Na, eljutottam végre oda, hogy én is írjak ehhez a fejezethez. Hihetetlen jó fejezet volt!!! 5-ből 10-es xD
Brannew nem admirális. Csak parancsnok. Fujitora viszont szinte tuti, hogy az.
Nem vágja valami jó japános, hogy a "fuji" nem e jelent valami színt is?
Ja ja, kíváncsi is vagyok hogyan is néz ki ez a Fujitora.
Fuji szerintem a Japán leghíresebb hegyét akarja jelenteni. Én szerintem ezzel kapcsolatos lesz a képessége is.
És igen most már bebizonyosodott amit eddig is szinte biztosra vettünk.. Buggy Shichibukai lett... és az a pofa amit vág
Én ezt már azóta mondom, mióta Buggy-nak megjött az a denevérposta
Ez tényleg olyan volt, amire számíthatott az ember, vagy ha nem számíthatott, akkor sejthette
Remélem nem baj ha felhozom, de zoro hogy tudta megvágni mone-t amikor még hakit se használt? Gyenge pont se lett felhozva.
Elején jól mondta Toshin Raizen, csak megvágta, utána már volt egy amolyan démoni tekintete, kicsit megrogyott Mone és csá. Nem lehet tudni, hogy Király akarata volt-e vagy sem, de mindenesetre érdekes volt az biztos, na meg epic
Remélem nem én voltam az egyedüli aki kiszúrta Crocco-boyt. Az a hajstílus, ruci és füstölés...szerintem csak ő lehet.
Igazából én vagyok az egytetlen, aki el tudja képzelni, hogy Luffy nem lesz annyira oda, mikor Doffy megemlíti a mera-merát?
Én is észrevettem, szerintem tuti, hogy Crocodile az
Nem csak te, ezek után, az már csak olaj lenne a tűzre Luffy számára. Nagyon durván szétkapná Jokert
Továbbá, tényleg sok új karaktert és leginkább nagyon sok infót tartalmazott ez a fejezet. Az új karakterekről már sokat beszéltünk, de leginkább az új infók amik érdekesek.
Például Luffy kábé 2x is elmondta, hogy Dressrosa után benézhetnének a visszaúton Wano országába, ami azt sugallja számomra, hogy Dressrosa arc után jön Wano országa arc
Ennek nagyon is örülök, plusz akkor még Dressrosa után is fogjuk élvezni Kinemon és Momo társaságát
Na meg említve lett egy új hely, aminek neve Zou. Ennek az említésnek hála most már megtudtuk, hogy Law egész legénysége ott van, úgyhogy így erre a kérdésre is választ kaptunk
Az meg, hogy Akainu bekeményít Luffy-ék miatt, le akarja rendezni egy nap alatt Fujitorával, az szép lesz. Jó kis bemutató lesz az új admirális részéről.
Így ezeket az új információkat összevetve, lesz egy olyan sejtésem, hogy Dressrosán találkozni fognak a Szalmakalaposok és Law Doflamingóval és csapatával, na meg persze Fujitora is oda megy (gondolom nem egyedül).