24 nov 16, 09:31:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1112560 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1365 Dátum: 12 júl 14, 14:11:09 »

Akkor majd én kiállok melletted, Ikariam.
Tényleg nem úgy indította ezt az aprócska kis vitát, hogy számon kérte volna a hobbin alapuló munkádat, Tapi. Nekem is feltűnt, hogy egy ideje nincs magyar One Piece manga, és szintén nagyon várom. Csak ugye a Naruto manga mellett hozzászoktunk a heti egy manga fejezethez. El lettünk kényeztetve, sajna.
Tudjuk, hogy ingyenesen készíted, tudjuk, hogy a saját szabadidődet "pazarlod" sok más emberre. Ezt senki sem vonta kétségbe.
Azonban...
Lehet, hogy egyesek elfelejtik, hogy TE teszel szívességet, önzetlenül másoknak. De ezt ne felejtsd el te magad sem, Tapi! Mosolyog
Tudom, egy Köszönöm bármikor jól esik az embernek. De azért azt te sem várhatod el, hogy minden egyes alkalommal, mindenki köszönetet mondjon. Ez egy fórum.

Isten ments, hogy kioktassalak. Ugyanannyira objektív vagyok, mint te. Főleg, hogy te is mérleg vagy. Mosolyog Béke!
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1366 Dátum: 12 júl 14, 23:56:49 »

Jól mondod, Dani. Én teszek szívességet másoknak puszta önzetlenséggel. Csak mikor tényleg 40 ember kérdezi meg különböző helyeken, akkor számomra abból a 40-ből 38 ismeretlen név, hiszen egy fél kommentet se írt az OPfan indulása óta. Tévedés ne essék, nem várom el, hogy írjon. De akkor türelemmel várjon. Anyám egyik mondását idézném: aki nem segít, az legalább ne hátráltasson. Holnap neki fogok állni, és kész. Pont. Vita lezárva, OFFot befejeztük.
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #1367 Dátum: 12 júl 15, 00:07:45 »

Nem tudom h jó helyre írom e de lene 1 kérdésem.
Jelenleg hány évesek is a ők 9-en?---a két évet is beleszámitva.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1368 Dátum: 12 júl 15, 00:23:29 »

Összesen?Nevet

Amúgy:  Nami: 20  Sanji, Zoro: 21 Luffy, Usopp:19 Robin: 30 Brook: 90 Franky: 36 Chopper: 17
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1369 Dátum: 12 júl 18, 14:49:59 »

de az vicces hogy a történet kezdetén volt 17luffy, és ha nem is vesszük a két évet; akkor is eltelt szerintem egy év minimum. (annak ellenére hogy a fillereket nem adjuk hozzá)

ja amúgy ms-en azt írják nincs a héten manga, gondoltam megosztom veletek!
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1370 Dátum: 12 júl 18, 15:27:42 »

Ja, amúgy OnePieceFanon is azt írtam, hogy nincs a héten manga, hétfőn megosztottam veletek Mosolyog
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1371 Dátum: 12 júl 25, 01:49:10 »

Remélem nincs igazam, de olasz one piece-esek szerint nem lesz a héten manga.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1372 Dátum: 12 júl 25, 09:19:07 »

A spoiler leírás már kikerült, bemásolom a spoiler topicba ^^
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1373 Dátum: 12 júl 25, 11:46:51 »

Akkor megnyugodtam:D így még is csak szebb ez a szerdai nap.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1374 Dátum: 12 júl 25, 13:08:18 »

Végre kint (igaz MR-en van még csak) az új fejezet: http://www.mangareader.net/one-piece/675
Fele fejezet nem nagyon érdekelt, mert az óriás kölykökről szólt, viszont újabb rejtélyes alakok bukkantak fel az Újvilág különböző pontjainál, ami jó Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 13:10:27 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
baton
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1375 Dátum: 12 júl 25, 14:20:59 »

Hát ez a fejezet sem olyan lett amire számítottam Szomorú  Reméltem hogy a hét kihagyás után valami kis ütős fejezetet kapunk... Túl sok oldal szól a gyerekekről, igazán bele csaphatnának már a lecsóba.. s mivel den den musin keresztül figyelik a szigetet jópáran.. megtudná a világ hogy mennyit fejlődtek... remélem nem kell már sokat várni a harcokra vagy valami izgalmasabb történésre.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1376 Dátum: 12 júl 25, 14:45:42 »

Viszont láthanyjuk CC baromságait is Nevet Igazán új arcai voltak ebben a fejezetben. Nem éppen a "legéretteb főellenség" mivoltát láttuk.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1377 Dátum: 12 júl 29, 13:57:38 »

Nem volt rossz fejezet. Az elején nem kellett volna annyi oldalt a gyerekekre pazarolni. Az még negatívum volt a fejezetbe számomra, hogy Caesar elísmerte, hogy gyengébb Law-nál.
Cukros bá fejein szakadtam. ikszdé Kiváncsi leszek mi sül ki ebből mert Smiley nem nagyon hallgat rá.

A 67. kötet borítója se lett rossz, de Law és a Cool testvérek rajta lehettek volna.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #1378 Dátum: 12 júl 29, 15:33:57 »

Kövi borítón tuti rajta lesznek. Mosolyog Ezen még CC is csak a gáz halmazállapotában fedezhető fel. Amin mellesleg lesokkoltam, hogy VÖRÖS. Wátdöfákk
Kék/szürke/zöld árnyalatok között vizuáltam...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1379 Dátum: 12 júl 31, 18:18:54 »

Vörös? Az kár, én örültem volna a fehérnek/világosszürkének. Bár a szarvakkal meg a fekete hajjal jó kis ördögös beütése lesz. Képet hol találom?

675: a gyerekek nem érdekelnek, de azon meglepődtem, hogy Law volt olyan hülye, hogy odaadja a mesternek a szívét. Igaz, aki mer az nyer, de ez nem jött össze.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins