24 nov 15, 06:28:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110731 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
dtatar
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1710 Dátum: 12 dec 04, 23:10:17 »

Hát annak elég hosszú rövidre zárásnak kell majd lennie. Nevet Akainu azért nem kispályás. (Elnyerte az erejével a tiszteletemet, pedig a karakterét nem kedvelem.) Ráadásul nem lehet véletlen, hogy nagyobb rend van mióta ő a flotta admirális.
Velük kapcsolatban viszont majd vissza lehetne hozni a manga legCOOLabb (angol szóvicc, isten vagyok Pojén) szereplőjét, Aokijit (ill. most már megint Kuzant Technikai KO).

És ha tényleg a tengerészet az első, utána jönnek a Yonkouk, akkor az előbbieknek még van ideje talpra állni, hogy megvessék a lábukat az Új világban, miután az uttóbiak elbuktak. Így legalább lesz ki üldözze főhőseinket mindenhol (mert Smoker utánuk mehet majd ikszdé).
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 23:10:59 írta dtatar » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1711 Dátum: 12 dec 05, 09:06:27 »

Nem hiszem, hogy Akainu olyan nagy durranás lenne most már. Továbbra is Kizaru sebessége ami veszélyes. Kuzan meg jön a szalmakalapos csapatba figyeljétek meg:D Már vagy 2 éve mondogatom, hogy kilép a tengerészetből majd azt kis húzavona után csatlakozik LuffyékhozxD

Kint a fejezet. Semmi extra elporolják Ceasar seggét. Közeledünk a arc végéhez.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 09:34:07 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1712 Dátum: 12 dec 05, 12:02:09 »

Nem hiszem, hogy Akainu olyan nagy durranás lenne most már. Továbbra is Kizaru sebessége ami veszélyes. Kuzan meg jön a szalmakalapos csapatba figyeljétek meg:D Már vagy 2 éve mondogatom, hogy kilép a tengerészetből majd azt kis húzavona után csatlakozik LuffyékhozxD

Kint a fejezet. Semmi extra elporolják Ceasar seggét. Közeledünk a arc végéhez.

Nos pont hogy ellentétje barátom,háboruban Akainu mutatot legtöbbet és szerintem ööö legveszélyesebb,egész jó gyümije is van és hát whitbeard akkora pofonokat adott neki,hogy még igyse tudta megölni
Szerintem ne becsüld alá,egy Császár szintére fogadok az lenne reállisabb one piece végén lenne harc,természetesen Teach elött amibe uccsó szigeten fognak harcolni one pieceon.(van olyan érzésem hogy teach Luffynak gyümijét akkarja x) )
dtatar teljes mértékben egyett értek.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 12:02:58 írta Pein7 » Naplózva
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1713 Dátum: 12 dec 05, 13:03:24 »

Azért flotta-admirálisból nem lesz akárki. Elég megnézni Sengokut.
Hogy Luffyék elpicsázzák őt, vagy egyáltalán olyan helyzetbe kerüljenek. Na az szerintem nem lesz egyhamar.
One Piece végéről beszélni meg nincs értelme, mert sose lesz vége. Mosolyog
Idén 23 millió manga kötet fogyott, tavaly 37 millió, csak Japánban. Ez rengeteg pénz. És ez csak a manga. Sőt, ha idevesszük, a Shonen Jump bevételeit az még kiegészíti a manga bevételét.  Ehhez jön az anime, a moviek, a dvd megjelenések, a figurák, plüssök, különböző reklám bevételek, stb.. One Piece, mint franchise szinte már túl nagyra nőtt.

Kizaru és Aokiji benne lesz a Z filmben, talán Akainu is. Így lehet lesz viszonyítási alap az erőkhöz.

Teachet szerintem nem érdekli különösebben Luffy. Csak azért akarta levadászni, mert akart valamit adni a Kormánynak, hogy shichibukai lehessen, de talált jobbat, Ace-t.

Börtönbe se nagyon érdekelte Luffy, csak nevetett egy jót.

Egyébként az igazi feketeszakáll, Edward Teach , Oda kedvenc karaktere a valódi kalózok közül. Szóval szerintem nagy szerepet fog játszani a történetben, talán túl is fog tenni a császárok hatalmán.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 13:06:03 írta WayneGace » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1714 Dátum: 12 dec 05, 13:38:16 »

Lehet egyedül vagyok vele, de sztem nem Luffy fogja Akainu-t leütni a végjátékban. Valszeg akkor már a felkelő hadsereg is a történetbe belefűződik jobban, és arra gondoltam, hogy Luffy vs Teach párhuzamosan fog menni, Dragon vs Akinu-val.
Mert ha szinbólumként nézzük, akkor a Akainu a tenerészek. tehát az igazságszolgáltatás első embere. Dragon meg a felkelők első embere. Általában két főnök harcol egymással.

Na mind1, ez csak egy megérzés.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #1715 Dátum: 12 dec 05, 13:41:29 »

Csak nekem tűnik úgy h Luffy támadása valami nagyon nagy dolog lesz.
Úgy értem nem az a óriási kéz ami szokót lenne módjuk lehet akkora lesz a keze mint a sziget.
Igaz az már 1 kicsit durva lenne.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1716 Dátum: 12 dec 05, 13:51:01 »

Hát a sziget méretű kéz sztem nem játszik. Én arra tippelek, hogy Elephant Bazooka képességet látunk tőle.
http://www.mangareader.net/one-piece/691/16 A felső 2 képen a mind két kezét felfújja, majd a későbbiekben látjuk a fegyverkezés színét a kezén, tehát az Elephant techinka már adott. Mind két kezét meg akkor szokta hátul hagyni, ha Bazooka technikát csinál.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1717 Dátum: 12 dec 05, 15:33:10 »

A tengerészet eddig nem ismert rétege szerintem jóval erősebb mint Akainu és ott van a Gorosei is biztos, hogy Dragon nem fog lealacsonyodni egy kis  sz*roshoz mint Akainu. Ha Shirohige fiatal Akainut egy kézzel véresre verte volna. Sajnos már túl öreg volt és a hakit se tudta már rendesen használni. Nem kell túl misztifikálni azért mert admirális. Egy ereteljében lévő Yonkou szerintem egy maga pisázza meg az összes admirális egyszerre. Ha shiki ellen kellett Garp meg Sengoku egyszerre... Roger meg Shirohige ellen kell az egész tengerészet:D

A tengerészetet rövidre zárnám most, ha emg megszerezték a one piecet akkor jöhet a gorosei és a világkormány.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 15:33:46 írta Hiei D. Legend » Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1718 Dátum: 12 dec 05, 17:47:01 »

Nem volt különös dolog a fejezetben, de jó volt.
Luffy szerintem is Elephant Bazooka-t fog bevetni. Bár még mindig úgy vagyok vele, hogy mutasson valami újat. Na majd Big Mam vagy Donflamingo ellen.  Ördögi Bár Donflamingo ellen szerintem Law fog menni.

Akainu-t én sem becsülném túl. Fehérbajusz rengeteg sérülést beszedett mire odáig jutott, hogy Akainuval harcoljon. Mikor Ace-t megölte Akainu, akkor is Fehérbajusz kis híján megölte, pedig már félholt volt. Szerintem Sengoku és Garp erősebbek voltak fénykorukban. Hiszen Garp Roger-t üldözte sokáig, Sengoku pedig Fehérbajuszt. (Gondolom, hiszen elég jól ismerték egymást Fehérbajusz és Sengoku.)
Bár azóta lehet még erősebb lett Akainu. Akoiji-t én valamiért kizárnám, mint szalmakalapos. Bár ami azt illeti beillene közéjük. De nem hiszem, hogy jó ötlet lenne egy a kapitánynál erősebb csapattagot beszervezni. Igen, szerintem Aokiji még mindig erősebb mint Luffy az eddig látottak alapján.
Bár én most Zoro erejére vagyok a legjobban kíváncsi. Ha csak azt nézzük, hogy egy karddal a "36 fontos ágyú" helyett már "360 fontos ágyút" használ. http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/654/9

A végjáték elég sokféle lehet. A történetből annyi mindent ki lehet hozni, hogy az hihetetlen. Lehet, hogy mire valaki megtalálja a One Piece-t addigra már minden egyéb szál el lesz varrva. Gondolok itt a forradalmárokra, a világkormányra stb. De lehet, hogy Luffy már a Kalózkirályként fogja helyrepofozni a világkormányt. Nevet
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1719 Dátum: 12 dec 05, 17:47:50 »

Zoro szokás szerint képes volt eltévedni egy egyenes folyosón. xD DF múltjával kapcsolatos baljósló megjegyzés hatására szinte éreztem egy közelgő izgalmas arc ízét a számban. Usopp villantotta azt, amit már hosszú ideje gondoltam, hogy a 2 éves vakáció alatt megemberesedett és ő ment keresztül a legnagyobb jellemfejlődésen. Szép kis beszédet narrált oda Luffy közelgő pofonosztása alá. Luffy arca pedig ódákat zengett arról, hogy ez az arc bizony már a végéhez közeledik, mert nagyon betelt CC-vel az a bizonyos pohár (mindenki tudja, hogy melyik képfoszlányra célzok remélem).

Én 3 esélyt látok a folytatásra. Ugye itt van BigMom vonala, DF vonala és a tengerészet szála. Abban biztos vagyok, hogy valami eddig nem hallott históriát nem fog elővenni Oda, hisz most ezekre van fókuszálva a közönség figyelme. Én DF arcra szavazok, szerintem az a legesélyesebb, de jó esélyei vannak a tengerészetnek is, hisz ha jól emlékszem valahol az ÚjVilág elején tanyáznak. BigMom jöhet kicsit később is szerintem, de ez csak saját vélemény.
Esetlegesen feltűnhet még pár Szupernova, Kiddre (és szövetségeseire) tippelnék, plusz ha Oda valóban tervez még 1 nakamát a csapatnak, akkor azt még itt az Új Világ elején lenne ésszerű beiktatnia. (Tekintve, hogy a csapatban fontos az összetartás és azt az együtt átélt kalandok adják meg. Ha az utolsó karakter mondjuk csak az Új Világ közepén csapódik Luffyhoz, akkor erősen kilógósnak érezném.)

Mindenesetre tetszetős fejezet volt, a 3 szerdai csemege közül a legjobb számomra.
szerk.: amúgy szerintem is az lenne a legütősebb, ha Luffy már Kalózkirályként menne rendet tenni.  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 17:50:47 írta echoCHANNEL » Naplózva
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1720 Dátum: 12 dec 05, 18:07:08 »

Luffyból nem lesz kalózkirály és a One Piece-t nem fogják megtalálni.

Luffy útjában nem a cél a lényeg, hanem az utazás. 10, 20 év múlva (mi időnkben számolva)  is szigetről szigetre fognak utazgatni, kalandokba keveredni.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1721 Dátum: 12 dec 05, 18:57:12 »

Nem hiszem, hogy Akainu olyan nagy durranás lenne most már.
Azért az , aki megszabadítja Aokijit a lábától, azt én nagy durranásnak nevezném.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1722 Dátum: 12 dec 05, 19:07:29 »

Nem értem mire gondolsz. Aokiji nem vesztette el a lábát.
Naplózva

WayneGace
Gennin
*

« Válasz #1723 Dátum: 12 dec 05, 19:28:54 »

Z-ben derül erre fény.

Így néz ki Aokiji miután harcolt Akainuval. Mivel Oda is részt vesz a Z készítésében, ezért gondolom a mangában is megmarad.

« Utoljára szerkesztve: 12 dec 05, 19:31:50 írta WayneGace » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1724 Dátum: 12 dec 05, 20:14:18 »

Ez igen! Elég szépen megsínylette szegénykém az összecsapást. Azért remélem Akainu is elszenvedett valami minimális, maradandó sérülést.

Egyébként Caesar csak engem emlékeztet egyre jobban Moriára? (Asgard Mode...)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 113 114 [115] 116 117 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins