24 nov 15, 03:44:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110438 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
gt12
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2205 Dátum: 13 márc 08, 14:00:57 »

Az öreg valószínű profi szinten használhatja az észlelés színét. A golyókat esését így simán eltalálhatja helyesen, mellesleg akkor nem éri hátrányosan az, hogy vak. Lehet, hogy ő valóban Fujitora. A képessége pedig nem biztos, hogy a gravitáció. Lehet, hogy ő a föld logia.
Naplózva
junpet
Újonc
*

« Válasz #2206 Dátum: 13 márc 13, 09:32:07 »

Oda-sensei beteg, 1 hét szünet, jobbulást neki!
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2207 Dátum: 13 márc 13, 10:16:39 »

De akkor ezek szerint a heti rész még megjelenik?  Mert egy hét kihagyást ír, és hogy a 25-i héten tér vissza.
Naplózva
junpet
Újonc
*

« Válasz #2208 Dátum: 13 márc 13, 11:00:09 »

A hétfőn megjelenő (03.18.) kiadásban nem lesz OP manga. Szóval a héten lesz, jövőhétne viszont nem. (Bár nem tudom pontosan hogy müködik a scannek terjedese, mert valahol azt olvastam, hogy naruto a megjelenés előtt egy héttel korábban olvasható. OP esetében nem tudom, hogy ez hogy működik, valószínűleg nem így, hanem megjelenik a magazin és utána scannelik be.)
Naplózva

Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2209 Dátum: 13 márc 13, 16:22:22 »

Én úgy olvastam, hogy ezen a héten se lesz manga. A mangastream facebookjára ezt írta ki:
" No Naruto or One Piece this week, sadly. " Szomorú
és a jövő heti is elmarad...meg fogok őrülni...és ha ennyit lemarad a manga akkor lehet az anime se lesz jobb (mondjuk nekem nincs semmi bajom vele).
Naplózva
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2210 Dátum: 13 márc 13, 18:41:45 »

A mangastream általában worst case scenario-t ír ki, úgyhogy fel a fejjel! Ennek ellenére tényleg valószínű, hogy ezen a héten OP nélkül kell vegetáljunk. Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2211 Dátum: 13 márc 13, 19:26:33 »

Hát biztosra csak akkor lehet venni, ha holnap délután 1 óráig nem jön ki.  Régebben mindíg csütörtökön adták ki a heti friss mangát. Csak az utóbbi időszakban (fél év) adták ki Kedd-Szerdán.
Naplózva
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2212 Dátum: 13 márc 14, 21:14:42 »

Ha már nem jelent meg új manga a héten, (meg ha a régi részek fordításánál pont ott jártok) akkor megkérdezem, hogy szerintetek Oda elfeledkezett Gin ről? Mert megígérte Sanji nak és Luffynak, hogy találkoznak a Gurando Rain on.
Azért remélem, hogy felbukkannak még ebben a sagaban mert Gin karakterét nagyon csipáztam és Odat nem úgy ismerem mint aki elfeledkezik ilyen dolgokról.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2213 Dátum: 13 márc 14, 21:29:05 »

Tudom, hogy nem ide tartozik, de miért hívod a Grand Line-t Gurando Rain-nek?
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #2214 Dátum: 13 márc 14, 23:15:59 »

Gondolom az animéből hallott eredeti japán hangzás alapján lévő kifejezést írta le így kiejtés szerűen.
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2215 Dátum: 13 márc 19, 11:28:02 »

A 702 rész kint van
http://www.mangapanda.com/one-piece/702/3
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2216 Dátum: 13 márc 19, 13:01:28 »

Ááááhh!
Hát elérkeztünk ahhoz a jól bevált kliséhez, amit minden manga sztorinak muszáj kijátszania! A kolosszeum! Wááá! A franc se gondolta volna, hogy ezt hozza ki Oda Dressrosából. Kegyetlen jó szálnak nézünk elébe. Nevet *Lekopogom*
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2217 Dátum: 13 márc 19, 13:09:15 »

Nagyon jó kis fejezet volt, csak nekem van Dragonball feelingem ettől a kolosszeumos dologtól?Nevet Eléggé a harcművészetek nagy tornájára hajaz. Epic Epic. Várom a harcokat és Luffy bővebb reakcióját Ace gyümölcsére. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 13:18:38 írta Lchangetheworld » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2218 Dátum: 13 márc 19, 13:31:02 »

Dragonball: Budokai. Naruto: Chuunin-vizsga. Yuyu Hakusho: Sötét harcművészetek tornája. Fairy Tail: Nagy Mágia játékok. 666 Satan: Rock Bird városi bigyó.
Ez már tényleg mindenben el lett sütve. Ez alól a One Piece sem lehet kivétel. Jobb később, mint soha. Nevet

Hiei:
Hát a tipped csak félig vált be. Nem a nagy Kalóz találkozós Davy Back harcban jött képbe a kolosszeumi harc klisé. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2219 Dátum: 13 márc 19, 16:29:07 »

Nem vagyok még benne biztos, mert szerintem két opció lesz Luffy-t hidegen hagyja a dolog és elsétál:DD tiszta epic lenneXD Behalnék a röhögéstől:D
A másik eshetőség szerintem elkapja az ideg berongyol és a vak fickón kívül mindenkit kifektet király akaratával és simán elveszi a gyümölcsöt:D Utána meg a vak fickó is kisebb csetepaté után jobbnak látja lelépni, mert túl nő a hatáskörén ennyi szalmakalapos egyszerre. Esetleg lenyúlja a gyümit és zsarolja őket. Nem illik a képbe most egy nagyobb "torna". Ha még is lenne valami Luffyék nem igen izzadnak majd meg kell az erejük későbbre. Van egy olyan érzésem az a Dinamit fószer elszámítja magát és alul értékeli a szalmakalaposokat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 146 147 [148] 149 150 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins