25 júl 18, 09:39:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1307828 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Vhaearon
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

One piece the Best!

« Válasz #165 Dátum: 10 szep 21, 16:35:15 »

Remélem Dragon tuningol egy picit Robinon a ha másért nem hát az eggyetlen kincs kicsi fiáért Nevet. Amugy Luffy az eléggé tanulékony nem olyan mint Naruto Nevet Amire én kiváncso vagyok h Hawkeye tanít e Hakit Zoronak Nevet mert az lehet képezni mindenkinél és egy kardforgatónak jól jöhet Nevet
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #166 Dátum: 10 szep 21, 17:35:12 »

Muszáj is lesz, mert Haki-erősítette kardok nélkül az esélye elég kicsi az Éj Fekete Kardja ellen. Amúgy lehet, hogy a kilenc-kard állapota Haki alapú. Mellesleg Mihawk egyenrangú ellenfél vagy jobb volt, mint Shanks, aki ugye szintén nem gyenge Hakival bír.

Azért remélem, hogy Sanji nem kirúzsozva tér vissza.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #167 Dátum: 10 szep 21, 17:44:06 »

Nem lehet kizárni, de attól mi szeretnénk ha a héten megérkezne. Persze csak szeretnénk. Viszont megint közelebb leszünk a folytatáshoz mert a jövő héten szerdán este vagy inkább éjszaka már olvashatjuk a következő részt. bow

Amúgy nem gyenge Usopp sama csak gyáva. Ha viszont megmakacsolja magát vagy sarokba szorítják akkor pont a ravaszságából kifolyólag nagyon kellemetlen ellenfél tud lenni. Ezt láthattuk a Warter 7 elején is. Ahhoz, hogy tervezni tudjon és használja a zseniális agyacskáját ahhoz ismernie kell az ellenfelet és még időre is szüksége van, hogy kitaláljon valamit. Ha ezt nem engedik meg őkelmének akkor szétkapják darabokra pillanatok alatt.  Azért kellenek a harcos társak számára, hogy legyen ideje tanulmányozni a helyzetet és előállhasson a számára legjobb ötlettel.

Másrészről pont ezért nem osztom a véleményedet mert nem egyenlőként indulnak a harcba és nem is aszerint mutatja Oda az eseményeket. Oda egyértelműen mutatja, hogy mi az erősorrend.  Amikor kialakulnak a küzdőfelek akkor mindig a gyengébbekkel kezdi a harcot és az erő szerint megy végig a harcokon. Gondoljál csak Alabastára vagy az Enies Lobby harcokra. Luffyi előtt mindig Zoro és őelőtte pedig Sanji harcol. Persze van más eset is de azoknak a harcoknak nincs is olyan nagy jelentősége a történet szempontjából. Abban viszont egyetértünk, hogy vannak olyan helyzetek amit csak ő tud megoldani. Luffy is megmondta. Azért vannak vele a társai mert ő nem tud mindent. Tehát kiegészítik és kisegítik egymást ha szükséges.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 21, 18:48:21 írta rini67 » Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #168 Dátum: 10 szep 21, 21:07:50 »

Jahh amúgy azt olvastam a hónap végén jön manga szal nekem még mindig jövő hét gyanús a dolog.

Remélem tévedsz, de ki tudja Neeem 1 hét pluszba csak majdnem a világvége.
Engem főleg az érdekelne, hogy mi lesz az első dolog amit tesznek, mert 2 év kihagyás után eléggé nagy dolgot kell csinálniuk, hogy a fejük többet érjen
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Hiei
Vendég
« Válasz #169 Dátum: 10 szep 21, 23:11:30 »

Ezen én is sokat agyaltam. Luffyt gondolom a bosszú is hajtja majd szal vagy Akainun akar bosszút állni... de sokkal inkább hiszem, hogy BlackBeard kap a pofájára. Ott jól bemutatható lenne a szereplők ereje.
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #170 Dátum: 10 szep 22, 08:53:05 »

nem akarok kötekedni Hiei D. Legend de Usopp mint a zseni? Akkor Robin,Chopper és Franky minek számít? Robin tudása, Chopper orvosi zsenialitása, vagy éppen Franky aki bármikor, bármiből össze kalapál valami érdekeset, és ráadásul nagyon gyorsan....

a viszont igaz hogy Luffy tuti nem hagyja annyiban sem Akainu vagy fekete szakáll húzását! viszont feltűnt valakinek hogy blackbeard is "D"? mint Luffy családja? vagy Seal az Ohara szigeti óriás aki Robin barátja volt?
Naplózva
chrismago
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #171 Dátum: 10 szep 22, 12:16:24 »

A kérdés itt az, hogy kinek nem tűnt fel eddig. Nyelvesít
A D valami olyan dolog, aminek a jelentését még nem ismerjük, az egyetlen tény vele kapcsolatban annyi, hogy az ezt viselők nem feltétlen állnak rokoni kapcsolatban.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #172 Dátum: 10 szep 22, 12:23:32 »

A "D"-ről Annyit nyilatkozott Oda, hogy majd megtudjátok mit jelent de annyit elárult, hogy ők különlegesek. Szerintem arra utalhatott, hogy csak közülük kerülhet ki a kalóz király. Amúgy ezt már kérdezte Robbin Luffytól de nem kapott rá választ.

A másik, hogy szerintem Luffy konkrétan nem tervez bosszút Akainu ellen vagy Blackbeard ellen, de inkább haragszik Blackbeardra mint Akainura. Akainu csak a munkáját végezte viszont Blackbeard elárulta Ace-t a saját hatalomszerzése érdekében. Nem mondom ha összefutnak majd akkor nem agyalja e meg őket de nem hinném, hogy Akainura ilyen szempontból bosszúként tekint. Ezt nem mondható el Blackbeardre aki ráadásul riválisa is a kalóz király ügyében.

A zseni kérdése is érdekes mert mindegyik tagban van valami ami zseniként kezelendő. Természetesen a szakterületén belül értendő. Luffy tulajdonképpen pontosan eszerint érzett rá a tagok begyűjtésére vagy a szerencse így sodorta az útjába.
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #173 Dátum: 10 szep 22, 12:31:53 »

én arra gondoltam hogy a mangában többször felhangzik a "D's Will" ez valami olyasmi lehet mint Narutóéknál a vérvonal cucc, mert mind a sky országban az öreg isten, és elötte nem is tudom ki említette még ezt a D akarat dolgot, de fontosnak, és kivételes dolognak hangzik!

Én merem állítani hogy az a dolog amit Robin el akart olvasni azokban a holt nyelvű kövekben, kapcsolatban is van azzal hogy a világ kormányzat is 800 éve alakult, és az a dolog is800 éve történt amire Robin próbál rájönni, de Rayleight, és Gold Roger már tudja a választ, annak ellenére hogy nem tudták (??????) elolvasni ami rajta volt, és mégis azon a holt nyelven hagyta ott a nevét a sky országiban.

Ok sok mindenre kitértem most, de tény hogy a D dolog, és a 800 évvel ezelötti dolognak köze van egymáshoz meghogy miért  űldöznek, vagy már ki is nyírtak minden D nevű tagot! Most egyedül Blackbeard, Garp, Dragon és Luffy az akiről tudjuk hogy D, és még él, és egyedül Garp-ot nem üldözi a "törvény"

rini67 !
Blackbeard meg nem lesz egyszerű eset, képes lenullázni az ördög gyümücs erejét, de egyben magába is olvasztani, és sajátjává tenni! Azért ez ellen nem egyszerű harcolni....
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 12:50:17 írta brian » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #174 Dátum: 10 szep 22, 13:14:10 »

Miért? A többi egyszerű volt? Eddig sem sétagalopp volt amit eddig megtettek. Tehát Blackbeard is csak egy egyre nehezedő akadály az útjukban. Másrészt megfigyelhető Blacbeard legénységén, hogy a begyűjtött tagok nagyon hasonlítanak Luffy társaihoz. Akkor ellehet képzelni majd a harci leosztást. Pédául Zoro és a volt börtön igazgató, a mesterlövész és Usopp, vagy a táncos fejvadász és és Brook. Gyönyörű párosítások lehetnek. Előre látom, hogy imádni fogom őket. Nevet

Szerintem lesz még "D" betűs fickó aki megjelenik. Például Luffy vértestvére is az lehet de számítok másokra is. Tulajdonképpen én úgy látom, mint egy versenyt ahol küzdenek egymással és lesz egy zavaró tényező a haditengerészet személyében.

Robbin hazáját pontosan ezért pusztították el. Túl sok titokra bukkantak rá. Ám nem kétlem, hogy Robbin pontosan azért keresi a Poligryft mert bosszút akar állni a családján és a barátain. Egyértelmű, hogy köze lehet a 800 éve történteknek ehhez és a sziget elpusztításának is. Szerintem őt csak Luffy és a társai tudják majd lebeszélni, hogy ne tegye meg ha elérnek odáig.
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #175 Dátum: 10 szep 22, 16:10:52 »

komoly......blackbeard féle felállás vs. Straw hats! nem rossz......Robin döntése nagyon érdekel, Mikor Garp és csapata meglátogatta Luffyékat mielött Franky átadta nekik Sunny go-t, ott volt valami amit mondani akart a végén, de nem tudta, vagy inkább nem akarta befejezni mire is gondolt.De mégis a lázadókhoz csatlakozott arra a 2 évre..... gondolom Dragon olyat tud, amit Robin mindenképp hallani akart ez nem kérdéses

Sanji kirúzsozva balett ruhában tuti belépő lenne az 1 hónapos manga szünet után  Pirul  Nyelvesít
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #176 Dátum: 10 szep 22, 16:36:45 »

A D re visszatérve a world goverment fél tőle főleg az 5 bölcs Nevet meg is mondta a kopi papi h a D mindíg Veszélyt (Danger Nyelvesít ) jelentett számukra. amugy szerintem a d-k képesek 2 df-et használni lásd Blackbeard Nevet Habár Black eléggé durva ellenfél lesz Whitebeard erejével Nevet Imádtam azt a csókát csak Oda azzal rontotta el h whitebeard fél feje leszakadt :S Amugy a harc Blackbeardel majd a végén lesz szerintem a One pieceért Nevet a szigeten ott fognak majd harcolni és azt már várom Nevet
Naplózva

brian
Chuunin
*

« Válasz #177 Dátum: 10 szep 22, 17:13:45 »

igen, bár szerintem ez minden DF számára lehetséges, mármint 2 gyümölcs erejével élni, és szerintem ha Luffy nem kap valami spéci plusszt, akkor Blackbeard ellen nem sok esélye lesz, mind tudjuk miért....

A D meg szerintem annál több mint Danger, szerintem a 800 évvel ezelötti dolgokhoz, történelemhez, vagy talán az igazsághoz közük van,volt, ezért sem veszik jó néven a létezésüket a "vének 5-e". Garp is szerintem azért lett Tengerész, mivel védeni akarta a fiát és később az unokája életét, vagy őket is megölték volna mint ahogy azt Ace-el akarták! Ok, ő Roger Fia is volt, de a tény hogy a kormány minden eszközt bevetett, ártatlan anyukákat és babákat öltek meg azért hogy "ne tévedjenek" azért az kemény, és sok nagyon nagy dolgok történnek a OP-ben amit egy világ hatalom a mi világunkban nem tehetne meg.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 17:17:03 írta brian » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #178 Dátum: 10 szep 22, 17:19:58 »

Én azt a Sanji képet a manga borítójára tenném. Behalnék a röhögéstől. Technikai KO
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #179 Dátum: 10 szep 22, 17:21:54 »

Az offot fejezzétek be. Ez már nem ide való téma. Brian te meg ovlass mert a vakságot Chooper se gyógyítja.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 17:27:55 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins