Köszi
Ez nekem 10 pontból 7 pontot ért(nem vagyok nagy Law rajongó). Amúgy meg a Szalmakalaposok szinte még semmit nem csináltak, csak Luffy mutatott valamit azt is még a Gyojin Arc-ban, amikor a sziget méretű Noah-t lezúzza (remélem nem csak annyit tanult 2 év alatt és ebből 1,5 év az egyik legnagyobb legenda, Rayleigh mellett telt el).
De azért a vágás szép volt.
Én is szívesen látnám Bonneyt Mugiwara zászló alatt(így Jinbeiel meg is lenne az áhított 10 fős legénység).
Az utolsó szereplése...
http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/595/11Gondolom az Impel Down-ba vitte Sakazuki. Luffynak legalább felidéződne pár emlék, ha ki akarnák szabadítani...
Bonney amúgy is szereti a Szalmakalaposokat, mert Zorot is "megvédte" anno meg, ahogy kivettem Luffy miatt is sírt a háború alatt. Benne volt az Animeben, de a mangában nem tudom hogy benne van-e, nincs most kedvem azt is ki keresni.
Luffy beígért egy harcot Smokernek, de nem tudom, hogy milyen eséllyel indulna a kicsiny tengerész. Elvégre 2 évvel ezelőtt is csak a fegyvere és a logia képessége miatt ért valamit Monkey-Chan ellen. Most meg képes Hakit használni, és már a Gear Third használatától sem megy össze és még a megfigyelés színét nem is említettem...
Amúgy, ha most legyőznék Doflamingot akkor elképzelhető, hogy kiderülne egy-két információ 2 évvel ezelőtti Luffy incidensről(pl. Gecko Moria ügy vagy az Impel Downba való be és kitörés)? Nem tartom kizártnak, hogy ebben Joker keze is benne volt. Tovább nőne a vérdíja és Kid meg még pipább lenne rá.
Amit a legjobban várok, az az új plakátok. Nem mondom, hogy kié érdekel legjobban, mert nem tudnék választani
.
Choppernek lesz a legnagyobb %-os növekedés
50 Belit nem lesz nehéz megsokszorozni
. Feltételezem mindenkinek meghaladja majd a vérdíja a 60 milliót lehet, hogy még a 100at is.