24 nov 15, 05:30:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110599 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Beeng
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2235 Dátum: 13 márc 24, 16:48:17 »

Valaki mondana egy fejezetcímet amiben megemlítik a kalóztalálkozót? Mert visszanéztem a 18. kötetben amikor Ace találkozott Luffyval de abban nem említette meg.
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2236 Dátum: 13 márc 24, 17:58:31 »

Kentonsama
Itt említik meg a megmaradt Shirohige(így írom, mert el akarom kerülni a felesleges vitákat ^^") kalózokat
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/594/5
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2237 Dátum: 13 márc 24, 18:41:34 »

Jó erre én is emlékszem, hogy beszéltek a megmaradt, Shirohige kalózokról. De mindenki a kalóztalálkozóról beszél, ami persze kicsit zavar mert egyáltalán nem tudom miről van, szó. Megkérdeztem, és azt hallomat, hogy akkor mikor ujra találkozik Arabastában Luffyval. De mikor ujra átnéztem a 18. kötetben ezt, nem láttam kalóztalálkozót. Valaki dobna fejezetcímet mert az animébe egy kcisit máshogy volt.

Meg, hogy a mostani fejezetekről is beszéljek, amiről senki sem írt semmit az a cover volt. Szerintem poénos bolt, hogy olyan lett Caribú mint Chegevara. xD
Lehet, hogy Kaidou munkásait szabadította ki. De szerintem még fog találkozni Luffyékkal.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2238 Dátum: 13 márc 24, 18:59:22 »

Még valaki írta, hogy luffy bemegy az arénába is a király akaratával kiüt mindenkit kivéve az öreget. Hát szerintem ez nem teljesen így van. smirksweat
Mindenhonnan jöttek az újvilágból. Van köztük gyengébb, de olyan is aki erősebbnek bizonyulhat luffy-nál.
Maradok annyiba, hogy sanji, zoro, kinemon és franky vállalja be azt a 4 tagot, majd a mostanáig verhetetlen diamantet luffy döngöli a földbe. Érdekes lenne. Nevet

Diamante szerintem evett gyümit, de vajon milyet ha igen? Gyémántot? Jozu-nál van az ha jól tudom. Nevet
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2239 Dátum: 13 márc 24, 23:05:03 »

A négy szék alapján volt kiosztva a név szerintem jokernél, így kapta Law a kört ugye, és a káró jelenti a diamondod azt hiszem. Tehát nem feltétlenül gyümölcsére utal mivel azt igen, Jozu ette meg.
De mivel Ő nem főboss, nem lesz esélye Luffy ellen. [az is igaz hogy 50ből két főboss ha legyőzte]

Caribou hagyjuk már, unom az egész embert, lehetne komolyabb nyitó oldal, pl Mihawk hiányzó lkézzel, mert zoro levágta Faceg
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2240 Dátum: 13 márc 24, 23:37:48 »

Caribút még kedvelném is (amilyen hülye), de elég sok csúnya dolgot csinált régen.
Ha már Mihawkot megalázni akarod akkor inkább olyat képzelnék, el hogy a szellemek átmennek rajta és mondja, hogy "egy szánalmas kis féreg vagyok" ikszdé De ez úgy se fog megtörténni mert ő túl menő, és sokaknak törne össze a szíve.(Hancock után a kedvenc shichibukaim Nevet )
A kapitány a csaptokban olyan mint a Gitáros (vagy énekes ) a bandákban, sajnos Zorronak csak a bassgitár jutott Sanjinak meg a dob, a többieké meg triangulum, a csörgő, és a vokál. (ez a szép hasonlat engem is meglepett Nevet )
Az idegesít a legjobban mikor nem lehet eldönteni egy shounen sorozatban ki a főszereplő. (Kivéve a SE ) . Meg ezért vannak a többieknek is menő pillanatai, mikor Sanji alabastában megmenti a krokodiltól a többieket,  vagy most Tashigit. Vagy Zorro mikor EL és Water7 között kettévágja a vonatot, vagy felveszi Luffy fájdalmát TB ben).  Persze azért remélem ők  is fognak igazai hírességeket kapni ellenfeleknek.

Ez a csapda engem valahogy nagyon aggaszt mert  ugye a hülye emberek elég könnyen belesétálnak. És szerintem nem csak egy más félméteres verem lesz a stadion közepén  gallyakkal lefedve. Az a vénember is sántikál valamiben xDD (na jó nem béna csak vak) De majd kiderül, a következő fejezetből  valami új, már nincs olyan messze szerda.

Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #2241 Dátum: 13 márc 26, 22:33:15 »

Sziasztok eszembe jutott valami: ha már volt róla szó korábban akkor bocsi. A fegyverzet színét lehet védekezésre is használni mint azt láthattok trafó ellenfele ( smoker ex-főnöke akit trafó szépen felszeletelt ). Ha ezt jól gondolom akkor vajon a tengervíz és vagy a karaose bilincsek ellen is véd-e a haki ha gyümölcshasználó vagy?
Naplózva
pumpa28
Gennin
*

A legendám a XX. században kezdődött

« Válasz #2242 Dátum: 13 márc 26, 22:39:54 »

Szalacsi Sándor szavaival élve: "az ellen nem vééééd.."  >.<# Luffy is használta pl a Kraken ellen, mégis buborékban kellett lennie. Na meg Marco is használta a háborúban, mégis mikor rákerült a bilincs kapta az ívet.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2243 Dátum: 13 márc 27, 11:09:09 »

Hát ez nem volt valami nagy szám. Arra leszek kínáncsi, hogy tudatosan szedték szét a csapatot vagy ez spontán történik, de szerintem tudatosan szét szaggatja őket Doffy.
A colosseumban meg talán, ha 2 értelmesnek tűnő ellenfél lesz akkor sokat mondok. Lucyn kívűl ezen legalább jót mosolyogtamxD Amúgy unalmas rész volt.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2244 Dátum: 13 márc 27, 13:43:06 »

Viszont most megtudhajuk a gumigyümi nélkül mire képes. Úgyvélem ez a pici erődemonstáció eléggé jelentősen bemutatja a fejlődésének a mértékét, s a viselkedésében beálló apró karakter fejlődést.
Bár érdekes harcoknak nézhetünk elébe én mégis kissé csalódott vagyok, elvártam volna ha kalózokhoz méltón viselkednek  Ördögi fogják a szajrét és nyomás Ördögi , persze menet közben lecsaphatnak pár legyecskét Hümm-hümm
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2245 Dátum: 13 márc 27, 14:03:47 »

Na, akkor jól gondoltam. Luffy nem eheti meg a gumigyümölcse miatt, de akkor is megakarja szerezni a lánggyümölcsöt, hogy senki másé ne lehessen Mosolyog
Hihihi... Sanji jelenete az új csajjal (Violet) nagy volt Nevet A végén meg érdekes, hogy most azt szeretné, hogy elkísérje a következő városba, meg van egy ember, akivel végezni szeretne. Amilyen gáláns és nőimádó Sanji, tuti megteszi.
Luffy helyett Lucy név, vicces volt xD Ember, 5 másodperc alatt lebukna Luffy, ha nem lenne valaki mellette Nevet
A vége meg érdekes volt és tetszetős Mosolyog Jó fejezet volt Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2246 Dátum: 13 márc 27, 14:35:10 »

Biztos én látom rosszul, de Violet nem egy az egyben Robin másolat? Hmm? Ez így elég gagyi azért...
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2247 Dátum: 13 márc 27, 18:29:22 »

Szerintem nem hasonlított Robinra, a frizurája az orra és a szája is különbözik. De azért ezt az alkalmat már vártam, hogy Sanji összejöjjön egy - valódi - nővel. (még ha nem is hosszú időre és  ki is használja.) De azért én mindig bírtam és folyamatosan, gyötörte az élet. Az a körözési plakát és még hogy arra a homokos szigetre (nem a tengerpartja homokos xDD ) került két évig. Megölni úgy se tudják mert ha nekiszalad a csaj a hakkiba biztos beletörik a kés. Nevet Szóval mindent bele Sanji. Mondjuk a Punk Hazard arc végén azt hittem Baby5 el kerül össze, aminek még mindig örülnék.(még csak most kezdődött ez az arc)
Azt hittem a mai fejezetben megfogjuk tudni kik a tündérek, és Luffy fog kevesebbet szerepelni. Kellemes csalódás ért.
Várakozásaimnak megfelelően Luffyt érdekli a testvére gyümölcse. És szerintem ez így jó, mert zavarna ha Dofi "családjából" zabálná be valamelyik. Az is jól esett, hogy megkérdezte Frankyt. (szóval ha a csapatból valaki kérné, biztos megengedné, de ezt valószínűtlennek tartom).
Mondták, hogy nem lesz sok ellenfele Luffynak ami nem is baj, hiszen a világ legjobbjai között van már. És szerintem pár shichibukait (vagy talán mind) már kitudna ütni. 1-2 arc és lehet, hogy Yonko szinten lesz. Habár attól függ milyen és milyen hosszú arcok lesznek. Meg semmi se biztos, mert Water7 ből már annó Halember Szigetre terveztek menni, de becsúszott pár dolog és ezzel pár arc.
Elég béna ez a bajusz is, mivel csak a játékokat téveszti meg. Mivel a vak vénember, és a versenyzők is tudták, hogy fiatal. (talán jobb lett volna ha megtartja Hancock "álcáját" Nevet
Szóval  tetszett ez a fejezet is, a végén is menő volt Luffy.

