25 máj 15, 06:49:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212996 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #855 Dátum: 12 jan 19, 23:12:23 »

És éppen ezért, hogy elérhessék a céljukat nekik sokkal erősebbnek kell lenniük mint amit azon az úton elérhetnek a könnyebb hajókázás helyet. Ha belegondolunk, hogy az eddig ismert ellenfelek milyen erőt képviselnek és még azokba is amelyekről az égvilágon semmit nem tudunk. Szerintem egyértelműen a nehezebb/veszélyesebb utat kell választani, hogy ezt az erőt elérhessék és így fokozatosan még jobban meg erősödhessenek. Persze érdemes egy-két könnyebb szigetet is felkeresni mert a lazább/pihentetőbb időszakokra is szükség van. Amúgy nem gondolom én sem, hogy azok alapvetően sokkal könnyebbek lennének csak nem biztos, hogy ott erővel is megoldhatók lennének a dolgok. Márpedig Luffyt ismerve...... Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #856 Dátum: 12 jan 24, 11:25:15 »

Hát ezzel az új logpossal lesznek viták azt hiszemxD Nami nem véletlen nem akarta ezt tudnixD Chopper meg Usopp is felkötik magukat pár alkalommal azt hiszem. Ez jó húzás volt OdátólxD Így lesz mint pusztulni majd megintxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #857 Dátum: 12 jan 24, 11:38:17 »

Szerintem Nami az első adandó alkalommal eldugja a jó kis széfjébe a pénz mellé Nevet bár úgy is Luffy fog dönteni...
Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #858 Dátum: 12 jan 24, 12:56:27 »

Szerintem biztos lesz még folytatása ennek a log-poss dolognak. Oda szépen behozott egy további bugyuta veszekedési lehetőséget Luffy és Nami közé. A hajó irányítása ettől még Nami kezében marad és biztosra veszem, hogy Nami kiválaszt egy könnyebbnek gondolt szigetet ami baromira nehéz lesz. Nami meg szidni fogja a halembereket, hogy ha ez a könnyű akkor milyen a nehéz sziget? Főleg ha lesz egy nehéz sziget is közben, azon meg lazán átmennek. Az is megfigyelhető, hogy mindig megpróbálnak az elején diplomatikusan haladni, de valahol, valami mindig elromlik. Vagy ők csinálnak hülyeséget ilyen szempontból vagy külső hatás befolyásolása által. Most is valami ilyet látunk Luffy és Big Mom vitájában.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 13:14:35 írta rini67 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #859 Dátum: 12 jan 24, 15:43:53 »

Mikor Robin oda adja az eterhnal log post Luffy egyből széttöri. Szóval, ha Luffy valahova elakar menni oda elfognak menni veszély ide vagy odaXD

Az új fejezet. Nolám villámlás sziget. Igazam lettXD Nami fejezete következikxD
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 12:43:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #860 Dátum: 12 jan 25, 14:03:29 »

Itt az új rész és természetesen Luffyék szórakoznak a fedélzeten Nami nélkül.

http://mangastream.com/read/one_piece/10139425/1
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #861 Dátum: 12 jan 25, 14:07:44 »

Már az előző hszembe bele írtam, de akkor elírom megint maga a rész semmi extrát ne adott azon kívül, hogy igazam lettXD
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #862 Dátum: 12 jan 25, 14:17:08 »

villámsziget Nevet kíváncs leszek rá. de ez legalább nami terepe.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #863 Dátum: 12 jan 25, 14:19:36 »

Én se vártam, hogy több legyen benne és arra is számítottam, hogy ha nincs probléma akkor Luffyék megoldják, hogy legyen. Mint mindig.  Ördögi Sőt arra is számítottam, hogy megint jól jönnek ki belőle a véletlennek folytán. ikszdé Sajnos ezzel a kis közjátékkal most kikerülték a Smokerrel való találkozást.  smirksweat
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #864 Dátum: 12 jan 25, 15:51:50 »

Hiei: bázé és tényleg bejött a jóslatod Nevet
Én azért most szívesen láttam volna egy Smoker vs. Luffy vagy akár egy Kid vs. Luffy harcot Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
renato
Vendég
« Válasz #865 Dátum: 12 jan 25, 15:53:13 »

Mondjuk 8 diploma kellett volna ahhoz, hogy erre ne jöjjön rá valaki, Hiei Nevet. Beszéltek erről a szigetről, lehetett is tudni, hogy ide fognak jönni.
Nekem tetszene, ha ezen a szigeten Nami remekelne. Nem kell nagyon hosszú arc-ot csinálni, csak övé legyen a fő harc Nevet
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #866 Dátum: 12 jan 25, 16:11:33 »

Amindenit. Zoro alig 2 év alatt tízszer erősebb lett? Nem semmi edzése lehetett!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #867 Dátum: 12 jan 25, 16:36:36 »

Jaja, Zoro a 360 fontos ágyú támadása lazán átlőtte az a bazi nagy halat Nevet Én is remélem, hogy most Nami lesz a középpontban, mert nem láttunk semmi különleges támadást vagy nagy technikát tőle a Gyojin arc alatt.  Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #868 Dátum: 12 jan 25, 16:43:02 »

Végre kiértek a felszínre. Valószínű most jött el Nami ideje. Kár, hogy Smokerrel még nem futottak össze, de ami késik, nem múlik.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #869 Dátum: 12 jan 26, 13:25:34 »

Amint füstös megtudja, hogy melyik szigeten vannak, tuti hogy oda fog menni:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins