24 nov 16, 05:44:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112374 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
baton
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1410 Dátum: 12 aug 12, 09:05:47 »

Bizony-bizony érdekes volt a fejezet. Viszont így jövőhéten nem lesz valószínű:\
Igazad lehet, elvégre illik "kisebb" falatokkal kezdeni Ördögi
De végre... elindulnak az események most hogy összegyűlt mindenki bow
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1411 Dátum: 12 aug 12, 12:42:09 »

én azért nem bíztam ebbe a csodás megmenekülésbe. Túl erősek mondjuk hogy csak úgy elkapják őket. De bíztam zoroba meg a többiekbe hogy kivágják őket...De továbbra sem értem ezek: kid, hawkins, apo hogyan maradtak életbe az újvilágba, mikor gyakorlatilag gyengébbek voltak mint mugiwaráék. (2 csapat együtt győzött le egy pacifistát míg luffyék egyedül)

egy kis más: ez a kairoseki csak a gyümölcs erejét szívja el, vagy elgyengíti a gyümölcs használót mint pl supermant a kriptonit? és ha ez így is van, franky mért nem törte szét super human erejével? egy cyborg ereje elméletben többtízszer nagyobb egy átlagemberének  Pojén.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1412 Dátum: 12 aug 12, 12:52:42 »

Ha jól emlékszem akkor gyengíti a gyümölcs használóját is.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1413 Dátum: 12 aug 12, 13:25:33 »

Már untam, hogy a fél fórum temeti a One Piecet Nevet Aki ezek után is szidja, az 'enyhén' elfogult.
Killer nemhogy nem hagyta el Kiddet, de nélküle szerintem már rég legyilkolták volna egymást azok 3an xD Szerencsétlennek nem lehet könnyű dolga ilyen kapitány mellett, aki még mindig a maga egyik legjobb arca.

Law eszében sem csalódtam, volt annyi előrelátása, hogy bekészítette a láncokat. Nagyon hasznos skillje van, és jól is használja ki a képességeit, néhány másik szereplővel ellentétben. A szívével persze nagy valószínűséggel még meg fogják még szívatni, de nem kell félteni.

Smoker végül mindig Luffy oldalán végzi xD Lassan már tiszteletbeli tag lesz. A Tashigi-Zoro találkozás lehet még érdekes.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 12, 13:28:51 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1414 Dátum: 12 aug 12, 13:34:54 »

http://www.mangareader.net/one-piece/677/15

Erről az oldalról nekem az Impel Down-i kép jutott az eszembe, mikor mutatták, hogy összeállt a Fox River-i Nyolcak csapata XDDD KEgyetlen jó Nevet
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1415 Dátum: 12 aug 12, 13:40:24 »

Na ez tényleg egy jó rész volt. Na most Kid keménykedhet, hogy nagyobb a vérdíja, mint Luffy-é.  >.<#  Bár a kinézetén eléggé meglepődtem. De nem csak az övén, mivel Killer, mintha egy picit gyúrt volna, nem?  Nevet

Érdekes ez a hármas szövetség, de a Luffy-Law szövetség még mindig erősebb. Nevet
Bár, hogy a két szövetséges csapat össze fog csapni? Elképzelhető és jó ötletnek is tartom.

Smoker tényleg mindig Luffy oldalán köt ki. ikszdé És be kell látni, hogy Oda Tashigi-chan-t is eléggé "jól" megrajzolta. Nevet

Law esze és képessége az egyik legerősebb karakterré teszi őt. Itt az ideje, hogy visszavágjanak CC-nek. Valószínűnek tartom, hogy most Luffy csúnyán el fogja kalapálni. Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1416 Dátum: 12 aug 12, 13:56:07 »

Luffy már múltkor is elkalapálta volna, ha nincs az a fránya levegő-elvonás... de ezt most kiegyensúlyozza Law skillje:
ha CC elvonja valaki környékérő az oxigént, ő visszateleportálhatja azt akár egy másik szobából is.

szerk: csak most látom a Tapi által linkelt képen, hogy szerencsétlen Luffy még mínusz 25 fokban is szandiban nyomul xD
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 13, 11:07:41 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #1417 Dátum: 12 aug 12, 14:48:39 »

Azért kicsit megdobhatta volna a vérdíjukat a kormány. Basilnak vártam valami 400 millió körüli értéket, erre csak 320 misi.. ahhoz képest, hogy megjósolja mikor mi történik, és majdnem halhatatlan, ez "kicsit" kevés. Killer feje sem ér sokkal többet a kormánynak a két év után (105.000.000 Belly volt az első ismert vérdíjja, ugye?),  és Kid sem szaladt túlságosan előre. Sajnálom, hogy nem nyomta feljebb a vérdíjukat Oda (tekintve, hogy Luffy a CP9 legyőzéséért 200 misis emelést kapott.. jó isten, ezek semmit sem csináltak a két év alatt...).

Óriási pozitívum, hogy a gyerekeket egy képkocka erejére sem vágta be Oda. Ha mégis, akkor hála az égnek nem vettem észre, ne rontsátok el az örömömet Mosolyog

Nem mondanám, hogy olyan "hűdejó" ez a fejezet, de azt sem, hogy rossz. Örülök neki, hogy Oda kezd visszatérni a régi formájába, remélem nem esik vissza.
Naplózva
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1418 Dátum: 12 aug 12, 15:40:08 »

Hát azért Kid-nek rádobtak 155 millát. Nem rossz az szerintem. Nem mondták, hogy olyan hű de nagy dolgokat tettek volna a két év alatt. Luffy-éknak azért szaladt fel hirtelen annyira a vérdíjuk, mert állandóan a kormánnyal és a tengerészettel csesztek ki.

Bár nemsokára remélem lesz emelkedése a vérdíjaknak. Hiszen a csapat néhány tagja már tényleg a nagyágyúk közé tartozik. Luffy még legalább egy 100-at kaphatna, Zoro-nak megdobhatnák vagy 300 millára és Sanji is megérdemelne legalább 200 milliót. A többiek vérdíja is növekedhetne. Az én elképzelésem szerint Robinnak 100 millió, Franky-nak 80 millió, Usoppnak 50 millió, Naminak 35 millió, Brooknak 60 millió, Choppernek pedig 55 millió.
Ez szerintem nagyjából reális lenne. Bár max akkor kapnának ekkora emelést ha elpusztítanák a Tengerészeti Főhadiszállást. Bár ha levernek egy Yonku-t akkor is meglehet. Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1419 Dátum: 12 aug 12, 15:52:07 »

390.000.000 Belly-re emlékeztem, de mint kiderült, csak 315 volt. Akkor Kid kapott elfogadható emelést a 2 év alatt, a többiek meg nem.
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #1420 Dátum: 12 aug 12, 15:56:42 »

Úgy látszik, az újvilágban a kalózszövetségek jelentik a továbblépés útját. Nem lennék meglepve, ha valahol létezne egy X Drake, Bege, Urogue, Bonney szövetség is.
A vérdíjak emelkedésén én nem lepődtem meg. Ezek már amúgy is jelzésértékűek csak (nem valószínű, hogy jön egy olyan kalózvadász, aki több száz millió belit érő kalózokat szállítana rendszeresen) De nyilván, ha egy rettegett Yonku egyik embere (Pekoms) 2 fajta hakival és zoan ördöggyümölccsel 330 milliót ér, akkor Kid 470 milliója bőven reálisnak mondható. (Az újvilágban a kalózok szerintem önmagukat "szabályozzák" a területszerzés és a hatalmi egyensúly fenntartása miatt)
Amúgy Luffyék vérdíja most még nem fog emelkedni szerintem. (és szerintem Jinbei is azért nem csatlakozott Luffy-ékhoz, mert hogy nézett volna már ki, hogy az ő vérdíja magasabb, mint a kapitányé)
Naplózva
Bloodrux
Gennin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #1421 Dátum: 12 aug 12, 16:10:34 »

a csapat jövőbeli vérdíjáról az elképzelésem ez:
Luffy: 500.000.000
Zoro: 380.000.000
Nami: 50.000.000
Usopp: 80.000.000
Sanji: 170.000.000
Chopper: 10.000.000
Robin: 110.000.000
Franky: 60.000.000
Brook: 50.000.000

Szerintem kb ilyenek lesznek az "árak" ezután az arc után Nevet  Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1422 Dátum: 12 aug 12, 16:26:02 »

Ez a vérdíj dolog szerepelt már valamelyik korábbi mangában is és ott elmondták, hogy egy bizonyos értéken felül már nagyon nehezen megy felfelé az a vérdíj. Következtetésképpen ilyen szinten már nagyon keveset és apró mértékben fog emelkedni mindegyiküknek az értéke.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1423 Dátum: 12 aug 12, 16:46:25 »

Azért azt se felejtsük el, hogy Kid és Hawkins ismereteink szerint Kaidou-val és Big Mammal szórakázott az elmúlt két évben, amiért nem feltétlenül járna emelés... ugyanis ha kalózok gyengítik a Yonkou-t, aki felett nem rendelkezik semmiféle hatalommal a Tengerészet, azért kitüntetés járna, bakker xDDD nem vérdíj emelés xDDD Kid talán azért nőtt ennyit vérdíjban, mert embereket kínzott, mint ahogy azt az időugrás előtt láthattuk azon a szigeten, ahol először járt az Újvilágban.

Luffy-ék vérdíját akkor osztották ki, mikor Arlongot legyőzték -> a Tengerészet "csicskása" volt, a cinkosa rendelte el a vérdíjat.
Utána Arabasta után növeltek -> miután legyőzték a Shichibukai-t, Crocodile-t -> aki elvileg a Tengerészettel kötött alku miatt nem átlagos folyami kalóz.
Aztán Enies Lobby-nál emeltek -> ez nem kérdéses, miért
Majd Luffy vérdíja megugrott Impel Down és Marineford után -> ez sem kérdéses xDDD

Itt max Vergo leveréséért kaphatnának emelést, mivel ő a tengerész manager, habár ő is olyan, mint annó Crocodile, hogy elvileg nem tehetne ilyet, mégis tesz.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1424 Dátum: 12 aug 12, 17:35:08 »

Zoro első vérdíjának oka is Daz Bones és a 100 fejvadász legyőzése volt, azok sem tartoztak a tengerészethez, mégis kapott értük 60 misit Zoro.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins