24 nov 15, 03:19:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110333 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1935 Dátum: 13 jan 23, 20:35:09 »

Na így már kicsit más a helyzet:D Reader nem előszőr fordítja a totális ellenkezőjét a dolgoknak. A másik kedvencem, az volt hogy a Caesar-Law alkunál azt fordították, hogy Caesar erősebb, ezért Lawt le kell gyengíteni ikszdé Fuck logic. Pont az ellenkezője volt streamen, bár már nem hiszem h meglenne. NKWT-n hogy van, honnan fordítotok? Mert azért nem mindegy.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #1936 Dátum: 13 jan 23, 20:57:43 »

Egész jó kis fejezet volt.
Nem azért, de tökéletesen lejött mangareader-el is, hogy Luffy csak említi Shanks-t, miszerint vele szeretne legjobban találkozni. Amúgy nem is értem ez most miért olyan nagy dolog. Law hosszú távra tervez. A tervéről semmit csak a célját tudjuk és még az sem világos minek kell neki CC. Mivel a tervének a legeslegelső szakasza egy egész arc volt, van egy rejtélyes alakunk, egy flamingónk, egy Jack (lehet azonos a rejtélyes alakkal) és egy másik szövetségünk, mire elérnek Kaidohoz, vagy akihez épp hamarabb találnak oda (Big Mom most sem kizárható) addigra simán eltelik legalább még 2-3 év. Az hogy már most induljanak K ellen szinte képtelenség.
Naplózva
Ueki
Újonc
*

« Válasz #1937 Dátum: 13 jan 23, 22:04:43 »

CC. Sztem azért kelet hogy megszünyön a S.A.D. elő állitása
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1938 Dátum: 13 jan 23, 22:10:56 »

Ha ez lett volna a cél, akkor nyugodt szívvel meg is ölhették volna. De nem. Traffi direkt kiemelte, hogy élve kell elfogniuk.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1939 Dátum: 13 jan 24, 00:34:57 »

Sziasztok! A régebbi fejezetekből mikor jön ki friss? Mert egy kicsit el van maradva a publikálási listához képest.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1940 Dátum: 13 jan 24, 09:17:57 »

Februártól lesz régi manga újra, csak Cart egészségügyi okok miatt nem frissítette a listát ^^
Naplózva

rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1941 Dátum: 13 jan 24, 13:14:53 »

Most írok először ide, nemrég értem be a mangát. Üdvözlök itt mindenkit meg a szokásos dolgok Nevet
A fejezethez:
Jó kis rész volt, de azért remélem Doflamingo is befut még a parti végére Mosolyog
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1942 Dátum: 13 jan 24, 13:34:33 »

Jobbulás Cartnak!

Köszi, a gyors fordítást! Nevet
Szeretem az ehhez hasonló részeket, amikor buliznak. Mindig Shanksék jutnak róla eszembe, az első részből. Nevet
Tetszik, hogy Law az egyetlen olyan ember, aki ha feldarabol valakit, akkor az emberek nem nevezik gyilkosnak(a rénszarvas más tészta).  ikszdé
A mérges gázt illetően, lehetett volna hatékonyabb is... eléggé fura volt a gyengesége.
Tudasd velük, hogy nem maradhatunk egy helyben... Rendben! Buli van! ikszdé
Hiányolom, hogy még Luffy nem harcolt meg Smokerrel, pedig most Füsti nagy bajban lenne. Nevet
Kilátástalan az, hogy legyőzze Luffyt. Eddig is csak azért verte, mert nem tudott Hakit használni.
Eléggé váratlanul ért az, hogy Luffy még Shanksék ellen is akar harcolni, vagyis inkább az, hogy ilyen hamar.
Mert említette, hogy olyan erős csapata lesz mint neki: http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/001/47
Nagyon erős lehet, ha ilyen magabiztosan kimondja, hogy mind a négyet le akarja győzni. Nevet
Lehet azért, mert tényleg baromi erős lett, vagy csak nem tudja milyen erősek is a Császárok...
Remélhetőleg hamarosan találkoznak Doffyval, Big Mommal vagy a rejtélyes csuklyás alakkal.
Érdekelne egy jó kis (h)Arc, plusz egy-két tengeren vívott csata a Tengerészekkel Nevet
Momo jobban nézet ki sárkányként  smirksweat
Hátha azt mondják, hogy: A következő megálló Wanoország! Érdekes lenne, Zoro talán találna magának egy erős ellenfelet Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 24, 13:36:35 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #1943 Dátum: 13 jan 24, 15:44:25 »

Valószínű Kaidou az, aki felhasználta a SAD-ot, hogy felerősítse a legénységét, és így akar a többi yonkou felé kerülni erőben. Ha CC meghal, akkor nincs mit tenni, elvesztette az ütőkártyáját. Viszont ha Ceasar él, akkor valószínű megpróbálja visszaszerezni. Ehhez viszont szét kell szórnia a legénységét a felkutatáshoz (ezért kellene Luffy-éknak mozgásban maradni). Viszont ha a legénysége kisebb csapatokban lesz, könnyebb őket legyőzni is, mint ha mind egy helyen lennének. Szóval Law terve valószínű ezen a felmorzsoló taktikán alapul.
Amúgy meg ha Kaiodu-t kiütik valószínű a többi yonkou sem marad tétlen. Ha érzik, hogy az egyikük meggyengül, a területei szabad prédává válnak a többiek számára. Azonban összetűzések itt is várhatóak a maradék három yonkou között, ami őket is gyengíti, és az egész káoszhoz vezethet. Ebből a káoszból akarnak majd előnyt kovácsolni, legalábbis szerintem.
Naplózva
Ueki
Újonc
*

« Válasz #1944 Dátum: 13 jan 24, 21:08:36 »

Hát azért ezen meglepődtem hogy Shanks-nak is neki akkar menni de ha 1 yonkou elesik sztm a maradék 3 nem fog utána kapkodni.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1945 Dátum: 13 jan 24, 21:32:06 »

Hát ennek a fejezetnek a megvalósítását nagyon nem várom animében.
Többet fognak ordibálni, mint Marinefordban és Impel Downban együttvéve. xD
Imádom a One Piece poénokat, de enyhe átesés a ló túloldalára, amikor minden sz*rért levisítják egymás fejét. Pláne ilyen töményen.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Beeng
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1946 Dátum: 13 jan 24, 22:45:15 »

Én sem szeretem annyira azt a sok ordibálást, de ez a bulizós rész nagyon jó lett.
Az is tetszett, hogy nem Law használja ki Luffyt hanem inkább fordítva. Nevet
Hogy leveri a Yonkót azzal se volt bajom, ugyebár a kalózkirállyá válás még nehezebb ennél a célkitűnésél is.
Vártam, Flamingót és az a rejtélyes alakot is (szerintem aokiji) hogy felbukkanjon, de nem történt meg...a következő fejezetben szerintem nagy találkozások lesznek...és lehet elkezdődik valami még komolyabb... habár nem tudom Flamingó mit fog kezdeni ennyi ellenféllel egymaga.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #1947 Dátum: 13 jan 26, 21:45:09 »

Dofulamingo tönkrevág egy bulit... na az lenne az igazi gonoszság!  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #1948 Dátum: 13 jan 27, 11:24:34 »

Előző hozzászólást nem idézünk, mert felesleges. Moderátor.

És Luffyt ismerve, azt nem bocsátaná meg neki, és megfogadná, hogy szétrúgja a seggét.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 11:38:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1949 Dátum: 13 jan 30, 12:21:27 »

Khm... megmondtam, vagy megmondtam, hogy Kaito ellen szövetkezik Traf?
Mondjuk az irritáló, hogy még Doffy is fél tőle, meg az is, hogy a minden helyzetből jól kikerülő álvilági üzletember így szét lett alázva... Nem baj, nagy a gyanúm, hogy ezt még visszakapja Law-chan.
A síró tengerszektől eltekintve epic fejezet volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins