Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 10 aug 26, 21:24:24 » |
|
Tudtam, hogy Mihawk fogja tanítani, remélem, majd látunk valamit az edzésükből  4 hét... hát igen, a mangaka is ember, kell a pihi.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
chrismago
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 10 aug 26, 21:59:57 » |
|
Nem hiszem, hogy a pihenés kell, inkább amiatt vonult szünetre, hogy két évet átgondolni azért nem kis munka. A karakterek kinézete változik, a világ is változik, így van egy csomó plusz meló az egésszel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 10 aug 26, 22:33:31 » |
|
luffynak remélem lesz valami über pro uj technikája mint régen a gear volt 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 11:05:13 írta Gery0704 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 10 aug 26, 23:16:46 » |
|
Engem pont nem Luffy, Zoro és Sanji fejlődése érdekel. A többiek sokkal inkább. Főleg Chooper, Nami és Usoop mert ők igen karcsúk voltak eddig. Azt a benga állat formot remélem elsajátította Tony-kun:D. Robin Super-kun és csonti nem igazán érdekel mert még eddig se tudtuk mik a korlátaik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
todi
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 10 aug 27, 17:15:07 » |
|
nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit fognak változni a karakterek 2év alatt (frizura,magasság, súly,személyiség) Luffy új képességét illetően pedig egyértelműen csak a Haki tudatos kezelését tudom elképzelni, mert szerintem a gyümijét már nem igazán lehet tovább tápolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 10 aug 27, 23:19:29 » |
|
Én is inkább jobban várom Usopp és Nami power uppját mint az eddig is "tápos főhősökét". Luffytól meg nem csak azt várom el hogy elsajátítsa a Hakit, akkor már Haoshoku Haki legyen  Zorot meg ugy tudom elképezlni h nem küzd meg Mihawkal de Mihawk csak annyit mond hogy "túl szárnyaltál engem". Chopper szerintem kikotyvaszt valami új "ball-t" aminek útján új erőre tesz szert, mellette még remélem lesz más is. Nami remélem elkezdi összerakni a világtérképének a Grand Line részét (amit remélem meg is mutatnak, legalább lesz egy kis vizuális behatárolása mindenkinek a távolságokkal / szigetekkel kapcsolatban) mindezek mellett még egy démon gyümit is el tudok képzelni neki. Usopp remélem átvált valamilyen más fegyverre (:] ) és legalább annyira "tápos" lesz mint a faterja. Robinról Frankyról és csonti uraságról mint már elmondták előttem nem tudjuk hogy mik a határaik (de azért remélem ők is kapnak egy kis power uppot) A másik dolog, mostmár remélem lesznek mobilisabb szövetségesei a Szalmakalapos kalózoknak (nem csak pár rész / küzdelem erejéig), mert hát ugye abban a világban ha valaki (=értsd ez alatt: másik kalóz csapat) nem a szövetségesed akkor az ellenséged és azért szinte mindenkit kiirtani a cél érdekében nem muris.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dittkee
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 10 aug 28, 08:07:53 » |
|
Én mindenki erejét nagyon várom, de mivel Zoro a nagy fan, az ő erejére leszek a legkíváncsibb, de ahogy őt ismerem, nem hiszem hogy belenyugszik abba, ha Mihawk az mondaná neki, hogy túlszárnyalta őt...  (min 1 összecsapás az edzés végén) A többiekről nem nagyon tudok mit írni, remélhetőleg erősebbek lesznek a mostani erejüknél.... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 08:08:40 írta Dittkee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 10 aug 28, 12:25:36 » |
|
Hát, ha Zoro legyőzné Mihawkot akkor elérnénk a történet végéhez. Mivel beteljesülne a célja. Szal evvel sztem mindenképpen várni kell még. Én attól félek, hogy majd megint a fan karakterek lesznek előtérben. Viszont a 10. kiléte még mindig rejtély kíváncsi vagyok ki lesz az:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dittkee
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 10 aug 28, 13:23:22 » |
|
Viszont a 10. kiléte még mindig rejtély kíváncsi vagyok ki lesz az:D
Igen ez nagyon kérdéses még... Én viszont nem nagyon tudok olyanra gondolni, aki betölthetné ezt a szerepet Eddig!!!! (Jók-jók, de egyik se ér fel az eddigi csapattagokkal (mint szimpátia, mint viselkedés....))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 10 aug 28, 13:25:23 » |
|
de a 10. nem lehet gyengéb tőlük és ők azért most eléggé tápak lesznek ugyhogy a 10. se lehet majd piskóta Az szerintetek nem lenne jó hogyha zoro legyőzné Mihawkot és az lenne az uj célja mint Ace nak volt hogy a kapitányából kalózkirály legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 10 aug 28, 16:39:59 » |
|
olvastam hogy a legyőzött schichibukaikat (rem jól irtam) akarják pótolni és ha pótolják az ujj karaktereket jelent kivéve ha a 11 szupernovából pótolják de ha azokból akkor nem lesznek uj szupenovák?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 10 aug 28, 18:22:53 » |
|
@ DanButcher: Kétlem, mivel az Új Világba járt át Shanks-al párbajozni.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 10 aug 28, 18:29:35 » |
|
Mihawk szerintem az új világ legerősebb kardforgatója. 10.nek én egyedül Hankoknak örülnék. Azért láttuk, hogy az újvilágban vannak érdekes arcok:D. Thriller Barkból a dagatt csaj muterja is az új világban valami táp ember:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|