25 máj 22, 17:30:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 460
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece manga  (Megtekintve 1222095 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Thulya
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 10 szep 26, 17:28:05 »

Érdekeset olvastam a Mangastream twitterén:
"IIRC, Oda said that the time skip would be the half way point of the story. So that means we have 10 years of OP left Nevet"
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #181 Dátum: 10 szep 26, 18:24:37 »

Hát meg a...Ez nem normális:D. 1200 rész... nyamiii:D.
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #182 Dátum: 10 szep 26, 18:57:43 »

Király Nevet Ez olyan mint a shippuden Nevet itt teljesedik ki a story. DE remélem nem lesz uncsi vége mint a bleachnek és sok szerepet szánnak shanksnak Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #183 Dátum: 10 szep 26, 20:24:32 »

Ha visszagondolunk, hogy eddig mi történt és hol tartunk a térképen akkor ez várható is. Nagyon sok minden van még ebben a történetben. Olvassuk és nézzük sokáig.  Nevet

Van egy másik jó hír is. A héten letelik a 2 év. bye bye
Naplózva
Thulya
Gennin
*

« Válasz #184 Dátum: 10 szep 26, 20:34:44 »

Egy kis rákeresés után (bocsi az angolul nem tudóktól):
"----Speaking of which, how much longer do you think it will be until the conclusion?

That's just too much to think about so that's a question I wish you didn't ask but. Hmmmm, I'd like to think it's gone about half-way. .....Nah, let's just stop thinking about that now."

But don't worry. Whenever Oda gives a time estimates he's always way off.
For instance, he thought One Piece would be a 5-year project, he thought the story was half over around Vol.24, expected to have the Going Merry 'die' during 2003 but didn't actually happened until THREE YEARS later,
Besides, introducing the concept of the New World One Piece will be around for quite a while.
There will be new pirates to meet and new islands to explore. Luffy has to avenge Ace, meet up with his crew, go to Fishman Island, meet up with Laboon, etc. One Piece may or may not be halfway through, but either way, One Piece is still going to be around for years to come."

Itt egyébként elolvasható, hogy Oda miként erősítette meg a hírt...  kacsint
Naplózva
Dei
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #185 Dátum: 10 szep 30, 15:10:56 »

Végre kint az új fejezet Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #186 Dátum: 10 szep 30, 16:31:12 »

Luffy úgy járt, mint Jiraiya, habár kétlem. hogy a kukkolás miatt. xDD  Pojén

Zöccségcsillag?!  Gondolkozik Hashirama DNS occó occó eladó! xD smirksweat

Hmm lehet Nami és Usoppunn is leverték volna az ál Mugiwarákat, de kíváncsi leszek, hogy milyen lessz, majd a következő fejezet, mikor is szembetalálkoznak az igazi Luffyval  Ördögi

S végül az animét főként Rrook zenéje miatt várom, remélem túlszárnyalja az eddigieket xDD  bow
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 30, 16:35:11 írta Shiro » Naplózva

CoLa
Gennin
*

« Válasz #187 Dátum: 10 szep 30, 16:46:34 »

Áh ne már, a mostani mangából nem tudtunk meg sok mindent (mondjuk gondoltam is h nem fognak lelőni minden poént az első részben, de akkor is...) Kell majd vagy 5-6 manga rész mire minden visszarázódik a helyére. Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #188 Dátum: 10 szep 30, 16:59:05 »

Várható volt, hogy egyből balhéba keverednek, még ha most nem is a saját hibájukból. Nevet
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #189 Dátum: 10 szep 30, 17:27:09 »

Szerintem ez elég jó fejezet volt. Nem volt akciódús, de éppen annyi infó volt benne amennyi nyugtalanná teszi az embert és így alig bírja ki az 1 hetes várakozást.
Tartalmilag sem volt semmi, de én kissé hiányolom Zorro jelenlétét, mert engem eléggé izgat, hogy miként is néz ki, mert a borító utáni 2. lapon eléggé aggasztó volt az a jobb szem hiánya. Zorroval ellentétben Brook bizony nagy meglepetést okozott, elvégre egy "rocksztár" lett, ami eléggé elgondolkodtatja az embert, mert 2 év alatt elég sok dolognak kellett történnie, hogy ennyi követőre szert egyen. Engem speciel csak ez a 2 ember fogott meg ebből a fejezetből, mert a többiek nem változtak túl sokat, mármint változtak de szerintem senki sem várt sokkal többet tőlük. Luffyra viszont nagyon kíváncsi vagyok, mert az utolsó 2 oldal meg az elején az a kis információ nem osztott, nem szorzott. Habár ő tényleg változott, mert rájött- vagy Raylight is elmondhatta-, hogy miért jár annyira az a Shichibukai (amelynek a nevére nem emlékszem) a kedvében.
Így mindent összefoglalva, szerintem külsőleg történt a legcsekélyebb változás, mivel a legtöbben szerintem elérték azt a korhatárt és tapasztalati szintet ahol elmondhatjuk, hogy beért a fejük lágya. Ja persze, Zorro navigációja azt hiszem cseppet sem változott és még mindig olyan jó tájékozódásban mint régen smirksweat. Erről az az ötletem is bepattant, hogy mikor lerendezték azt a hasonmás ügyet, betoppan a kardforgatónk is, és ez után meg jön a tengerészettől az erősítés amit lenyomnak az új tudásukkal. Akárhogy is ez a fejezet eléggé jóra sikeredett, de a következőek még jobbak lesznek.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #190 Dátum: 10 szep 30, 17:28:24 »

zoro most jobb szemére vak?
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #191 Dátum: 10 szep 30, 18:02:19 »

Jó kérdés.
Vége 4 hétnyi hypenak.
Csak nekem volt beteg az a kép mikor robin utánzat guggol a kezében az uborkával ???
Poén volt a fejezet , épp csak annyi volt benne h már várjuk a többit.
Wow még csak most tartanánk a felénél ?  Nevet
Már előre sajnálom a Luffy utánzatot.  Ördögi
Naplózva
Thulya
Gennin
*

« Válasz #192 Dátum: 10 szep 30, 20:08:12 »

norby: nem Raylight, hanem Rayleigh. Annyira máshogy ejtik, hogy már zavaró, ahogy írod.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #193 Dátum: 10 szep 30, 20:48:51 »

Kérnék egy PÜ-t, hogy  hol tudom letölteni magyar nyelven a mangát! Köszi!

Az anime 260. része kb meik manga résznek felel meg?
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 30, 20:59:22 írta Gabesz D. Sama » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #194 Dátum: 10 szep 30, 21:04:29 »

Szerintem úgy 360-370 körül keresd. De nem tudom pontosan.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 460
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins