Szerintem ez elég jó fejezet volt. Nem volt akciódús, de éppen annyi infó volt benne amennyi nyugtalanná teszi az embert és így alig bírja ki az 1 hetes várakozást.
Tartalmilag sem volt semmi, de én kissé hiányolom Zorro jelenlétét, mert engem eléggé izgat, hogy miként is néz ki, mert a borító utáni 2. lapon eléggé aggasztó volt az a jobb szem hiánya. Zorroval ellentétben Brook bizony nagy meglepetést okozott, elvégre egy "rocksztár" lett, ami eléggé elgondolkodtatja az embert, mert 2 év alatt elég sok dolognak kellett történnie, hogy ennyi követőre szert egyen. Engem speciel csak ez a 2 ember fogott meg ebből a fejezetből, mert a többiek nem változtak túl sokat, mármint változtak de szerintem senki sem várt sokkal többet tőlük. Luffyra viszont nagyon kíváncsi vagyok, mert az utolsó 2 oldal meg az elején az a kis információ nem osztott, nem szorzott. Habár ő tényleg változott, mert rájött- vagy Raylight is elmondhatta-, hogy miért jár annyira az a Shichibukai (amelynek a nevére nem emlékszem) a kedvében.
Így mindent összefoglalva, szerintem külsőleg történt a legcsekélyebb változás, mivel a legtöbben szerintem elérték azt a korhatárt és tapasztalati szintet ahol elmondhatjuk, hogy beért a fejük lágya. Ja persze, Zorro navigációja azt hiszem cseppet sem változott és még mindig olyan jó tájékozódásban mint régen

. Erről az az ötletem is bepattant, hogy mikor lerendezték azt a hasonmás ügyet, betoppan a kardforgatónk is, és ez után meg jön a tengerészettől az erősítés amit lenyomnak az új tudásukkal. Akárhogy is ez a fejezet eléggé jóra sikeredett, de a következőek még jobbak lesznek.