25 máj 15, 06:19:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212967 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #870 Dátum: 12 jan 31, 14:02:32 »

Jó volt a belépő az új világba.
Ahogy látom Sanny (a hajó remélem jól írtam ) nagyom nagy arcot vágott mikor forgott vagyis kezd olyan leni mint Merry.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #871 Dátum: 12 feb 01, 14:00:53 »

Itt az új rész, legalább nem kell spoilerkedni. Nagyon jó kis rész volt egy kis érdekességgel a végén.

http://www.mangareader.net/one-piece/655
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 14:19:29 írta rini67 » Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #872 Dátum: 12 feb 01, 14:37:16 »

oh, kezd érdekes lenni a történet Nevet kíváncsi vagyok mi lenne ha Namiékat elkapná Smoker  Gondolkozik
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #873 Dátum: 12 feb 01, 15:16:04 »

Ééés céloz, lőőőőőő... mellé xDDD Előre ittál a medve bőrére, Hiei-hime XDDD

Amúgy a fejezetben emlyített szigetek szerintem:

Risky Red Island - szerintem még nem láthattuk sehol sem
Raijin Island - erről beszélt Hiei, és ide jött Urouge a Post-War arc-ban szerintem
Mystoria Island - szerintem Apoo jött ide, ahol tudott sétálni a levegőbe, mivel szerintem a "mystery", azaz rejtély szóból ered a neve.

Viszont mikor megláttam a szigetet, nekem egyből az ugrott be, hogy ennek biztosan van valami köze Vegapunkhoz. Nami azt mondta, a felhők állása alapján a másik oldalon pöppet zimankó van. Azt sem tartom kizártnak, hogy Little Gardenhez hasonló helyre kerültek, csak itt egy tűz- és egy fagysárkány küzd egymással. Vagy csak sokat játszottam mostanság a Skyrimmel XDDDDDDD
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #874 Dátum: 12 feb 01, 16:33:03 »

Raijin Island valóban lehet ahol Urouge kalózokat láttuk mert hasonlít arra, de nem feltétlenül mert itt lángok is körbeveszik a szigetet. Ha így lenne akkor van egy olyan gyanúm, hogy az ő segélyhívásukat fogták Luffyék. Viszont szerintem nem csak ez a három sziget lehetséges az útközben mert ha visszaemlékezünk akkor szigetet talált Kid, Drake, Urouge (Raijin?), Basil Hawkins és Apoo is. Tehát ahol feljöttek ott több út is lehetséges. Tehát nem csak ez a három sziget jöhet szóba felemelkedés után azt pedig nem hiszem, hogy egymás után ugyan arra a szigetre érkeznének meg. Akiről sejtjük, hogy elakadtak azok pedig Bege, Urouge és Boney. Talán nem mindegy, hogy hol érnek ki a tenger alól!
Naplózva
Sasur
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #875 Dátum: 12 feb 01, 17:15:19 »

Meg tudnád nekem mondani,hogy ez melyik fejezetben volt ez a dolog ahol bemutatták,hogy Kid meg a többiek szigetet találnak?
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #876 Dátum: 12 feb 01, 18:01:36 »

513. anime rész és 595. fejezetben volt.

Ööö rini tévedsz, a lángok Punk Hazardot veszik körül, Smoker ezért csodálkozott, hogy miért nem a másik 3 sziget egyikére mentek.

Raijin-sziget

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120201135104/onepiece/images/c/c4/Raijin_Island.png
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #877 Dátum: 12 feb 01, 18:47:10 »

Nekem hirtelen az a sziget ugrott be erről, ahol a feketeszakáll kalózok voltak, és ahol "átadták" Bonney-t a tengerészetnek. Ha jól emlékszem az is lángokban állt.
Naplózva
Sasur
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #878 Dátum: 12 feb 01, 19:10:43 »

Pontosabban,csak akarták átadni,ugyanis a tengerészeti hajóval Akainu jött,akitől be volt kakálva Blackbeard barátunk  Nevet (így hát elfutottak és Boney-t otthagyták... Nevet)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #879 Dátum: 12 feb 01, 19:27:13 »

Gondolom, azért tette idézőjelbe.. Nevet
Ez egy nagyon jó kis fejezet volt, mostanában ilyeneket kapunk ^^ Mind Kishimoto, Mashima, és már Oda részéről is Nevet
A sziget szerintem nem a BB-féle, mert ott azért égett minden, mert ők gyújtogattak. Meg máshogy is nézett ki.
Kínácsni vagyok mi lesz ebből. Sanji biztos szívesen ment volna stírölni Robint ^^

Olyan durva volt, mikor olvastam, mert az utolsó képen Luffy egy pillanatra tiszta felnőttnek (Ace-nek) tűnt ^^
http://www.mangareader.net/one-piece/655/16
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #880 Dátum: 12 feb 01, 20:05:15 »

Elég jó fejezet volt, úgy fest, hogy Zoro lesz most a középpontban...
Ez a sárkány vagy 2 oldalas szereplő lesz, vagy barát, mert nem néz ki nagyon agresszívnak. Inkább egy tipikus szerencsétlenre hasonlít az arca, mint valami nagy harcosra Nevet
Amúgy Robin új felsője csak engem emlékeztet Nami zöld "trikójára", amit az Arlong arc során viselt?
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #881 Dátum: 12 feb 01, 20:16:30 »

Hehe, a sárkány tök úgy néz ki, mint Oda bá egyik korábbi munkájában, a Szörnyek-ben. (Monsters)
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #882 Dátum: 12 feb 03, 09:27:22 »

Nekem a szamurájokról és a sárkányról szemebe jutott ryuuma, aki lehet itt vadászott le egyet!
Elég nagynak tűnik mondjuk a sárkány de nem hinném hogy nagyobb a krakennál, amit simán beidomitott luffy, vagyis semmi okuk megijedni   Kúl
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #883 Dátum: 12 feb 03, 10:45:33 »

Nekem is eszembe jutott, hogy szereznek egy idomított sárkányt. Elvileg a király akarata a gyengébb akaratú élőlényekre hat, tehát lehet, hogy az állatokra jobban.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #884 Dátum: 12 feb 03, 10:57:22 »

Nem lehet tudni. Lehet, hogy sikerül és lehet, hogy nem. Viszont a sárkányok nem állat kategória hanem szörny. Nem lehet állatként tekinteni rájuk mert azoktól számos módon eltérnek.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 03, 11:35:41 írta rini67 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins