franky vele maradhatott volna. (Ő egyáltalán most hova ment? Nah és Kinemon?)
Össz-vissz 2 dolog lepett meg a fejezetben.
1: Bellamy él?? Úgy néz ki, Doffy tényleg sokkal vajszívűbb az embereihez, mint elsőre hinné az olvasó.
2: Jesus Burges. Utólag belegondolva, teljesen reális és logikus, hogy egy ilyen eseményen megjelenik pár nagyágyú, vagy legalább a csatlósaik.
Ez a Rebecca (Mégis mi cowboyos benne, Hiei?xD ) meg nagyon úgy néz ki, hogy Kytos valamilyen leszármazottja.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2271 Dátum: 13 ápr 03, 12:54:44 »

Rá gondoltam.
http://www.mangapanda.com/one-piece/704/12

Tudom, hogy faszi mivel látszik a hasizma és nincs melle:D Viszont úgy néz ki és viselkedik mint egy lotyóxDDD
Viccnek szántam bocs az én humorom elég betegesXD Duval jutott róla eszembe:D
Amúgy Bellamy-n jó, hogy mondod én is meglepődtem azt hittem halott.
Violeta amúgy megnéztem tényleg kiköpött baby 5 nem lehet, hogy ő öltözött be Dofi kérésére?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 12:55:27 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2272 Dátum: 13 ápr 03, 13:10:15 »

Áhháá, akkor bocsi, nem szóltam. xD
Valóban, főleg profilból hajaz nagyon Oda nő-sablonjaira.

Egyébként ha Violet = Baby 5, akkor ennyi erővel Robin = Hancock. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2273 Dátum: 13 ápr 03, 13:38:14 »

Most kikerestem őket és tényleg Robin- Hancock esete ez a Baby 5 - Violet most kikerestem mindegyiket és egymás mellé raktam a fejüket pár vonásban térnek csak el egymástól, de arról megállapítható, hogy nem ugyan azok.
Remélem áttérünk másik csoportra a következő részben mert nem igazán veszi be a gyomrom ezt a gladiátor marhaságot.
Ohhh volt egy pozitívum a részben... a fejvadászok akik híresek. Jó lenne, ha tényleg legalább a kolosszum erősebb csoportjába tartoznának.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 13:39:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2274 Dátum: 13 ápr 03, 15:31:53 »

704. fejezet

Az érdekes...Nevet Bemutatnak egy csomó embert, akik állítólag erősek és persze, hogy azok, de luffy-nak csak fogpiszkálók lennének vagy még azok se. smirksweat
Azok akiket érdekesnek találtam a sok bemutatott közül azok akik megvédték egy pillanatra lucy-t és a fejvadászok. A transzvesztita és a gladiátor lány is jónak tűnik. Mosolyog
Ha burgess is itt van, akkor ez csak annyit jelent, hogy kurohige-nek is kell a tűz gyümi. Ha nem neki akkor egyik emberének adja. Na most vagy a szigeten van vagy csak burgess van ott? Kicsit jobban átgondolhatta volna. ikszdé
Diamante-val amúgy ki küzd meg akkor?
Szívesen látnék más haki használókat. Nevet
Burgess-nek esélye sincs ha luffy-val kerül szembe. Ez tény. 1 hakis jet pistol és kifekszik. Se több se kevesebb. Nevet
Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2275 Dátum: 13 ápr 03, 17:45:59 »

Bár a fejezet nem volt igazán érdekes, a borító miatt mégis megint fölmerült a kérdés, hogy mi történt a többi szupernovával, amire már tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy akármilyen közepes is itt az eleje, ha ilyen tempóban fogynak majd a résztvevők, gyorsan elérkezünk a (pillanatnyilag) lényegesebb csatákhoz. Arról nem is beszélve, hogy van még pár szál, amin futhat a történet, úgyhogy egyelőre nem aggódom. Nevet
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

« Válasz #2276 Dátum: 13 ápr 03, 18:04:19 »

Nekem tetszett a fejezete, Bellamy visszatért, van egy lányos fiú és egy fiús lány Nevet és Burges
Őszintén eddig egyik legjobb cselekmény lehet a vége
A szigeten van Law, Ceasar is még itt van, Kinemon, Doflamingo, Fujitora érkezik, ott a vak öregember, egy csomó gladiátor
Feketeszakáll emberei is lehet bejönnek a végére
Nem tudom mit akartok még Nevet
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2277 Dátum: 13 ápr 03, 19:24:41 »

Hát ilyen szálak lettek eddig felvázolva:
- Robin, Usopp és Law üzlete Doflamingo-val CC-ért
- Zoro, a kard és kinemon + tündérek
- Sanji és Violet
- Luffy és az aréna
- Sunny-t védelmező csapat
- Franky (?)

Remélem nem csak 1 szálat kapunk. Külön-külön jók lennének 4-5 fejezetig.
Naplózva
chaoslord3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2278 Dátum: 13 ápr 03, 19:27:37 »

Sziasztok!
Sok dolog kavarog a fejemben a 704. rész után. Például ami legjobban aggaszt, hogy Feketeszakálléknak nem a Lánggyümi kell majd hanem Luffy gumigyümije mert valljuk be Burgessnak nem éppen a lánggyümi a testhez állóbb (a fizikai ereje miatt), hanem a Luffy képessége! Aggódom hogy itt komolyabb dolgok is lesznek így féltem Luffy-t most egy kicsit (de ez persze feltételezés, majd meg látjuk lehet alaptalan az egész).
Amúgy vicces volt Nevet de megijedtem egy kicsit mikor elszólta magát Luffy.... Nevet (bár ez rá vall szóval vmi ilyesmit vártunk tőle Nevet)
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2279 Dátum: 13 ápr 03, 19:35:21 »

Remélem több verekedés lesz benne mint Punk Hazardon, habár az is tetszett. De ne felejtsd el, hogy ott vannak még a tündérek. Meg Sanjival van a  fekete haju Sharon Stone is.

Oda ha megunja lehet még befejezi ebben az arcban a történetet.
De kitudja... lehet odamegy az összes Yonko, admirális és aladmirális, a világgkormány vezetői a shichibukaik meg az eddigi összes szereplő. Csinálnak egy hatalmas bunyót Luffy megeszi a Mero Mero gyümölcsöt... ssj4 be lép csinál egy Genkidamat. És meöli a  roszfiúkat, de Zoro még előtte 3 részbe vágja Drakulát, Nami talál egy világatlaszt, Usopp megemberesedik és  elveszi Kayát, Sanji az özvegy nőkből háremet csinál, Franky rájön, hogy lábra is kellet volna gyúrni és elszomorodik. Brook meg megtudja ,hogy bálnavadászok megették Labont 2 hónapja. Choppernek leperzselődik a szőre és kiderül, hogy úgy néz ki " emberi" formában szőr nélkül mint József Atilla. Coby főadmirális lesz. Smooker leszokik a dohánytermékekről. A végén a Raftel hez teleportálnak (a még életben maradt nem rossz karakterek). Luffy megtalálja az One Piecet amelyről kiderül, hogy egy dimenzió kapu és az All Blue ra lehet eljutni vele. Megjelenik Dragon összeházasítja a fiát Hancokkal, Zorot Tashigivel, Sanjit meg mormonnak kereszteli(ott van többnejűség Nevet ).
Az is kiderül, hogy aki a D t viseli a nevében az képes megnyalni a könyökét, meg az orrát.
Nekem ez a verzió tűnik a leglogikusabbnak.
Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 03, 19:43:30 írta Beeng » Naplózva
Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins