Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1125 Dátum: 12 máj 12, 18:57:45 » |
|
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan jutottál el erre az elméletre, Jutsu_Master? Elég érdekes feltételezés  Amiből már kezd elegem lenni, hogy a két Jeti testvérnek még mindig nem láttuk rendesen az arcát, ez már idegesít egy picit. Eggyik angol fórumon láttam olyan topicot hogy sabo=trafalgar law, gondoltam megkérdezem hogy nektek erről mi a véleményetek. Viszont most hogy így mondjátok valóban különbözik a két karakter, de azért remélem hogy Sabo is benne lesz majd még, mert kiváncsi vagyok mi lett a kölyökből:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1126 Dátum: 12 máj 12, 20:57:18 » |
|
Tapion: az a kép hol található? Érdekelne pl.: Kidd, kicsiben és cukiban xD Én a 666.fejezetben azt hittem, hogy felbukkan egy zona típusú sátán gyümölcs, és lesz még egy ellenfelünk az eddigiek mellett. 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1128 Dátum: 12 máj 12, 21:04:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1129 Dátum: 12 máj 13, 00:32:04 » |
|
Hát ezeket meg kell zabálni xD Ezek melyik bookba vannak? A Supernovás: ~ Law ---->úgy néz ki, mint ID-ban a 3 szint denevérszárnyas őre. De mint látom, a kalap-effekt nála is megvan. ~ X-Drake -->először csodálkoztam,hogy ki ez a tengerészt-fanboy:D ~ Kidd  ~ azt tudom,hogy 108 milla (volt) a vérdíja, meg hogy ki ez, de a nevét nem:D A Shichibukais: ~ Mihawk -->tök olyan mint most, csak cukibb xD És ez a fej a mini kardforgatóknál úgy tűnik, kötelező. ~ Moria -->mint egy játékbaba ~Crocodile....?  Őt volt a legnehezebb kitalálni. Kicsit olyan,mint az Ace-Mihawk hibrid. Meg érdekelne,honnan van az a heg rajta. ~ kizárásos alapon (is) ez Kuma, de akkor DAFUQ??! Festeti a haját, vagy mi? ~ Doflamingo-chwaan ~ Usopp..akarom mondni BB, de először azt hittem, hogy Kuma (Y) Gyerek tengerészeti fejesek: http://www.kephost.com/images4/2012/5/13/1yowy1rbvxx99cnwa9fc.png Annyira tipikus miután leesett, kik ezek Akainunak már tényleg járna egy flashback, bár kép alapján sosem volt csillámpóni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 13, 16:52:35 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1130 Dátum: 12 máj 13, 00:47:44 » |
|
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan jutottál el erre az elméletre, Jutsu_Master? Elég érdekes feltételezés  Amiből már kezd elegem lenni, hogy a két Jeti testvérnek még mindig nem láttuk rendesen az arcát, ez már idegesít egy picit. Eggyik angol fórumon láttam olyan topicot hogy sabo=trafalgar law, gondoltam megkérdezem hogy nektek erről mi a véleményetek. Viszont most hogy így mondjátok valóban különbözik a két karakter, de azért remélem hogy Sabo is benne lesz majd még, mert kiváncsi vagyok mi lett a kölyökből:D Jó, hát az ilyen angol fórumoknak ne higgyél elég sok a fake hír ottan. 108 millásnak a neve, Urouge, itt egy link róla: http://onepiecefan.hu/viewpage.php?page_id=78#urougeA gyerek tengerészeti fejeseknél, aki a tigrisen ül az Garp?
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1131 Dátum: 12 máj 13, 00:54:27 » |
|
Én őt ismertem föl először  Azért sokat elmond, hogy inkább kalóznak néz ki, mint tengerésznek xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1132 Dátum: 12 máj 14, 10:53:41 » |
|
hát én arról ismerem fel hogy luffy imitátor, mellette sengoku, kizaru, akainu, aokiji, igazából lehet nem is ők azok de a jobb oldali ha nemis a jégember, eléggé nagyarc üveggel a kezébe  Ő, doflamingo, meg mihawk mekkora figurák lehettek már gyereknek xD
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1133 Dátum: 12 máj 16, 10:18:10 » |
|
Ha a spoilerek igazak, akkor igencsak fasza fejezet lesz ez a mostani, és a kövi arc überbrutál lesz. Spoiler: Law és Luffy az egyik Yonkou ellen szövetkezik? Nyilván Big Mamról lesz szó, aki feltehetőleg Lola anyja... Vagy Kaidou? Vagy Shanks? Mert akkor Luffy bedarálja Law-t. Teach-hez meg még korán van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #1134 Dátum: 12 máj 16, 17:05:39 » |
|
Tapion Tök mindegy hogy mi, de ha igaz a spoiler-edből valami akkor az eszméletlen király lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1136 Dátum: 12 máj 16, 17:56:50 » |
|
olasz alapján fordítjátok?  az respect. AMúgy kíváncsi vagyok mikor jön már az angol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #1137 Dátum: 12 máj 16, 17:59:15 » |
|
Köszönöm Tapion, én is nagyon bírlak! Próbálok ellenállni a kísértésnek, hogy megnézzem a spoilereket, erre bevágod ide, itt meg már -bárhogy küzdöttem- nem tudtam neki ellenállni, főleg ilyen felvezetés után  Viszont a helyedben vigyáznék, Hiei bőkezűen jutalmazza az ilyeneket  (vagy nem..) Amúgy miért van az, hogy az epic fejezeteket fordítják a legtovább?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 18:19:34 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1138 Dátum: 12 máj 16, 18:41:41 » |
|
Igazság szerint már kijött a fejezet, szóvalnem spoiler, amit írtam  az, hogy valaki nem tudja elolvasni nyelvtudási hiányosságai miatt, egyéni szoc. problem  Mert ennyi erővel spoilernek számít minden mindaddig, míg a magyar fordítás el nem készül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #1139 Dátum: 12 máj 16, 19:25:13 » |
|
Teljes mértékben igazad van, csak ha én írnám le így a dolgokat, akkor kapnék x napig terjedő ban-t  De ezen ne akadjunk fent, úgysem lesz sem rád, sem rám nézve további pozitív/negatív hatása a dolognak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|