25 júl 18, 00:26:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1305559 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
brian
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #225 Dátum: 10 okt 06, 23:53:43 »

zoro nagyon durva, és inkább ijesztő lett.Franky meg baromi ronda. Chopperből sem lesz agysebész ezzel az ésszel, még minding nem fogta fel a szitut. a hajón használt teknika viszont érdekes, Rayleigh nagyon profi
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #226 Dátum: 10 okt 07, 05:47:50 »

Zoro, még két szem elvesztése miatt se kerülne hátrányba.  Kardforgatáshoz ott van neki ugye a sziklák légzésének meghallása, vagy mi.
A tájékozódása meg lehet javulna xDD

Frankynél miért kellet dobni az Elvis-Popeye-Retró zupá hiro kombó külsőt? smirksweat

Azt nem értem, hogy tud ilyen rosszul tájékozódni. A történet elején nem volt ilyen lökött.
Persze, hogy nem, csak ott már alapból el volt tévedve xDD
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #227 Dátum: 10 okt 07, 08:33:06 »

Látod ez meglehet, hogy el volt tévedve de mégis odatalált ahova kellett. Nevet Vagy csak nem érdekelte, hogy hol tartózkodik.
Naplózva
CoLa
Gennin
*

« Válasz #228 Dátum: 10 okt 07, 17:58:49 »

"Ha kaja van akkor rossz helyen nem lehetek"  - szerintem valahogy így működik Zoro navigációja
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #229 Dátum: 10 okt 07, 19:34:43 »

Szerintetek nem kevés az a 400 milliós vérdíj Luffyért. Az elején úgy tört fel a vérdíja mint a talajvíz, most meg ezekhez képest Impel Down és a HQ csata után alig emelkedett. Lehet, hogy kifogyott a vérdíj kasszából a pénz? Nevet
Én legalább 500-ra számítottam volna ezek után.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 19:35:40 írta rini67 » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #230 Dátum: 10 okt 07, 19:44:14 »

Ne aggódj már jóval felette van annak. Elsajátította a Hakit. Közel van már a yokouhoz sztem. Ha szerez rutint félelmetesen erős lesz.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #231 Dátum: 10 okt 07, 19:49:15 »

Ugyan mire eljut a One Piece közelébe már az 1 000 000 000-t is túllépi, egyébként amíg nem bizonyít valamit az újvilágban is addig ezek csak számok, ha ott is helyt tud állni akkor már chopper vérdíja is több lesz, mint 400 000 000.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #232 Dátum: 10 okt 07, 20:03:48 »

Már most is félelmetesen erős azzal, hogy a haki alapjait elsajátította. Ráadásul a gumi képessége félelmetesen passzol a haki ismeretéhez. Az utolsó fél évben kitudja milyen edzéseket folytatott mivel Rayleigh azt mondta neki ha ezeket elsajátítja akkor a saját képességeinek megfelelően fejlessze tovább.

Az nem lényeges, hogy mennyi lesz a történet végén az a fejpénz. Akkor már nem oszt-szoroz a dolog. Én azt furcsállom, hogy csak ennyit ugrott felfelé amikor ezeknél a dolgoknál jóval kisebb tevékenységért is jelentősen emelkedett.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #233 Dátum: 10 okt 07, 20:06:06 »

Ez nem meglepő mivel az új világban a 300 millió meg a 400 valószínűleg egy senki. Ott a 3-4. tiszt rendelkezik ennyivel. Lásd Shanks futára 98 millával egy senkixD
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #234 Dátum: 10 okt 07, 20:11:05 »

Az gondolom a két évvel ezelőtti ami nem kizárt, hogy Impel Downba való betöréséért kapta.

Előbb kell valami "nagy dolgot" csinálni aztán megemelik. De gondolom Tenyész Hobbit lerombolása, és Ipel Down ba való betörés + rabok kiszabadítása, lázadás keltése után már lehet csak HQ vagy G1 lerohanása után növelik neki. xD

Habár gondolom van más út is, mert kétlem, hogy a Bikicsunáj (izé 7bukai xD) tagoknak is meg kellett támadni a 3 erődítmény legalább egyikét a 300 000 000+ os vérdíj fejében. xD

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #235 Dátum: 10 okt 07, 20:32:21 »

Azért ez nem így van ahogy írtad is a végén. A másik kalózkapitány is 312 milla volt pedig semmi ilyen lázadó dolgot nem tett. Már csak azért is többnek kellene lenni mert tudják, hogy kinek a fia és ha elkapnák azzal komoly sebet üthetnének Dragon-on.

A 300-at nem Impel Down-ért kapta hanem Enies Lobby-ért. Valahogy ilyen sorrendben. 30-at a Nami eset után, 100 lett Alabasta esetért, 300 Enies Lobby-t követően. 400 pedig most az Impel és HQ menet után (ennek az utolsó kettőnek már önmagában 100-100-at kellett volna érnie). Igaz, hogy Luffy nem rabolt ki senkit útja során. Végig úgy cselekedett mint aki tényleg Dragon egyik lázadója lenne. Tehát nem igazán kalózként tevékenykedtek az útjuk során.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #236 Dátum: 10 okt 08, 20:26:38 »

Luffy a selejt utánzatok ellen Hakit használt nem? Gondolkozik
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #237 Dátum: 10 okt 08, 20:35:04 »

Igen, hakit használt és ha jól láttam két félét. A kitérést (jakin) és a királyi hakinak egy gyenge verzióját amitől a hamis Mugiwarák lefeküdtek pihenni az árokpartra aluszikálni.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #238 Dátum: 10 okt 08, 21:16:38 »

Vajon Zoro is tud Hakit? Elvégre Mihawk sokáig Shanks-sal küzdött, aki azért nem gyenge Haki használó... és az ő életereje is emberfölötti.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #239 Dátum: 10 okt 08, 21:44:43 »

Szerintem úgy mint hakit nem használ. Valami hasonló technikát biztos tud de nem hakinak nevezik a kardforgatóknál. Ez áll Sanjira is aki kenpot használ de nem hiszem, hogy hakinak hívnák ezeket a technikákat. Inkább a hakinak bizonyos elemeit ültették bele a saját technikáikba és ezért nem is annak tartják.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins