Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #765 Dátum: 11 dec 20, 11:56:59 » |
|
Ha nem is ellenségként , de Big Mom lesz a következő nagy név akivel találkozunk vagy Sabo.  Smoker megjelenése nagyon sanszos , és talán pont ezért nem is ez lesz. Oda szeret váratlan dolgokat húzni , Smoker megjelenése pedig nem lenne az. Akainu pedig immáron a főellenség aki lépten nyomon ott lesz , hogy megakadályozza hősünket a One Piece megszerzésében.  Aokiji csatlakozna a mugiwarakhoz?  Az biztos , hogy egy Logia használó kell a csapatba , de nálam még mindig Caribou az aki jobban beillik a csapat összképébe. Van eléggé troll a mugiwara kaizoku címhez. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #766 Dátum: 11 dec 20, 12:51:15 » |
|
Ezt a spoiler dolgot jól benéztem.
szerintem Caribou esélytelen. Már erkölcsileg sem fér be a képbe. Az tény, hogy eléggé troll, viszont gonosz is mellé, ami Luffyéknál kizáró ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #767 Dátum: 11 dec 20, 12:59:48 » |
|
Én is úgy gondolom, hogy Big Mom lesz a következő. Szerintem valami csata is lesz köztük a sziget miatt, ami a végén általános, óriási dorbézolásba és barátságba torkollik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #768 Dátum: 11 dec 20, 13:07:52 » |
|
reni67: Mekkora lenne , ha emiatt a harc miatt semmisülne meg a sziget . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #769 Dátum: 11 dec 20, 14:08:04 » |
|
Személy szerint örülnék, ha nem a ezen a szigeten harcolnának, mert már kicsit nyomaszt a környezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #770 Dátum: 11 dec 20, 14:21:05 » |
|
Szerintem pont most fog megsemmisülni a sziget. Így beigazolódik a jóslat, mivel Luffy pusztítja el (bár közvetetten) az egész Gyojin-to-t. Hiszen ha nem eszi meg az összes édességet, Big Mom megkapja az adagját és tovább lép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #771 Dátum: 11 dec 20, 15:12:17 » |
|
Luffy összeállna egy Yonkouval?  nemhiszem... ha csatlakoznának, akkor nem egy abret kapnának, hanem vagy 100at, mert az összes eddigi yonkunál volt a 'kemény mag', meg a 'többi'. Luffyéknál pont az a külömbség, hogy nincsen 'feleseleg' 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #772 Dátum: 11 dec 20, 15:15:55 » |
|
Shankséknál is csak a hajó ellátásához van felesleg. Amúgy a csapatfelépítés ugyan az kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #773 Dátum: 11 dec 20, 15:46:58 » |
|
Hát nemtom... mé az elején, amikor Luffy megkapta a 30millás vérdíját, és Mihawk ment elújságolni Sanksnak, akkor a 'felesleg' amikor meglátta Mihawkot, majd' összefosta magát. És luffyéknél ez nincs így.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #774 Dátum: 11 dec 20, 16:05:50 » |
|
DE akkor a kemény mag ott ált Shanks mellet még Yasopp is tehát neméppen apja fia banda. HAbár gondolom Shanks Legénységének kemény magja az tudja mi a helyzet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #775 Dátum: 11 dec 20, 16:36:44 » |
|
Nem lehet Shanks legénysége felváltva Ben Beckmann-ekből és Yasopp-okból, kell egy gyengébb réteg. Ha visszagondolsz, mikor Shanks fellépett Newgate hajójára, a kontrollálatlan Hakitól kidőlt a hajó többsége, csak a komolyabb emberek maradtak talpon. Mindenhol van "felesleg", az egyetlen kivétel Luffy csapata és ha a két év alatt nem gyarapodtak, akkor még a Feketeszakáll kalózok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #777 Dátum: 11 dec 21, 10:38:51 » |
|
Szerintem egy komolyabb összetűzésben nem csak a töltelékek számítanak, hanem a szövetségesek. Shirohige is, amikor megjelent Marinefordban, hozta a saját szövetségeseit, azt hiszem 43 újvilági kapitányt, és a legénységüket. Luffy-éknak is van szövetségesük azért, és nem is akárkik (bár ők jelen pillanatban nem tartózkodnak az újvilágban). Viszont lehet, hogy az újvilág úgy működik, hogy van a négy yonkou, és a többi kalózkapitány, ha jót akar magának, szövetségre lép valamelyikükkel. Hiszen önmagában hajózva túl kicsi lenne, sőt a szigetek is fel vannak már osztva. Más kérdés a hatalmi viszonyok alakulásában a volt Shirohige kalózok. Oké, a kapitány és Ace kidőlt, de van ott még Marco, meg egyebek. Vajon velük mi lett? Csak remélni tudom, hogy nem belőlük vadászott új képességeket Kurohige.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
 |
« Válasz #778 Dátum: 11 dec 21, 10:58:55 » |
|
Szerintem Luffy lesz olyan önfejű hogy ő nem akar szövetségest Shanks úgyis bevédené ha nagy baj lenne tehát neki nem is kell. Habár én bennem még mindíg él az ,hogy annak a Thriller Barki csajnak aki a Vivre cardot adta az anyja a BigMom... Remélhetőleg a következő fejezetekben kiderül BigMom kiléte engem jelenleg ez érdekel nagyon 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|