...................

Még annyit, hozzátennék, hogy sokan mondták, túl erősek a szalmakalaposok a 2 éves ugrás óta.Meg unalmasabb a manga. De ahogy Luffy mondta ez azért kellet, mert nem akarta, hogy megtörténjen a Kuma incidenshez hasonló. Láttuk a háborúban hiába volt, 300 milla vérdíja semmit se tudott tenni, csak pár aladmirálist ütött ki meg feltüzelte a többi kalózt. Szóval ha nem erősödtek volna meg, nem tudnának ilyen sikeresek lenni az újvilágban ilyen hamar. És a nagy csaták csak most fognak jönni.
A színvonal meg nem esett, ugyan úgy vannak benne poénok jó harcok és okoz néha egy kis fejtörést.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #2248 Dátum: 13 márc 27, 18:45:06 »

Szerintem nem volt unalmas a fejezet, de ez olvasótól függ úgy néz ki.

Zoro megint eltűnt, Sanji szerencséje a nőkkel pedig folytatódik. Mióta visszatért Ivankov szigetéről, Oda jobban bánik vele...lehet, hogy kompenzál? Violet egészen hasonló Baby5-hoz, lehetnének akár testvérek is bár ez csak találgatás. Violettel kapcsolatban már olyan találgatásokat is ovlastam, hogy a nevéből kifolyólag talán Fujitora lehet. Én személy szerint szeretnék egy női admirálist, de nem hiszem, hogy ennek az ötletnek sok értelme van.

Ami a gyümit illeti, szerintem Zoro nem enné meg, tekintve a célját, amihez a kardforgató képessége a kulcs + neki nem adnék ekkora power-upot. Ha valaki meg is enné a gyümit, akkor Sanjit eltudnám képzelni, tekintve, hogy a trióból a legtöbben őt tartják a leggyengébbnek. Usopp és Nami esetében meglepődnék. Ha azt vesszük, hogy kinek van a legnagyobb szüksége egy képességre, akkor Namira szavaznék, de valahogy nehéz elképzelni bárkit is a csapatból Ace gyümijével.
Mivel OP-ről beszélünk arra is látok esélyt, hogy valaki váratlan fogja megenni, vagy egy véletlen baleset következtében eszi meg valaki vagy pusztítja el a gyümit.

Luffy álnevén mosolyogtam én is egy darabig. Lucy egész közel van a Roshihoz is... Mindenestre Luffy egész jól cosplayeli..
Még egy dolog amin megakadt a szemem az a Luffy hátán lévő szám. 556 ha megnézitek pont az a fejezet, amikor Luffy megérkezett Marinefordra megmenteni Ace-t. Túl sok szabadidőm van....-.-'

A kalóz találkozóról...én is ugyanezekkel a kérdésekkel küszködtem és mikor utánanéztem többen is felhívták rá a figyelmemet, hogy fordítási hibáról volt szó. Mivel én nem vagyok fordító ezért nem tudok biztosat mondani, de ezt találtam:

Szóval most nem tudom, hogy kinek van igaza, de majd a jövőben úgyis meglátjuk. Amúgy Oda nagyon okosan használja ki a kalóz történeteket, szóval nagy esély van rá, hogy még akkor is lesz a jövőben egy Kalóz találkozó-féleség, ha a hír a félrefordításról igaz és Ace nem arra célzott, mikor Luffyval beszélt.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 27, 18:58:13 írta echoCHANNEL » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2249 Dátum: 13 márc 27, 19:51:35 »

Na, ebben a fejezetben teljesen Muten Roshi-ra vette a figurát "Lucy".

Zoro meg jobb, ha gyorsan elkapja a tolvajt, mert sosem fog visszatalálni hozzájuk. Mondjuk legfeljebb legyalulja a várost hogy lássa őket  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins