samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #945 Dátum: 12 feb 15, 18:44:53 » |
|
Én akár még egy Luffy vs. Law harcot is eltudnék képzelni. Biztos kemény lenne 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #946 Dátum: 12 feb 15, 21:06:41 » |
|
Szerintem is Law lesz a luddas, (meglépett a tekkenböl  ) csak számomra az nem tiszta ezt a lawot hogylehet legyőzni? simán átalakit ugyhogy védeni se tudod. talán egy logia ellen hatástalan de hakival aztis átalakithatná:D És mi formák lehetnek ezek a giant gyerekek, és az az angyal is; összevissza kever itt minket a sensei.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #947 Dátum: 12 feb 16, 01:41:03 » |
|
Megtalálja a módját Oda, hogyan lehet legyőzni az általa létrehozott erőt.  Másrészt nem gondolom, hogy egyáltalán harc lenne a találkozásukból, már ha valóban Law lesz az illető. Persze szerintem is ő a ludas mert az ilyen orvos kutatokra jellemző az ilyen kísérletező telep, főleg emberekkel. Ha viszont ez tényleg Law és embereket rabol a kísérletezéseihez, akkor nagyon megutálom őkelmét. Ez a levágott és darabolt fej meg a két láb darabja lenne? Akkor még hiányzik a többi része. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #948 Dátum: 12 feb 16, 10:05:42 » |
|
Law sem verhetetlen a pacifista ellen is nagyon megizzadt még a time jump előtt pedig ott még Kid is vele volt szóval én ahogy észre vettem legyőzésének a kulcsa: folyamatosan figyelni hogy ne kerüljünk bele a terébe  na jó ezt könnyebb mondani mint megcsinálni tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #949 Dátum: 12 feb 16, 10:11:54 » |
|
Law ellenfele Robin leszxD Azt jól elveri a seggét még, ha 80 van darabban is vanxD Jáj de ki röhögném. Amúgy se szimpatikus Law. Ideje lenne már látni a többiek erejét is. Komolyabb ellenfelek ellen:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #950 Dátum: 12 feb 16, 15:04:33 » |
|
olvasom a mangát.1. reakcó:Luffy a kentaúr?  2.reakció:Levágott és feldarabolt fej?Ha manga elején lennénk meglepődnék de egy gumiember,egy,démon,egy tanuki,egy kiborg,egy csontváz,és egy sárkány után....Most már csak röhögök rajtuk egy jót. 3.reakció:de király tűz/jég sziget ÉS FRANKY BEAM.  4.-||-:Egy óriás óvoda?WTF????
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #951 Dátum: 12 feb 17, 13:43:14 » |
|
Trafalgar mindíg is sunyi volt, már Sabaody-n is megmondták Luffynak, hogy vele különösen vigyázni kell. Kíváncsi vagyok, mi volt a valódi oka annak, hogy megmentette Luffyt. Lehet, hogy a belőle kinyert dns-ből gumigyümölcsöt termeszt egy másik teremben?  Am ez az arc még csak három hete megy, de már most nagyon király. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #952 Dátum: 12 feb 17, 14:26:40 » |
|
Nekem is külön tetszik, hogy eléggé rejtély szagú a dolog. Ilyet utoljára Thirrelbark-on éreztem, amikor benyelte a kapu őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #953 Dátum: 12 feb 17, 14:51:11 » |
|
Nekem is Thriller bark filingem van. Remélem nem lesz akkora csalódás a vége mint annak volt:D. Moria számomra mérhetetlen csalódást okozott. Amennyire jól indult az a arc olyan borzalmas lett a vége:( Itt remélem ilyen nem fordul elő:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #954 Dátum: 12 feb 23, 08:43:51 » |
|
Ömm.... mi hír a heti mangáról? Már kijött az összes WSJ manga, egyedül a One Piece hiányzik... lesz a héten egyáltalán fejezet?
Közben már megtaláltam a kérdésemre a választ, szünet van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 09:04:15 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #955 Dátum: 12 feb 24, 00:53:00 » |
|
Az előző managa végén ott volt, hogy a héten nincsen manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #956 Dátum: 12 feb 24, 09:56:01 » |
|
Nemár, tényleg? Pedig még le is ellenőriztem tegnap, és nem láttam... ...10 másodperccel később... Valószínűleg az lehetett a baj, hogy az oldalon, ahol olvasom nem fordították le a "Jövőhéten nincs fejezet" sorokat (lássad mán: erre e).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #958 Dátum: 12 feb 24, 19:05:09 » |
|
Tényleg, én még magyarul el sem olvastam... bár nem mintha nem értettem volna meg ^^ Majd valamelyik nap xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #959 Dátum: 12 feb 29, 14:36:14 » |
|
http://www.mangareader.net/one-piece/658 itt van az új rész fiúk-lányok. Szerk: Eléggé brutális harca lehetett Aokijinek, és Akainunak, ha ilyen szigetet varázsoltak össze. Az a folyékony micsoda, amit mesternek szólítanak, elképzelésem sincs, hogy ki, vagy mi lehet, de kapcsolatban állt, vagy ismerte vegapunkot, ezek szerint. Bár lehet, hogy én szűröm le rosszul a dolgokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 15:00:52 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|