Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #705 Dátum: 11 nov 23, 16:41:21 » |
|
Húú le se esett, hogy szerda van xD fogadd hálámat 
|
|
|
Naplózva
|
"Láncaid lehulltak s im azontúl soká Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #706 Dátum: 11 nov 23, 17:14:09 » |
|
Na végre, Gyojin-sziget megmenekült és vége a Gyojin arc-nak  Még 1-2 fejezet és menjenek is tovább Luffy-ék, meg se álljanak, amíg nem tették be a lábukat az Újvilágba 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #707 Dátum: 11 nov 23, 17:33:27 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy melyik utat választják, én a villámosra tippelek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #708 Dátum: 11 nov 23, 17:37:38 » |
|
Én is arra tippelek. Nami azért volt háttárben ezen act alkalmával.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #709 Dátum: 11 nov 23, 18:08:21 » |
|
A másik meg az, hogy a villámos szigettel kezdte a tanulást a grand line időjárásáról az égi szigeten ahol 2 évet edzett. Nem tartom valószínűnek , hogy csak úgy meg lett említve és nem lesz semmi vele a későbbiekben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Senais
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Erza Scarlet
|
 |
« Válasz #710 Dátum: 11 nov 24, 13:08:10 » |
|
mellesleg, jól láttam, Luffynak tényleg nem változott a mérete a gear third után?:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #711 Dátum: 11 nov 24, 16:01:43 » |
|
nagyon tetszett hogy azzal is láthassuk a fejlődést hogy senkinek haja szála nem görbült,persze Luffy-t kivéve mivel ő kicsit alábecsülte Hodi harapását,vagy túlbecsülte a védő Haki erejét?  Ahonnan nézzük,de eggyet értek Hiei-el hallelujja hogy vége,a gyojinok nagyon irritállóak voltak számomra,főleg a nagydarab -.-" Nekem mindegy hova mennek de Jimbe remélem nem lessz új tag mert ő se a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #712 Dátum: 11 nov 27, 19:35:31 » |
|
Mikor jön ki az új rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #713 Dátum: 11 nov 27, 19:38:53 » |
|
Gondolom szerda/csütörtök/péntek ezeken a napokon szokott jönni úgy hogy a jövő héten is ilyenkor fog jönni szerintem. Bár a Naruto-kun.hu blogon még nem frissítették a publikálási listát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #714 Dátum: 11 nov 27, 21:31:55 » |
|
Az utóbbi pár hónapban szerda délután jött ki, olyan 13:00-19:00 között. A hivatalos angolra fordítási intervallum asszem szerda 00:00- csütörtök 23:59. Én így tapasztaltam az utóbbi években, ha valaki máshogy tudja, javítson ki nyugodtan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #715 Dátum: 11 nov 30, 17:07:43 » |
|
Na végre vége a harcnak , fúra hogy Luffy majdnem belehalt . Jó öreg Roger is feltűnt  Jinbe lesz a 10. mugivara ? jobban örültem volna egy új szereplőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #716 Dátum: 11 nov 30, 17:32:54 » |
|
Az arc végén vagy új nakama lesz , vagy új. x'D Én legalábbis szeretném , hogy Jinbei leverje Hodyt és utána csatlakozzon a Mugiwara Crewba.  Ha Hodyt nem is kapta szét , a másik dolgot illetően még lehet , hogy igazam lesz. :'D De ahogyan én tippelgetek , tuti visszautasítja majd Luffy ajánlatát Jinbe.  Önidézés lowságának ereje jár át sorry guys. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #717 Dátum: 11 nov 30, 19:31:27 » |
|
Na ez jó fejezet volt.  Ezzel a fejezettel annyi volt viszont a bajom, hogy ne Jinbei legyen a 10.tag  (bár mivel "ezt" csinálta Luffy-ért, nagyon úgy néz ki, hogy Ő lesz.) De ami jó ebben a fejezetben, hogy Luffy vért veszít, adnak a halak nekik, mivel megmentette a szigetet, így a gyojinek és emberek újra haverságban lesznek egymással ^^ Legalább tanulságos volt az egész arc.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 30, 19:34:39 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #718 Dátum: 11 nov 30, 19:46:19 » |
|
Ennyi erővel Rayleigh-t is magával vihette volna Luffy... nem tudom, nekem nagyon nem tetszik az, hogy Jinbe lesz a tizedik... valahogy nem illik a képbe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #719 Dátum: 11 nov 30, 19:49:26 » |
|
Nekem bejövős egy a rész. Azért örülök, hogy volt némi poén benne. (Sanji, Chopper) Nem tudom, hogy észrevettétek e, de az egyik kép eléggé hibás illetve 2. A seakingek úgy úsznak Noah mellett, hogy nincs a szájukban lánc. Mondjuk ez részletkérdés.
Jinbei nem igazán lepett meg. Egy régebbi interjúban Oda azt nyilatkozta, hogy a 10. szalmakalapost már ismerhetjük az eddigi történésekből(persze nem mondott nevet), és hozzátette, hogy az Impel Down-tól a Marine HQ arcok alatt ismerhettük meg. A másik dolog, hogy mindenki pedzegette már azt, hogy Luffyék egyetlen gyenge pontja a tenger, ezért valószínűleg lesz egy fishman útitársuk.
Aminek még örülök, hogy végre hallottunk valamit Caribou felöl is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|