norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #240 Dátum: 10 okt 10, 09:41:51 » |
|
A lényeg, hogy Zorro átvette Mihawk rossz szokását, a hajóvagdosást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 10 okt 10, 21:07:48 » |
|
Mivel én a mangát nem nagyon olvastam, ezért érdekelne az, h milyen információk vannak az New World-ről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 10 okt 12, 02:27:27 » |
|
poén lesz hogy a kamu csapatot agyba-főbe fogják darablni a Kuma féle Pacifista robotok és az a sumo bajnok harci baltával......nem szerencsések hogy Straw hats imposztorok, nekik annyi........
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 02:28:19 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 10 okt 12, 08:42:51 » |
|
Gondolom a két Kumát Sanji és Zoro felrúgja illetve szétnyesi darabokra míg Sentoumarut Luffy neveli meg. Nesze neked 2 csatahajó ára. A kamu csapat meg megérdemli amit kapnak amilyen hülyék. Egy ilyen szigeten ilyen félhívóan viselkedni nem éppen egészséges és hosszú életre utaló cselekedet. Már önmagában is öngyilkosság felvenni egy ilyen keresett kalózcsapat nevét, akiknek ennyi fejpénz van a fején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #244 Dátum: 10 okt 12, 09:57:40 » |
|
Mivel én a mangát nem nagyon olvastam, ezért érdekelne az, h milyen információk vannak az New World-ről? Hát nem sokat. A Grand Line 2. fele, jó sok a gonosz bácsi és ott van Dragon meg a felkelők.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #245 Dátum: 10 okt 12, 17:26:12 » |
|
Dragon bácsika többet is szerepelhetne az új világban remélem találkoznak elég hamar. Amugy a kamu csapat azzal próbálkozik h a hq és a wg nem akar azon a szigeten öldökölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 okt 14, 17:44:15 » |
|
Hehe végül nem usopp növeszti franky haját de már várom akövetkezőt Remélem Lufy nekimegy az fake kalózbandának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 okt 14, 17:58:42 » |
|
hát nem is tudom mit mondjak, megint időhúzás, és rizsa ezerrel, egyedül anny i érdekesség történt hogy vattacukor zabáló szarvas pörköltünk végre fel lett világosítva hogy nem egy lángész, és nagyon benézte ezt a robin el lett rabolva dolgot, és tudjuk ma már hogy Franky egész jó munkát végzett önmagán. Se a Sentoumaru nem érkezett meg a Pacifistákkal, és Luffy is csak lézeng.....qu...á xar volt az egész úgy ahogy van.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 okt 14, 18:45:01 » |
|
Ááá bakker így húzni ezt , kicsit fájt, lehet valahol türelmetlen is vagyok. Kell az action , ki van éhezve rá a történet.( vagy inkább én ) Köv fejezetben ez elkerülhetetlen lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 okt 17, 17:30:45 » |
|
Bizony türelmetlen vagy. Nemrég fejeződött be a HQ csata. Még csak 2 év telt el azóta. Nem hiszem, hogy a következő részben már csatáznának, illetve csak a végén esetleg belekezdenek de a lényeg az marad az azt követő részekre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 okt 18, 16:14:42 » |
|
A Yonkou tagok közül, mind a 4 életben van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 okt 18, 16:24:21 » |
|
Most már csak három van mivel Shirohige feldobta a pacskert. Egy hely így kiadó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 okt 18, 16:30:19 » |
|
Gondolom Luffy lesz egyszer. Whitebeard volt a legererősebb a 4 tag közül? Azon gondolkoztam, h Raylight volt Gol D. Roger első tisztje. Na már most sztem ő Shanks -el lehet azonos erejű v erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 okt 18, 16:52:54 » |
|
Azt nem tudom, hogy Luffy szeretne e az lenni. Neki más a célja. A másodikra nem igazán tudnék válaszolni. Azért vénségére Rayleight-nek megkophatott az ereje, viszont magasabb a tapasztalati szintje. Tehát hasonlóak lehetnek de Rayleight nem bírná már olyan sokáig mint Shanks. Ezt már Rayleight mondta is amikor az admirálissal harcolt. Shanks és Rayleight erősen a hakira épít, míg például Shirohige a saját fizikai erejére és a gyümölcs adta erőre támaszkodott. Luffy például most már a haki és a gyümölcs erejét is használja, ráadásul ezt még a különleges adottságával (gear second) is tudja keverni. A haki meg nagyon is passzol a harci képességéhez mint gumiember. Nem lep meg ha erősebb lesz náluk, de ez várható is volt a történettől. Én arra leszek a leginkább kíváncsi, hogy a maradék fél évben mit fejleszthetett ki magának mikor otthagyta Rayleight a szigeten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!