700. rész és mégis, olyan mint ha az első lenne...
Mint ha még csak most kezdődött volna a 15 éve tartó kaland.
Sok érdekesség derült eddig ki, de a "Nagy kincs"-ről még se tudunk semmit, olyan rejtély, mint maga a D..
"Bonney(őt szívesen látnám a csapatban) pedig az Impel Down-ban lehet." (Idézet tőlem nekem)
Én vagyok talán a legboldogabb, hogy tévedtem. Azóta szimpatikus, mióta megmentette a Tenryuubito életét Zorotól(vagyis, nem is tudom, hogy mondjam, elég nehezen kifejthető
). Nem is ő lenne, ha nem enne... Akár csak Luffy
Mindkettőjük olyan, mint Wapol, csak nekik nem kellet zaba-zaba gyümölcs
Arról nem beszélve, hogy Sanji ismét kielégült képet vágna, ha csatlakozna a csapatba
Egész jól néz ki a tengerben az a sok nyúlfej ^^ De nem bánnám, ha végre Franky stílust váltana, nem áll jól neki ez a Pocahontas kinézet...
Law most tudta meg, hogy mennyire elmebeteg emberhez társult(a pofát amit vágott nagyon kacagtam)
Ami viszont kiverte a biztosítékot az az, hogy Luffy eddig csak eltávolított/ártalmatlanná tett Shichibukai tagokat, most viszont segített egynek
Ha Nincs Luffy Buggy soha nem lesz Shichibukai, de még szabad kalóz sem(meglepő lenne, ha megerősödött volna a 2 év alatt).
Az ördöggyümölcsről mindig is azt feltételeztem, hogy vissza kerül a tengerbe vagy valami, mert ha nem így lett volna, akkor honnan tudta volna Teach, hogy melyik a Sötétség gyümölcs vagy mi.
Ace volt gyümölcse pedig igen csak erős, ha megfelelő kezekbe kerül. Szóval ha Joker valamelyik erős embere megeszi, akkor ott könnyen elszabadulhat a pokol. Habár van egy olyan sejtésem, hogy Luffy inkább megenné, mintsem, hogy egy arra nem méltó egyén egye meg(milyen érdekes lenne a gumi és a tűz együtt, olvadt ember...
-ha túl éli-). Arra látom a legnagyobb esélyt, hogy egy jó darabig az is elkíséri a csapatot az utazásain.
Jó nagy szigetet kapott Doffy, de az a kérdés, hogy mi fog maradni belőle?
(valami azt súgja, hogy nem sok minden)
Bővebben, majd ha kijött a magyar verzió