25 máj 14, 18:18:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1212536 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #765 Dátum: 11 dec 20, 11:56:59 »

Ha nem is ellenségként , de Big Mom lesz a következő nagy név akivel találkozunk vagy Sabo. Mosolyog Smoker megjelenése nagyon sanszos , és talán pont ezért nem is ez lesz. Oda szeret váratlan dolgokat húzni , Smoker megjelenése pedig nem lenne az.
Akainu pedig immáron a főellenség aki lépten nyomon ott lesz , hogy megakadályozza hősünket a One Piece megszerzésében. Nevet
Aokiji csatlakozna a mugiwarakhoz?  Gondolkozik Az biztos , hogy egy Logia használó kell a csapatba , de nálam még mindig Caribou az aki jobban beillik a csapat összképébe. Van eléggé troll a mugiwara kaizoku címhez. Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #766 Dátum: 11 dec 20, 12:51:15 »

Ezt a spoiler dolgot jól benéztem.

szerintem Caribou esélytelen. Már erkölcsileg sem fér be a képbe. Az tény, hogy eléggé troll, viszont gonosz is mellé, ami Luffyéknál kizáró ok.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #767 Dátum: 11 dec 20, 12:59:48 »

Én is úgy gondolom, hogy Big Mom lesz a következő. Szerintem valami csata is lesz köztük a sziget miatt, ami a végén általános, óriási dorbézolásba és barátságba torkollik.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #768 Dátum: 11 dec 20, 13:07:52 »

reni67:

Mekkora lenne , ha emiatt a harc miatt semmisülne meg a sziget . Nevet Ördögi
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #769 Dátum: 11 dec 20, 14:08:04 »

Személy szerint örülnék, ha nem a ezen a szigeten harcolnának, mert már kicsit nyomaszt a környezet.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #770 Dátum: 11 dec 20, 14:21:05 »

Szerintem pont most fog megsemmisülni a sziget. Így beigazolódik a jóslat, mivel Luffy pusztítja el (bár közvetetten) az egész Gyojin-to-t. Hiszen ha nem eszi meg az összes édességet, Big Mom megkapja az adagját és tovább lép.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #771 Dátum: 11 dec 20, 15:12:17 »

Luffy összeállna egy Yonkouval? Gondolkozik nemhiszem... ha csatlakoznának, akkor nem egy abret kapnának, hanem vagy 100at, mert az összes eddigi yonkunál volt a 'kemény mag', meg a 'többi'. Luffyéknál pont az a külömbség, hogy nincsen 'feleseleg' Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #772 Dátum: 11 dec 20, 15:15:55 »

Shankséknál is csak a hajó ellátásához van felesleg. Amúgy a csapatfelépítés ugyan az kb.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #773 Dátum: 11 dec 20, 15:46:58 »

Hát nemtom... mé az elején, amikor Luffy megkapta a 30millás vérdíját, és Mihawk ment elújságolni Sanksnak, akkor a 'felesleg' amikor meglátta Mihawkot, majd' összefosta magát. És luffyéknél ez nincs így.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #774 Dátum: 11 dec 20, 16:05:50 »

DE akkor a kemény mag ott ált Shanks mellet még Yasopp is tehát neméppen apja fia banda. HAbár gondolom Shanks Legénységének kemény magja az tudja mi a helyzet...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #775 Dátum: 11 dec 20, 16:36:44 »

Nem lehet Shanks legénysége felváltva Ben Beckmann-ekből és Yasopp-okból, kell egy gyengébb réteg. Ha visszagondolsz, mikor Shanks fellépett Newgate hajójára, a kontrollálatlan Hakitól kidőlt a hajó többsége, csak a komolyabb emberek maradtak talpon. Mindenhol van "felesleg", az egyetlen kivétel Luffy csapata és ha a két év alatt nem gyarapodtak, akkor még a Feketeszakáll kalózok is.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #776 Dátum: 11 dec 20, 17:25:07 »

..igen és pont ezért szeretjük Luffyékat Nevet
De mondjuk ha belegondolunk a feleslegbe, akkor az eddig megmentett emberek/királyságok/szigetek tagjai akikkel összehaverkodtak és egy esetleges nagy csatában segítenének is..lehet nevezni feleslegnek?  >.<# az tény, hogy nem a team tagjai, de harcközben kit érdekel xD
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #777 Dátum: 11 dec 21, 10:38:51 »

Szerintem egy komolyabb összetűzésben nem csak a töltelékek számítanak, hanem a szövetségesek. Shirohige is, amikor megjelent Marinefordban, hozta a saját szövetségeseit, azt hiszem 43 újvilági kapitányt, és a legénységüket. Luffy-éknak is van szövetségesük azért, és nem is akárkik (bár ők jelen pillanatban nem tartózkodnak az újvilágban). Viszont lehet, hogy az újvilág úgy működik, hogy van a négy yonkou, és a többi kalózkapitány, ha jót akar magának, szövetségre lép valamelyikükkel. Hiszen önmagában hajózva túl kicsi lenne, sőt a szigetek is fel vannak már osztva. Más kérdés a hatalmi viszonyok alakulásában a volt Shirohige kalózok. Oké, a kapitány és Ace kidőlt, de van ott még Marco, meg egyebek. Vajon velük mi lett? Csak remélni tudom, hogy nem belőlük vadászott új képességeket Kurohige.
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #778 Dátum: 11 dec 21, 10:58:55 »

Szerintem Luffy lesz olyan önfejű hogy ő nem akar szövetségest Shanks úgyis bevédené ha nagy baj lenne tehát neki nem is kell. Habár én bennem még mindíg él az ,hogy annak a Thriller Barki csajnak aki a Vivre cardot adta az anyja a BigMom... Remélhetőleg a következő fejezetekben kiderül BigMom kiléte engem jelenleg ez érdekel nagyon Mosolyog
Naplózva

t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #779 Dátum: 11 dec 21, 13:06:49 »

lesz ma manga?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins