25 máj 16, 04:10:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1214155 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #975 Dátum: 12 márc 07, 18:36:38 »

Ezen én is gondolkodtam, de sztm inkább ő használja ki a korményt mint fordítva. Na meg Smokerék reakciója sem azt sugalta, hogy a 'kormány kuyája' lett.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 19:07:26 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #976 Dátum: 12 márc 07, 18:45:21 »

A következő részben szerintem Luffy neve fel fog kerülni smoker és Law között. Érdekel, hogy ki mit reagál, mivel köztudott, hogy Law mentette meg Luffyt a háborúból. Smoker emiatt gondolom különösképp szereti Law-t Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #977 Dátum: 12 márc 07, 20:08:56 »

Lawról tudjuk, hogy nagyon jól használja a fejét. Ahogy látható, igyekszik meghúzni a háttérben magát és mások által kitaposott ösvényen haladni. Simán érdeke volt, hogy elvállalja ezt a szerepet a maga érdekében is. Nem volt ő annyira erős, hogy szembeszállhasson a haditengerészettel. Inkább választotta a biztonságot amíg meg nem erősödik igazán.
Naplózva
Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #978 Dátum: 12 márc 07, 20:30:23 »

~ A fejezet borítóján az nem a Jackson-imitátor Jango, aki folyton hipnozitálja magát? ikszdé Nagyon nagy lett azokkal az átszurkált plakátokkal xD

Ő Disco a Gr 1-es aukciós házból Nevet
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #979 Dátum: 12 márc 09, 17:12:16 »

Az kicsoda?  Hmm?

Most elolvastam megint, és iszonyúan élveztem, hogy rögtön betölt az oldal és még magyarul is vanxD Szóval arigato a fordításért és minden egyébért  Nevet
Law fejeit meg nagyon évleztam ismét xD Meg jobban átjöttek a szokásos beszólások is.

ui: am jó ötlet volt Lawot kitenni a főloldalra? Mm gondolom számított rá a legtöbb ember, de azért 'enyhe' spoiler ha az ember a csattanót várja  :smirksweat
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #980 Dátum: 12 márc 09, 17:23:05 »

Idézet
Tapion-sama - 2012.03.08. 22:33
Nem véletlenül teszünk ki időnként "túl spoileres" képeket. Ezzel talán a "csak animét nézek, mert én ugyan nem olvasok mangát" társaság is "felizgul" egy kicsit és hátha elkezd olvasni. Ha visszanézed, ez volt eddig a legerősebb képünk ^^

Ezt írtam oda hozzászólásban, ennél jobban és érthetőbben nem tudom elmagyarázni x)

----
Baffátok meg, a múlt heti Smoker-en miért nem akadt ki senki? XDDD Jó, asszony mondjuk kapásból Franky-nak nézte xDDDDDD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 17:24:14 írta Tapion D. sama » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #981 Dátum: 12 márc 09, 17:27:07 »

Disco még Luffy régi ellenfelének (Kulahadore) volt a társa.
Amúgy Law nagyon menőn van megcsinálva, tök faxa, ahogy kinézz Nevet
Nem hiszem, hogy lesz Law vs. Smoker (bár lehet), viszont Smoker vs. Luffy harc jobban elképzelhető.
De ami kérdéses, hogy ebben az arc-ban ki lesz a fő ellenség? Mert nekem még nem nagyon derül ki ez. Majd úgyis kiderül, viszont azok a kentaurok, amik ott a szigeten álltak elég érdekesek, meg a nagy árnyalak is, biztos erősek. Talán olyasféle bemelegítő ellenfelek Luffy-ék ellen Nevet

----------------------------------------------------------------------------------------
Tapion: az a szemüveg tényleg bezavarhat, kicsit Franky-s ikszdé ikszdé ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 17:28:52 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #982 Dátum: 12 márc 09, 17:31:57 »

1., samdav, Disco nem volt soha Klahadore ( vagyis Kuro kapitány ) társa. Az Jango volt. Disco a Sabaody-szigetvilágon az Emberi Aukciósház házigazdája volt. http://onepiece.wikia.com/wiki/Disco

2., Nos, hogy ki lesz a főgenyó... az jó kérdés, ugyanis szerintem az a gőzölgő valaki nem Law volt, tehát lennie kell ott valakinek, aki Law-val szövetkezett, vagy aki felette áll, ugyanis ez alapján ( http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/659/18 ) "Én sem fogok előjönni.", lennie kell ott még valakinek... szerintem. Vagy az angol fordítás hazudott és akkor mi is.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #983 Dátum: 12 márc 09, 17:45:49 »

~ Tapion-sama:
Asszem gyakorlnom kéne  visszaolvasás no jutsut xD De így már értem.
~ Pedig tök úgy nézett ki, mint Jango... vagy most jut szembe, ő már tengerész, nem?  Hmm?
~ Ez az arc tényleg érdekes lesz, lagalább 4 oldal áll egymással szemben: Luffyék, a tengerészek, a szamurájok, Law és a gázmaszkos arcok. Persze utóbbi kettő valszeg szövetséges, amíg át nem vágja az egyik a másik torkát.. A tengerészk nyílván Luffyt akarják, Luffyék a gázmaszosokat, a gázmaszkosok kb. mindekit, Law ki tudja mit, és a szamurájok meg Law-ot, csak nem tudnak róla.
Elképzelhető, hogy Luffyék észt vernek a helyiekbe (szamurájok, kentaurok, egyebek), és létrejön egy 'szövetség'. Smoker nem alkuszik, Law bárkinek nekimehet, de bárkivel tűzszünetet is köthet, de lehet csak röhögni fog a háttérban. Izgalams arcnak ígérkezik Nevet
  Ja és kíváncsi vagyok a Law-Luffy találkozóra... Mm  Luffy most lóg neki egy szívességgel, elvileg.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 17:47:38 írta Sabaku » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #984 Dátum: 12 márc 09, 17:50:42 »

Tapion: OMG, ezt kicsit benéztem ikszdé
Sabaku: kentaur képződményeket ki ne hagyd, ők is ellenfélnek számítanak Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #985 Dátum: 12 márc 09, 17:51:27 »

Őket a szamurájokhoz vettem, ha átolvasod alaposan Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #986 Dátum: 12 márc 09, 18:10:06 »

Átolvastam néhány külföldi oldalt, ott is rendesen mennek a találgatások:

1. feltevés:
Law kalózcsapatát Szív Kalózoknak hívják. Ezek után száz szívet elvisz a kormánynak, pöppet beteg. Viszont... elég titokzatos műtétet hajtott végre Luffy-n Marineford után. Mi van, ha a Démongyümölcs képessége segítségével kivágta Luffy szívét, és beültetett helyette valami mást? Ha a szamuráj életben maradt úgy, hogy 3 darabba vágta ( a fejét meg 8-ba xDDD ), akkor Luffy is élhet úgy, hogy a szíve Law yellow submarine-jában van... ne?
[ erre mondom én: érdekes lenne... Smoker átdöfi, Luffy meg se érzi, Law meg vigyorog egy tartállyal a kezében: "itt a szíve, ha azt akartad átdöfni, Füstifecske...! ]

2. feltevés:
A kentaurok főnöke nem más, mint Barnaszakáll, kivel Hawkins futott össze egy szigeten, majd veresége után ide menekült.
[erre mondom én: sok vizet nem zavarna...]

3. feltevés:
Ugyebár Oda megrajzolta a 11 szupernovát a time-skip után ( bocs, csak 10-et, Zoro nem volt rajta ) [ kép: http://img821.imageshack.us/img821/7370/supernovatimeskip.jpg ]. Egyesek azt vélték felfedezni, hogy Killer mellkasán egy saját Jolly Roger díszeleg, ami esetleg azt jelenti, hogy elszakadt volna Kidtől? A karján égési sebek láthatóak, Kid legénységében pedig van egy tűzokádó valami szerzet. Kid arca is megsérült, és az egyik karját is elveszítette... lehet, hogy tényleg volt egy harc közte és Killer között?
[erre mondom én: ki tudja? Per pillanat még nem lényeges infó]
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 18:11:23 írta Tapion D. sama » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #987 Dátum: 12 márc 09, 18:16:55 »

Az első feltevés:
Hát, lenne benne valami, de az nagyon beteg lenne o.O Így bármikor megölhetné Luffyt.
Mondjuk én sem hiszem, hogy Law ennyire előresunyult, na meg amit te mondtál (esetleg kicserélte egy random emebr szívével?). De én inkább azt modnom, hogy Law ha nem is jófejségből, de kíváncsiságból gyógyította meg Luffyt, mert érdekelte, hogy mit tesz ezután.
Ja, és erről az elméletről eszembe jutott ez meg ez a fanart o.0"

Második:
Nem hiszem, de nem is érdekel. Barnaszakáll elégé csak tölteléknek tűnik.

Harmadik:
Lehet igaz, de egyenlőre engem sem izgat különösebben. Am Kiddnek hh egyel kevesebb karja van? o.O Nekem ez kimaradt..:'S
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 10, 15:52:34 írta Sabaku » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #988 Dátum: 12 márc 09, 22:01:31 »

Az első feltevés nem rossz, ezzel akár egy szövetségest is szerezhet magának Law (bár ebben az esetben több, mint valószínű, hogy a Law vs. Luffy egy igen komoly harc lesz, akár a Raftelhez is elhúzhatja Oda).

A második hülyeség, Hawkins mondta, hogy látja a halál árnyékát Barnaszakáll felett, és eddig az összes jóslata bejött, most miért lenne másképpen?

A harmadik érdekes lenne, de van pár "miért?"-em:
1) Miért sebesült meg ilyen nagyon Kid, mikor Killer vérdíja majd', hogy nem a harmada volt az övének?
2) Ha az egész legénység+Kid ment rá Killerre, miért van még életben? Ez szerintem neki is nagy falat lenne.
3) Kid Big Mom-mal harcolgat az Újvilágban. Hogy a viharba darabolhatta fel egy "áruló", ha a Yonkou harcosainak sem sikerült? Láthattuk, hogy mire képesek az emberei, valószínűbb, hogy ők okozták a sérüléseket Kid-nek.

Viszont azt inkább el tudom képzelni, hogy békésen elváltak az útjaik, talán még szövetségesek is maradtak, csak valami miatt Killer kilépett a Kid kalózoktól (Kid kalózok, ugye?).
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #989 Dátum: 12 márc 10, 00:10:20 »

Kid karjának nem kell feltétlen pótnak lenni szerintem. Azzal, hogy állandóan "páncélkesztyűben" van, azzal csak gyorsítja a saját harci sebességét. Nem kell magához vonzania csomó fémet, hanem mindíg kérnél van ha baj van.    Azt, hogy a legénység harcolt e egymással azt nem tudom.   Viszont nemsokára a boltokba kidobnak egy röpke 300oldalas op könyvet, és a leírás szerint Oda beszél benne a az új világi technológiákról, szigetekről, emberekről.  Sok érdekesség lehet benne:D
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 00:02:08 írta Duuu » Naplózva
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins