gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2205 Dátum: 13 márc 08, 14:00:57 » |
|
Az öreg valószínű profi szinten használhatja az észlelés színét. A golyókat esését így simán eltalálhatja helyesen, mellesleg akkor nem éri hátrányosan az, hogy vak. Lehet, hogy ő valóban Fujitora. A képessége pedig nem biztos, hogy a gravitáció. Lehet, hogy ő a föld logia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2207 Dátum: 13 márc 13, 10:16:39 » |
|
De akkor ezek szerint a heti rész még megjelenik? Mert egy hét kihagyást ír, és hogy a 25-i héten tér vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
junpet
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2208 Dátum: 13 márc 13, 11:00:09 » |
|
A hétfőn megjelenő (03.18.) kiadásban nem lesz OP manga. Szóval a héten lesz, jövőhétne viszont nem. (Bár nem tudom pontosan hogy müködik a scannek terjedese, mert valahol azt olvastam, hogy naruto a megjelenés előtt egy héttel korábban olvasható. OP esetében nem tudom, hogy ez hogy működik, valószínűleg nem így, hanem megjelenik a magazin és utána scannelik be.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2209 Dátum: 13 márc 13, 16:22:22 » |
|
Én úgy olvastam, hogy ezen a héten se lesz manga. A mangastream facebookjára ezt írta ki: " No Naruto or One Piece this week, sadly. " és a jövő heti is elmarad...meg fogok őrülni...és ha ennyit lemarad a manga akkor lehet az anime se lesz jobb (mondjuk nekem nincs semmi bajom vele).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2210 Dátum: 13 márc 13, 18:41:45 » |
|
A mangastream általában worst case scenario-t ír ki, úgyhogy fel a fejjel! Ennek ellenére tényleg valószínű, hogy ezen a héten OP nélkül kell vegetáljunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2211 Dátum: 13 márc 13, 19:26:33 » |
|
Hát biztosra csak akkor lehet venni, ha holnap délután 1 óráig nem jön ki. Régebben mindíg csütörtökön adták ki a heti friss mangát. Csak az utóbbi időszakban (fél év) adták ki Kedd-Szerdán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beeng
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2212 Dátum: 13 márc 14, 21:14:42 » |
|
Ha már nem jelent meg új manga a héten, (meg ha a régi részek fordításánál pont ott jártok) akkor megkérdezem, hogy szerintetek Oda elfeledkezett Gin ről? Mert megígérte Sanji nak és Luffynak, hogy találkoznak a Gurando Rain on. Azért remélem, hogy felbukkannak még ebben a sagaban mert Gin karakterét nagyon csipáztam és Odat nem úgy ismerem mint aki elfeledkezik ilyen dolgokról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2213 Dátum: 13 márc 14, 21:29:05 » |
|
Tudom, hogy nem ide tartozik, de miért hívod a Grand Line-t Gurando Rain-nek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2214 Dátum: 13 márc 14, 23:15:59 » |
|
Gondolom az animéből hallott eredeti japán hangzás alapján lévő kifejezést írta le így kiejtés szerűen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2215 Dátum: 13 márc 19, 11:28:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2216 Dátum: 13 márc 19, 13:01:28 » |
|
Ááááhh! Hát elérkeztünk ahhoz a jól bevált kliséhez, amit minden manga sztorinak muszáj kijátszania! A kolosszeum! Wááá! A franc se gondolta volna, hogy ezt hozza ki Oda Dressrosából. Kegyetlen jó szálnak nézünk elébe. *Lekopogom*
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Lchangetheworld
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2217 Dátum: 13 márc 19, 13:09:15 » |
|
Nagyon jó kis fejezet volt, csak nekem van Dragonball feelingem ettől a kolosszeumos dologtól? Eléggé a harcművészetek nagy tornájára hajaz. Epic Epic. Várom a harcokat és Luffy bővebb reakcióját Ace gyümölcsére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 13:18:38 írta Lchangetheworld »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2218 Dátum: 13 márc 19, 13:31:02 » |
|
Dragonball: Budokai. Naruto: Chuunin-vizsga. Yuyu Hakusho: Sötét harcművészetek tornája. Fairy Tail: Nagy Mágia játékok. 666 Satan: Rock Bird városi bigyó. Ez már tényleg mindenben el lett sütve. Ez alól a One Piece sem lehet kivétel. Jobb később, mint soha. Hiei: Hát a tipped csak félig vált be. Nem a nagy Kalóz találkozós Davy Back harcban jött képbe a kolosszeumi harc klisé.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2219 Dátum: 13 márc 19, 16:29:07 » |
|
Nem vagyok még benne biztos, mert szerintem két opció lesz Luffy-t hidegen hagyja a dolog és elsétál:DD tiszta epic lenneXD Behalnék a röhögéstől:D A másik eshetőség szerintem elkapja az ideg berongyol és a vak fickón kívül mindenkit kifektet király akaratával és simán elveszi a gyümölcsöt:D Utána meg a vak fickó is kisebb csetepaté után jobbnak látja lelépni, mert túl nő a hatáskörén ennyi szalmakalapos egyszerre. Esetleg lenyúlja a gyümit és zsarolja őket. Nem illik a képbe most egy nagyobb "torna". Ha még is lenne valami Luffyék nem igen izzadnak majd meg kell az erejük későbbre. Van egy olyan érzésem az a Dinamit fószer elszámítja magát és alul értékeli a szalmakalaposokat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|