Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1140 Dátum: 12 máj 16, 20:14:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1141 Dátum: 12 máj 16, 20:31:33 » |
|
Vééégre, a végtelenül unalmas Punk Hazard részek tartalmaznak olyan dolgot is, ami előremozdítja a sztori fő szálát. Trafalguy nagyon jó ütlettel állt elő, hogy ő és Luffy kössenek szövetséget a Yonkou ellen. Szerintem ez lesz a kulcs, amivel beveszik az újvilágot, majd végül Luffy és Law fognak végső versenyt futni a One Pieceért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1142 Dátum: 12 máj 16, 20:33:10 » |
|
Ez überállat fejezet volt  Szerintem nem fogja elfogadni Luffy Law ajánlatát, nem lenne hozzá méltó, meg nem is így ismertük meg.
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1143 Dátum: 12 máj 16, 20:44:01 » |
|
muhaha, ez a két csicska meglett fingatva, nemértem hogy verték el zorot meg sanjit. megint jönnek it t a bakik hogy gumi fogával eltöri/harapja a fagyott acél láncokat  végre jönnek az izgalmak és fokozódnak, mikor már minden más manga leengedett  szerintem elfogadja az ajánlatát, mivel tartozik neki az életével, meg mert azért bírja! (főleg ha big mom az, ha shanks pl akkor felejtős; de shanksról nyilván tudja hogy a spanja law, mivel Ő segítségével mentették ki marinefordból)
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1144 Dátum: 12 máj 16, 20:52:05 » |
|
Akartam valami frappáns szinonímát a 'babazsír-mega-meta-atom-feka-flash-király'-ra, de igazából az a lényeg, hogy nagyon jó volt  Law-ot eddig is bírtam, de ez fokozódni látszik, a végén az az evil mosoly nagyot üt. Luffy... én igazán örülnék, ha elfogadná a dolgot. Eddig amíg 'kicsibe' játszottak, persze, hogy elboldogultak egyedül is, de most már nem lenne rossz, ha szövetkeznének egyszer-kétszer, mit a 'felnőttek'. Law erre pont jó ember: okos, erős, hírhedt és tudjuk róla, hogy nem 'gonosz'. Luffy meg tényleg tartozik neki. Shankson kívül szerintem bármelyik Yonkonak örömmel neki megy, de most Big Mom van soron a Gyojin-szigetes dolgog miatt. BB még szerintem is korai, és bár sztm Luffy őt csapná le legszívesebben Akainu mellett, Law nem hiszem, hogy meg merné kockáztatni. Ki tudja, a room hat-e logiahaszálóra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 21:01:46 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1145 Dátum: 12 máj 16, 21:09:32 » |
|
Miután Law és Smoker összecsapott, akkor láthattuk, hogy azért elég jól elbánik egy Logia használóval, meg különben is, ott van Luffy, a Logia használók most már semmik neki 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1146 Dátum: 12 máj 16, 21:11:09 » |
|
logia használok sehol sincsenek lawhoz, smoker talán felöklendezte a gyümölcsét?  simán kivette a szívét... szerintem nagyon jó észlelés hakival talán kilehet térni, de nem 100. az a baj luffy olyan erősítést kapott kb, a timeskip előtti összes karakter lebontaná, legyen az logia vagy nem. Nyilván azok is meglettek erősítve. Örülnék ha összecsapna valami yonkuval, és megtörné mint a láncot a szájában  ja beiis előztek mindig mostmár nem törlök muhahaha!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1147 Dátum: 12 máj 16, 21:45:00 » |
|
Még szép, hogy nincsenek sehol hozzá képest. Law azért egy elég fontos szereplővé vált a történetben. Viszont lesznek itt olyanok akik nem csak logiával fognak rendelkezni hanem hakival is. Tehát Law sem lesz olyan erős a sima gyümölcsével még ha most erősnek is tűnik. Messze még az One Piece.
Jó kis rész volt. Mint kiderült ezek a jeti tesók gázt lőnek. Így nem csoda ha semmi perc alatt kifeküdtek Zoroék. Meg is lepett meg nem is Law tevékenysége. Néhány cselekedete után most tényleg nem tudom hányadán állunk vele, de azért a vége kicsit világosított a helyzetén. Remélem, hogy Luffy nem köti magát hozzá esetleg csak addig míg kijutnak a szigetről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1148 Dátum: 12 máj 17, 13:29:45 » |
|
Egy szövetség létrejöhetne köztük , mivel azért sok erős ellenfél van még itt az új világba , a végén majd versenyezhetnének a One Piece-ért .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #1149 Dátum: 12 máj 17, 14:02:56 » |
|
Law elég lazának tűnik ahhoz hogy azt mondja, "Á vidd a cuccot tesó, én csak a balhéért csináltam!"
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1150 Dátum: 12 máj 17, 17:49:35 » |
|
Mondjuk azért abban van valami, hogy Luffy elfogadja Law ajánlatát, mivel megmentette az életét és Luffy bírja, de így már azt se tartom kizártnak (akár), hogy ő lesz a 10.tag. Bár ez még kétséges, de ki tudja, hogy ha azt nézzük, elfogadja aztán ahogy halad a történet, meg megkedvelik egymást és lehet örökre ott marad. Bár már orvos van a hajón, de azért egy ilyen emberrel még erősebb lenne a csapat, de hagyjuk, mert ez csak az én feltevésem, meg hát Shichibukai rangja van (bár sunyi és ravasz és csak felhasználta ezt a rangot ^^), de ki tudja, szó a mi szó, nagyon jó fejezet volt és már nagyon várom a következőt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1151 Dátum: 12 máj 17, 21:36:46 » |
|
hát ez sweet dream, hogy beálljon, mégis milyen erős lenne már a csapat? Amúgy szerintem lawnak megvan még a csapata, és eléggé szerette őket; ha beállna azokat nem hozhatná. engem most valamiért érdekelne, mit kapott/ért el Coby; meg hogy vajon aokiji a környéken nyalogatja még a sebeit?
Most akadtam rajta fenn, hogy aztmondja 2 út van, bár Kid szerintem volt akkora király hogy érkezése után nekiment mindenkinek, holott Ő jóval gyengébb volt timeskip előtt szerintem mint law vagy luffy. képessége semmit ért volna egy gear 2 luffy ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1152 Dátum: 12 máj 18, 00:05:38 » |
|
Law nem hiszem, hogy bármikor is be fog állni Luffy-ék közé, hiszen nemrégiben láthattuk, hogy nem fogad el sem parancsot, és nem is tűri, hogy megmondják neki mit csináljon. Law tiszta Luffy, csak talán hidegebb fejjel. Zorro és Sanji valamivel engedékenyebb ilyen téren, és tűrik Luffyt, de Law nem hiszem, hogy elfogadná a ranglétre pozíciót 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1153 Dátum: 12 máj 18, 06:03:46 » |
|
Javítsatok ki ha tévednék, de Kid mintha összecsapott volna Kaidou-val, nem? Ezek szerint ő sem hódolt be senkinek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Scratchmen
Gennin
Nem elérhető
Szupernova
|
 |
« Válasz #1154 Dátum: 12 máj 18, 08:18:15 » |
|
Kid Big Mom hajóit sülyesztette el. Ezt Mom két csatlósa említette még a Gyojin arc végén. Kaidoval pedig X-Drake akasztotta össze a bajszát még a timeskip előtt  Szerintem, ha a történet menetét nézzük, akkor Big Mom kell hogy legyen a célpont, akit Law kinézett magának. Luffy amúgy is hadat üzent neki gyakorlatilag, ha Law megemlíti a nevét, akkor valószínűleg minden további nélkül igent fog mondani a szövetségre. Bár tudjuk milyen Luffy, szóval 100%-ra semmiben se lehetünk biztosak vele kapcsolatban 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 18, 08:19:42 írta Scratchmen »
|
Naplózva
|
|
|
|
|