Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 12 máj 19, 12:34:10 » |
|
Az viszont vicces lenne, ha Law netán épp Shanks-ot szemelte ki célpontnak...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 12 máj 19, 12:40:47 » |
|
Akkor biztos, hogy Luffy megcsapkodná Law-t vagy ilyesmi, de az tuti, hogy nem menne bele az egyességbe
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 12 máj 19, 14:51:09 » |
|
Law nem se nem vak, se nem hülye, így szerintem Marinefordnál leszűrte, hogy Shank és Luffy elég jóban vannak
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 12 máj 19, 15:13:24 » |
|
Igazából, ha bele is mennek az egyességbe, akkor is a részleteket az Usopp-Sanji-Nami-Franky bizottsággal meg kell dumálnia, mert Luffynak bőven elég annyi, hogy rendben, és csapjunk bele, de biztosan egy szavát nem fogja megérteni Traffy-nak:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 12 máj 19, 16:12:30 » |
|
Nem véletlen, hogy ott van vele Nami (Franky testében), ő csak elég okos és ravasz, hogy figyeljen a részletekre is
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 12 máj 19, 19:48:49 » |
|
A magyar fordítás várhatóan késni fog, mert sokkal nehezebb PS-elni fekvőgipsszel a lábamon O_o úgyhogy türelem, majd érkezik valamikor a holnapi anime rész után ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 12 máj 22, 14:59:29 » |
|
Na de legalább már az is kiderült, hogy hogyan ütötték ki Zoroékat ezek a nyomi fivérek. Ha szemtől szembe támadtak volna nem lett volna esélyük, de így gázzal kiütni őket nem lehetett nagyon nehéz. Azt remélem, hogy lesz még legalább egy valaki a csapatból, aki tud majd haki-t használni. Király lenne ha Zoronak is meglenne a király akarata. Ez kb olyan lenne mint a Gold D. Roger csapatának esetében, hogy Raleigh-nek is van. Plusz még Sanjinak lenne jó a haki. Sokat dobna az erején és jól is állna neki a használata. Szerintem itt a Újvilágban már olyan erős ellenfelek vannak, hogy jól jönne ha a csapatban lenne még egy-két haki használó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kocacica8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 12 máj 22, 15:21:10 » |
|
Ha azt nézzük, hogy Zoro és Sanji is elsőre vágta anno, hogy Luffy a király akaratát használja, akkor nem kizárt, hogy a fegyver színét mindketten tudják használni, de a reakcióból az is kiderül, hogy nem képesek a király akaratára, mert szerintem próbálkoztak hakit tanulni ők is. Persze csak ha idejük engedte a kemény edzés alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 12 máj 22, 16:32:00 » |
|
Több mint valószínű hogy lesz a csapatban még haki használó. Ha nem is most rögtön, de az útjuk során kifejlődhet még bennük. Ezalatt értem mondjuk, ha esetleg elnéznek Wano-ba akkor zoro sanszos, hogy tanul/mutat vmit. A másik, hogy Roger csapata sem hiszem, hogy egyből olyan erősek lettek volna már induláskor, mint amikor meghódították a grand line-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 12 máj 22, 17:25:50 » |
|
Ha lesz még valaki, akkor már az edzős szigeten el kellett, hogy kezdje a tanulmányait, útjuk során már túl késő lenne (2 év kellett, hogy Luffy egy gyenge Hakit megtanuljon használni, pedig mondhatjuk, hogy messze az övé a legnagyobb akaraterő az egész csapatból). De ha engem kérdeztek, akkor alternatív megoldásokhoz fog nyúlni Oda... remélem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 12 máj 22, 22:39:47 » |
|
Zoro a legesélyesebb, hogy valamelyik "színt" használni tudja. Ha abból indulunk ki, hogy a mestere (Mihawk) évekig egy igen erős Haki használóval párbajozott és győzött (Shanks), valamennyi biztos, hogy ragadt rá. Az akaratereje már így is kb. Luffy szintjén van.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 12 máj 23, 14:18:43 » |
|
hát kiderült hogy sanji és zoro is használják a hakit. Szerintem a fegyverzet színével bírnak még csak jelenleg, az észleléssel biztos nem, mert akkor a 2 yetit lenyomták volna, de erősen esélyes lesz lesz a másik 2 haki elsajátítása a közeljövőben. Érdekes hogy nemhangzott el a yonku neve, de az biztos hogy nem shanks, vagy mégis Ő? Aztmondja nem megölni akarja, csak elvenni a címét ha jól vettem ki. Legnagyobb volt ahogy usopp ráültette law fejére choppert, majd'elájultam
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
naomi69
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 12 máj 23, 14:53:12 » |
|
Hát yonko-k közül Shanks ugye kilőve. Marad Kaido, Charlotte Linlin és Marshall D. Teach. Kaidoról nem tudunk szinte semmit, Teachre Luffy tuti ráizgult volna Ace miatt, így marad Big Mom...
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 12 máj 23, 15:15:22 » |
|
Oda ismét egy 10/10es fejezettel ajándékozott meg minket xDD Law arcjátékát külön érdemes volt figyelni: előtte, valamint utána xD Ha kicsit idegesebb típus lenne, már habzó szájjal támadt volna Luffyékra, én leglábbis már vártam tőle egy idegbetegebb reakciót, mint a lefagyás. Na de asszem lesz ideje megszokni őket. xDD Hogy Zoro meg Sanji hakihasználó, az nem túl nagy meglepetés, de azért jó, hogy kaptunk rá egy megerősítést. Azok az izék meg a végén kissé toxikusnak tűnetek.. Magellán powaa xD De Luffy már immúnis a mérgekre, ennyi haszna legalább volt Impel Downból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 15:16:32 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|