24 nov 15, 05:17:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1110556 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1695 Dátum: 12 nov 28, 21:33:40 »

Arra gondoltam, hogy ezentúl minden haldoklós, vérbenfekvős Brownbeard képkockánál felest fogok inni! VISSZAMENŐLEGESEN! ikszdé Nekem tetszett a fejezet, viszont nem dobtam el magam tőle, ennek oka egyszerű, nem vagyok akkora Law fan, mint a fanok többsége. Bírom Lawt, de sokkal több embert jobban bírok nála. Smokert pedig sajnáltam, nem jön össze neki a bemutatkozás az Új Világban. Nevet

Szerencsétlen Caesar arca hova fog még torzulni? Nevet

Nem tudom, de én még elnézegetném 1 fejezetig, ahogy püffölni őt Luffy! Nevet
Naplózva
kocacica8
Gennin
*

« Válasz #1696 Dátum: 12 nov 28, 22:02:49 »

Félreértés ne essék, én nem egy Enies Lobby 2-re várok, hanem egy Crocodile ellenihez hasonló harcra. Ahol bemutatja az ereje sokszínűségét, epic,dramatikus harc folyik és az ellenfele is egy komoly és elismert erős személy. Ha jól meg lesz csinálva én Dofitól és Mamitól várok mostanság ilyen harcot. Gondolom az alvilágos dumák miatt ceasar is ilyen akart lenni, de őt nem tom komoly ellenfélként kezelni.
Am valami hír van Frankyről? Már jó ideje nem is láttuk.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 28, 22:04:27 írta kocacica8 » Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1697 Dátum: 12 nov 28, 22:41:29 »

Az igen végén epic volt,remek kardfórgató law pláne ezzel képpeségel.
Caesar  fosik végképp luffytól Nevet
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1698 Dátum: 12 dec 01, 17:06:13 »

Nevet És a legjobb az egészben az, hogy Law a mi kis csapatunk szövetségese. (én duplán örülök, mert a Szupernovák közél őt bírom a legjobban). Érdekes dolgokat hozhat még magával - és már hozott is, DF-t egyből az Új Világ elején -, gondolom még azért kapunk némi infót a háttérsztorijáról is.
Kidd és kompániája nem hiszem, hogy Luffyék oldalához csapódna...
Ha érdekes dolgokat magával hozó szövetségesre gondolok, akkor egyből Bonney ugrik be. Furdalja az oldalamat az a legutolsó pár oldalas megjelenése...(és nem titkoltam támogatom az ötletet, hogy ő legyen az utolsó Szalmakalapos csapattag...női fronton erősítés kéne már.)
Naplózva
Szubotics-Kun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1699 Dátum: 12 dec 01, 18:00:58 »

echoChannel

Bonney-t nem elkapták a tengerészek a nagy háború után ? ha jól tudom feketeszakáll otthagyta a tengerészeknek, vagy megjlent az újvilág részekben is ? :O remélem igen mert bírom a karakterér majd informálj pls Mosolyog
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1700 Dátum: 12 dec 01, 18:16:33 »

Ad egy, ne posztolj duplát Szubotics-Kun mert a moderátorok nem szokták díjazni.

Ad kettő: Bonney a  2 éve ugrás után még nem bukkant fel. Csak boncolgatjuk a lehetőségeket, és így ugrott fel a neve.
Naplózva
Szubotics-Kun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1701 Dátum: 12 dec 01, 18:19:44 »

1. Bocs a duplázásért Mosolyog
2. Köszönöm az infót, már teljesen megörültem h valahol felbukkant, de persze ez nincss kizárva a jövőben Nevet
Naplózva
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1702 Dátum: 12 dec 03, 15:44:35 »

Köszi Nevet
Ez nekem 10 pontból 7 pontot ért(nem vagyok nagy Law rajongó). Amúgy meg a Szalmakalaposok szinte még semmit nem csináltak, csak Luffy mutatott valamit azt is még a Gyojin Arc-ban, amikor a sziget méretű Noah-t lezúzza (remélem nem csak annyit tanult 2 év alatt és ebből 1,5 év az egyik legnagyobb legenda, Rayleigh mellett telt el).
De azért a vágás szép volt.

Én is szívesen látnám Bonneyt Mugiwara zászló alatt(így Jinbeiel meg is lenne az áhított 10 fős legénység).
Az utolsó szereplése...
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/595/11
Gondolom az Impel Down-ba vitte Sakazuki. Luffynak legalább felidéződne pár emlék, ha ki akarnák szabadítani...
Bonney amúgy is szereti a Szalmakalaposokat, mert Zorot is "megvédte" anno meg, ahogy kivettem Luffy miatt is sírt a háború alatt. Benne volt az Animeben, de a mangában nem tudom hogy benne van-e, nincs most kedvem azt is ki keresni.

Luffy beígért egy harcot Smokernek, de nem tudom, hogy milyen eséllyel indulna a kicsiny tengerész. Elvégre 2 évvel ezelőtt is csak a fegyvere és a logia képessége miatt ért valamit Monkey-Chan ellen. Most meg képes Hakit használni, és már a Gear Third használatától sem megy össze és még a megfigyelés színét nem is említettem...

Amúgy, ha most legyőznék Doflamingot akkor elképzelhető, hogy kiderülne egy-két információ 2 évvel ezelőtti Luffy incidensről(pl. Gecko Moria ügy  vagy az Impel Downba való be és kitörés)? Nem tartom kizártnak, hogy ebben Joker keze is benne volt. Tovább nőne a vérdíja és Kid meg még pipább lenne rá. smirksweat
Amit a legjobban várok, az az új plakátok. Nem mondom, hogy kié érdekel legjobban, mert nem tudnék választani Nevet.
Choppernek lesz a legnagyobb %-os növekedés ikszdé 50 Belit nem lesz nehéz megsokszorozni Nevet. Feltételezem mindenkinek meghaladja majd a vérdíja a 60 milliót lehet, hogy még a 100at is.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #1703 Dátum: 12 dec 03, 17:49:10 »

Igen, a Bonney-s kérdésben csak eljátszadoztam a gondolattal. Mosolyog Miután valahol azt olvastam, hogy Oda azt nyilatkozta, hogy az utolsó csapattag nő lesz + olyasvalaki akit még timeskip előtt megismertünk (fogalmam sincs merre olvastam már, amennyi külföldi oldal szóbajöhet, meg amúgy nem adok túl sok kreditet az ilyen dolgoknak, viszont a gondolattal labdázni még nem bűn), akkor belegondoltam egy kicsit a lehetőségekbe és a felsorakoztatott nevek közül őt esélyesnek is - sőt még jófejnek is tartottam. Plusz ha figyelembe vesszük azt, hogy a pár oldalas, kíváncsiságot felkorbácsoló titokzatos részek (mint amilyen Bonney elfogása is volt) a végén mindig a Szalmakalaposokhoz köthetőek. Így esélyt adva annak, hogy Bonney és a csapat a jövőben valahol kontaktusba kerüljenek...azt viszont már nem tudom, hogy miként viszonyulna a csapathoz, hisz csak Zoroval láttuk (ott viszont megmentette az életét). Nekem mindenképpen érdekes lenne látni őt Luffyékkal, plusz  legénysége (már elméletben) már amúgy sincs.
Naplózva
alig33
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1704 Dátum: 12 dec 04, 18:09:12 »

Amúgy Law vágása epic volt meg minden de gondoljatok bele hogy mivel szét vágta az egész labort így be fog ömleni a gáz és mind meghalnak xD Persze majd kitalálnak valamit de az én verzióm jobb Nevet Na mind1 csak ez jutott eszembe így hirtelen xD Várom már a kövi részt...
Naplózva

"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1705 Dátum: 12 dec 04, 19:24:36 »

A halált kizárhatod a lehetőségek közül Nevet  Persze lesz aki benne ragad a felhőben, de főszereplőink biztosan nem. A másik opció, hogy Law és Chopper kitalálnak vmi ellenszert néhány emberke megvizsgálása után.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1706 Dátum: 12 dec 04, 20:36:57 »

Law karakterét egyre jobban bírom , remélem a jövőben állandó szereplő lesz .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1707 Dátum: 12 dec 04, 20:53:38 »

Számomra továbbra is rejtélyes karakter. Nem bízom benne. Bármit kinézek még belőle. Jobban megkell majd még ismerni. Amúgy teljesen semleges számomra. Csapatba nem illik bele, de szerintem ezzel Oda is tisztában van.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1708 Dátum: 12 dec 04, 21:04:37 »

Az lehet , hogy rejtélyes , sőt gyanús . Valószínű hogy árulás lesz .
Az Újvilág egyik fejének ilyen könnyedén beszólt , mint ahogy Luffy Bigmamnak . Ha a többi nova is ilyen megmozdulásokat tesz akkor valószínűleg az egész Újvilág egy háborús övezet lesz .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1709 Dátum: 12 dec 04, 21:10:39 »

Szeretném azért, ha elsőnek Akainut és tengerészetet zárnánk rövidre. Elviselném, ha Luffy vissza rugdalná a seggüket a grand line első felére:D Remélem ez lesz az új világ első felének kalandos története:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins